imageimageimageimageimage

Nieuws (187)

zaterdag, 15 februari 2014 13:24

Judith als pupil van de week.

Geschreven door

 

Dorien de Vos kon geen “pupil van de week” zijn bij de wedstrijd van SVBS'77-1 tegen sv Mussel-1.

 

Aangezien het zeer kortdag was en niet zo direct op te lossen was had niemand minder dan Judith Stam zich beschikbaar gesteld als “pupil van de week” . Zij heeft vanmiddag de aftrap verzorgd van de wedstrijd SVBS’77-1 tegen sv Mussel-1.

 

Judith wilde graag nog een keer als pupil van de week acteren. Op 7 Maart as gaat zij trouwen met Robby. Aangezien bij SVBS’77 het de regel is dat je geen “pupil van de week” meer mag zijn als je getrouwd bent was dit haar laatste kans. De wens ging dus vanmiddag alsnog in vervulling.

 

 

 

Op de foto hierboven (links) staat Judith in de (wat) jongere uitvoering. Op de andere foto (rechts) is te zien hoe ze er vanmiddag als "pupil" uitzag. Zoek de verschillen !

 

 

zaterdag, 08 februari 2014 20:52

Indeling Dames is bekend.

Geschreven door

 

 

De KNVB heeft de indeling voor de voorjaarscompetitie van de dames bekend gemaakt.


SVBS-Vr1 is ingedeeld in de 5e klasse P04.

Dit is de promotiepoule.


De teams die ze hierin tegen gaan komen zijn;

 

Sc Genemuiden-VR2

St Tollebeek-Nagele VR1

St Tollebeek-Nagele VR2

SVM-VR1

Tonego-VR2

donderdag, 06 februari 2014 22:21

Epke en SVBS'77 ook in 2014-2015 samen verder.

Geschreven door

 

Epke Brouwer en SVBS’77 hebben besloten om ook na dit seizoen met elkaar verder te gaan.

In eerste instantie zou Epke voor de rest van dit seizoen als hoofdtrainer bij SVBS’77 in dienst zijn. Van beide kanten werd de samenwerking als dusdanig positief ervaren zodat er nu, gezamenlijk, besloten is om ook gedurende het komende seizoen samen verder te gaan.

 

Vriendelijke groet,

Bestuur SVBS’77

 

 

 

zondag, 26 januari 2014 14:53

Taxi Huisman is bordsponsor

Geschreven door

 

Taxi Huisman uit Ruinerwold is bordsponsor geworden bij SVBS’77.

 

Het bedrijf “Taxi Huisman”  houdt zich bezig met personenvervoer. Bij hun staat betrouwbaarheid, persoonlijke wensen en klantvriendelijkheid voorop.

 

Ze bieden meerdere vormen van personenvervoer aan. Te weten horecavervoer in de omgeving van Meppel, Schipholvervoer en touringcarvervoer naar bijvoorbeeld concerten, voetbalwedstrijden en vrijgezellenfeesten. Ze beschikken over een uitgebreid wagenpark waarmee u veilig en comfortabel naar uw plaats van bestemming wordt vervoerd.

 

Voor verdere uitgebreide informatie kunt u kijken op hun wesite > http://www.taxihuisman.nl/

 

Het bord is inmiddels geplaatst en staat aan de zuidzijde tussen de Vaste Belterweg en het voetbalveld.

 

Wij bedanken “Taxi Huisman” voor hun sponsoring bij SVBS’77 !!

zaterdag, 04 januari 2014 21:52

Wedstrijden SVBS'77-1

Geschreven door

 

De winterstop is bijna voorbij. De 13 resterende wedstrijden van SVBS’77-1 staan in het schema hieronder.

In totaal zijn het 7 uitwedstrijden en 6 thuiswedstrijden. De eerste wedstrijd zal worden gespeeld

op 18 Januari tegen De Sweach-1.

 

       
 
18-Jan
SVBS '77 - Sweach De  
  25-Jan SVBO - SVBS '77  
  1-Feb Griffioen De - SVBS '77  
  15-Feb SVBS '77 - Mussel  
  22-Feb Be Quick 1887 - SVBS '77  
  8-Mar SVBS '77 - Elim  
  15-Mar Smilde '94 - SVBS '77  
  22-Mar SVBS '77 - Veenhuizen  
  4-Apr Sleen - SVBS '77  
  12-Apr SVBS '77 - Onstwedder Boys  
  19-Apr Haulerwijkse Boys - SVBS '77  
  3-Mei SVBS '77 - Borger  
  10-Mei Helpman - SVBS '77
 
 
       
dinsdag, 31 december 2013 12:04

Epke Brouwer

Geschreven door

 

 

Zoals iedereen wel weet zijn we de laatste weken druk geweest om weer een hoofdtrainer aan te stellen. 

 

Na vele gesprekken met diverse kandidaten voor deze functie is de keuze uiteindelijk gevallen op EPKE BROUWER.

 

Epke woont met zijn vrouw in Hasselt. Hij is 67 jaar jong en heeft zo’n 50 jaar voetbalervaring. Hij heeft vroeger zelf gevoetbald bij WVF, PEC Zwolle en daarna nog jaren in het doel gestaan bij Olympia'28. Uiteindelijk is hij 5 a 6 jaar trainer geweest bij Olympia (begonnen in 4e klasse en geëindigd in de hoofdklasse). Hij is verder trainer geweest van Borger-1 , Veendam-1 (zaterdag), Fit Boys-1 en SJG-1.

 

Epke zal er vanaf de eerste training al bij zijn. Dan zal ook, samen met Dick, worden gekeken naar de overdracht. Met Epke is afgesproken dat hij sowieso tot einde van dit seizoen bij SVBS’77 zal blijven.

 

In de komende maanden zullen we verder op zoek gaan naar de oplossing/invulling voor het seizoen 2014/2015.

     

Vr gr en een goede jaarwisseling toegewenst,

 

Bestuur SVBS'77

zaterdag, 28 december 2013 19:47

Van de voorzitter.

Geschreven door

 

Beste SVBS-vrienden,

 

Alweer een jaar voorbij. Een jaar dat de boeken in gaat als een turbulent jaar. Veel momenten die de SVBS-geschiedenis ingaan, positief en helaas ook negatief. 

 

Als ik terug denk aan het afgelopen jaar denk ik net als velen van jullie uiteraard als eerste aan de promotie van ons vlaggenschip. Toen ik in december 2012 met jullie vooruit keek op het jaar 2013 schreef ik:

        

                “Ik durf zelfs de vraag te stellen of het kampioenschap of een promotie  van SVBS 1 kan worden gevierd.”

 

En dat kon! 1 juni 2013 werd een mooie familiedag! In de laatste wedstrijden van de competitie gebeurden er bijzondere dingen. Teams verloren waarvan dat niet werd verwacht en toen pakte SVBS 1 een periode. Dat leidde er toe dat we op 25 mei 2013 mochten afreizen naar VVT in Twijzelerheide. De ‘oorlog’ begon al tussen de besturen. VVT wilde die dag niet daar spelen omdat er een belangrijk toernooi was. Maar SVBS wilde natuurlijk niet wisselen, promoveren op de familiedag zou super zijn. Uiteindelijk werd de wedstrijd wel eerst uit gespeeld maar begon de wedstrijd pas een kwartier later. Na de lunch voor de spelers vertrok er één spelersbus en later vertrokken er twee supportersbussen naar Twijzelerheide. Dank aan de Club van 100, activiteitencommissie en vele sponsoren. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest! Ook de jeugdcommissie was actief. Ze hadden de jeugd voorafgaand aan de wedstrijd uitgenodigd voor het maken van spandoeken e.d. Super leuk! De SVBS-beleving was naar mijn idee een stuk groter dan de VVT-beleving. Goed om te zien waar een kleine club groot in kan zijn! Na 90 spannende minuten stond er 2-3 op de klok, winst voor SVBS 1. Wat een wedstrijd! Zelf mocht ik met de spelersbus mee terug, de drie punten werden daar goed gevierd. Ook na de wedstrijd was het in de kantine nog lang druk en onrustig.

 

Daarna de focus op de thuiswedstrijd, gelijkspel was voldoende. Sportpark ’t Hooge Laand werd op 1 juni 2013 door de SVBS-jeugd versierd, de tribune (met dank aan de COV) werd opgezet en nog een laatste maal werd gecontroleerd of er van alles voldoende was. Ook radio Zwartsluis was bij DE wedstrijd van het jaar aanwezig. Voor aanvang van de wedstrijd liet de jeugd een groot aantal ballonnen op en toen floot de scheids voor het begin van de wedstrijd. Na 90 minuten spelen stond VVT op winst zodat er verlengd ging worden. Het was super druk op het sportpark en de spanning was om te snijden. Vlak voordat het op penalty’s uit zou lopen wist Jeffrey van de Belt de 2-2 binnen te tikken. Menigeen zal net als ik HET moment van Radio Zwartsluis nog vele malen hebben nageluisterd:

 

 

“(…) die komt dan bij Kasper de Jonge terecht en dannuh wat eh komt die bal euh bij euh Theo de Tank zeg maar euh bij Herco Brand euh terecht euh, listig balletje op euh ow jonge ja ja hij zit erin hahaha hij zit erin het is Jeffrey van de Belt owowowowow Hitchcock had het niet beter kunnen bedenken Hitchcock had het niet beter kunnen bedenken het is Jeffrey van de Belt het is Jeffrey van de Belt jawel hij schiet hier SVBS naarrrr de 4e klasse (…)”

 

 

Prachtig! Wat een feest!

 

De maandag erna, tijdens het opruimen, hebben we als bestuur de hele uitzending nogmaals uit de speakers laten klinken. Wat en dag! Wat een historie! Prachtig! Voor iedereen die oranje-groen een warm hart toe draagt is dit ongetwijfeld een dag om nooit te vergeten!

 

Het nadelige gevolg van deze mooie dag is het uit (moeten) komen in de 4e klasse. De chemie met Jaap Strik bleek helaas niet sterk genoeg om de negatieve resultaten in de 4e klasse te verwerken. In overleg met spelers en na veelvuldig beraad heeft het bestuur moeten besluiten tussentijds afscheid te nemen van Jaap Strik. Na dit besluit hebben er goede gesprekken plaatsgevonden tussen bestuur en spelers. De eerste wedstrijden na het vertrek van Jaap Strik hebben de spelers zelf de kar getrokken. Met als resultaat dat de eerste 3 punten in de 4e klasse werden gepakt. TV Oost was hier getuige van. Een goede wedstrijd waarin vooral werd gestreden als één team, laten zien wat je waard bent, laten zien wat de supporters mochten verwachten. Super gedaan mannen! Vrij kort daarna is Dick Beens (oud-speler SC Genemuiden 1) aangetrokken als interim-trainer en op het moment dat ik dit schrijf zijn we als bestuur druk zoekende naar een trainer met het diploma TC3 die dit seizoen kan afmaken en wellicht ook volgend seizoen trainer van de senioren kan zijn.

 

Twee historische momenten in één jaar dus. Een ander historiemomentje: het kampioenschap van de MD in de najaarscompetitie van 2013. Het eerste team dat alleen uit meisjes bestaat dat kampioen wordt. 8 wedstrijden 24 punten, alles gewonnen dus. Super goed gedaan meiden! Ze werden getrakteerd op een aandenken, een taart, patat en een avondje bowlen. Naast dit kampioenschap mochten er in 2013 nog meer kampioenschappen gevierd worden. In het voorjaar het kampioenschap van de E1 en in het najaar werd de D1 kampioen. Nogmaals gefeliciteerd allen!

 

Verder is het goed om te zien dat er altijd weer vrijwilligers beschikbaar zijn om alle teams te trainen en te begeleiden. Ook voor de nieuwe SJO SVBS/OZ teams werden mensen gevonden. In mei 2013 werd de SJO definitief opgericht. De jeugdteams spelen vanaf het seizoen 2013/2014 onder de naam SJO SVBS/OZ. Gemengde teams trainen bij OZ én bij SVBS en ook zit er op ieder SJO-team een OZ-leider en een SVBS-leider. Helemaal super dat er zoveel vrijwilligers bereid zijn hun medewerking te verlenen. Dit alles ook met dank aan de SJO-commissie die in het leven is geroepen. De commissie houdt zich bezig met alle ontwikkelingen op het gebied van het jeugdvoetbal. Voor de commissie is het een zoekende start geweest: alles is nieuw, wie regelt wat en hoe pakken we iets aan? Makkelijk hebben ze het niet gehad, maar naar mijn idee heeft de commissie een en ander in goede banen weten te leiden. Bedankt SJO-commissie en ga zo door!

 

Los van het daadwerkelijke voetbal is er ook het nodige gebeurd. Het bestuur is gewijzigd. Johan Jongman besloot dat het na 12 jaar tijd was om plaats te maken voor een ander. Zijn opvolger werd gevonden in Sander Klaver. Daarnaast hebben de activiteitencommissie en de jeugdcommissie weer de nodige leuke activiteiten georganiseerd. En ook hebben we weer toertochten mogen organiseren, met dank aan vele vrijwilligers is dit goed verlopen en kon de penningmeester tevreden zijn. Een ander tevreden moment voor de penningmeester: de vele reclameborden die dankzij de sponsorcommissie en andere vrijwilligers zijn binnen gehaald en geplaatst. Daarnaast zijn er diverse teams in het nieuw gestoken, zijn er teams die trainingspakken hebben gekregen en zijn er teams die tassen hebben gekregen. Sponsorcommissie, Club van 100, sponsoren en alle vrijwilligers bedankt voor het (mede) mogelijk maken van deze sponseringen. Helemaal in deze tijd van crisis is SVBS niet onderbedeeld geweest, goed werk allen!

 

Verder is dit seizoen onder leiding van Henk Dekker en Jeanette van de Belt de tool Bepaal Je Ambitie gestart. Een zeer wisselend gezelschap aan voetballers en vrijwilligers heeft zich bereid verklaard mee te werken. Bepaal Je Ambitie is een (hulp)middel om samen na te denken over o.a. het functioneren van de vereniging, wat gaat goed en wat kan beter? Iedere vrijwilliger beantwoordt vragen over de club. Gezamenlijk debatteren ze vervolgens over de antwoorden en uiteindelijk komt er een gezamenlijke conclusie. Deze conclusies komen in een rapport dat aan het bestuur zal worden gepresenteerd. Het bestuur kan vervolgens met deze visie aan de slag. Ik hoorde al positieve berichten over de tool. Het kost veel tijd, maar je ziet de verenging wel van een andere kant en ook vanuit de visie van anderen. Goed om te realiseren dat er meer speelt dan je denkt. Als bestuur zijn we erg blij dat er vrijwilligers zijn die over de club willen nadenken. We zijn ook erg benieuwd naar de resultaten. De resultaten worden begin 2014 verwacht.

 

Een minder positief punt is de gemeente. Helaas moet ik laten weten dat de medewerking van de gemeente beter kan. Het veld is verlegd, maar dit is niet naar behoren gegaan. Dit heeft veel afgelastingen tot gevolg gehad, helemaal in het begin van het seizoen. Het is inmiddels iets verbeterd, maar goed is het nog niet. Verder wil de gemeente voor wat betreft het ruimtegebrek (veld en kleedkamer) meedenken, maar geld is er niet. Kortom: ze kunnen op dit moment weinig tot niets voor ons betekenen. Helaas is ook de toegezegde verlichting, die eind vorig jaar geplaatst zou moeten worden, er nog niet. Hier had ik, toen ik vorig jaar vooruit keek op het jaar 2013, meer van verwacht. Hopelijk kunnen we volgend jaar wel meer bereiken.

 

Al met al is 2013 een bijzonder jaar geweest. Ook 2014 zal ongetwijfeld weer een bijzonder jaar worden. SVBS is een club die altijd volop in beweging is, mede dankzij de vele vele vrijwilligers. Ik vertrouw er dan ook op dat we er met z’n allen weer een mooi oranje-groen-jaar van zullen maken!

 

Voor nu wens ik jullie en jullie dierbaren, mede namens de rest van het bestuur, een goed, gezond en bovenal sportief 2014!

 

Met sportieve groet,

 

Judith Stam

zondag, 22 december 2013 16:00

Uitslag klaverjassen 2013

Geschreven door

 

Speler Naam Punten
1 Henk Stam 5533
2 Jan Jonkman 5376
3 Erik Ruiter 5363
4 Roel Stam 5329
5 Gert Huisman 5281
6 Harrij Stam 5029
7 Jacob de Jonge 4958
8 Joke Aaten 4953
9 Jerrald v/dBelt 4929
10 Ronnie Klaver 4920
11 Serge Kruizinga 4836
12 Maurice Kok 4835
13 Roelof Klaver 4637
14 Gerco Kingma 4631
15 Kasper de Jonge 4611
16 Dick Stam  4577
17 Jan Klaver Possie 4497
18 Sander Klaver 4486
19 Gerard v/d Belt 4440
20 Wout v/d Belt 4439
21 Teun Knobbe 4319
22 Gert Mondria 4215
23 Gerrit Knobbe 3976
24 Johan Jongman 3722

woensdag, 11 december 2013 20:01

Het Otterswold voorziet SVBS'77-2 van een nieuw tenue

Geschreven door

 

Zaterdag (7 dec) hebben de spelers van SVBS’77-2 nieuwe kleding mogen ontvangen uit handen van de eigenaars van Café - Restaurant "Het Otterswold" uit Belt-Schutsloot. Voorafgaand aan hun thuiswedstrijd zijn de foto’s gemaakt bij het pand van “Het Otterswold”. De kleding is daarna direct gebruikt in de wedstrijd tegen, de koploper, Staphorst-8. De wedstrijd werd maar nipt verloren met 1-2.

 

Ilse Klaver (bestuur) en Jan de Goede (sponsorcommissie) hebben namens SVBS’77 Freddy en Wilma bedankt voor hun sponsoring en een bos bloemen overhandigd.

 

Café - Restaurant "Het Otterswold" staat in het centrum van Belt Schutsloot en is opgericht door Fred ten Wolde die tot op heden samen met zijn vrouw Wilma Otter de eigenaars zijn.

 

Restaurant "Het Otterswold", met een terras direct aan het water, is voor watersporters de plaats om 'even bij te tanken' met een heerlijk, drankje, ijsje, lunch of diner.

 

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar de website van “ Het Otterswold”. Hiervoor klikt u op de link hieronder.

 

http://www.beltschutsloot.info/adverteerders/hetotterswold/hetotterswold.html

 

Spelers van SVBS’77-2, sponsorcommissie en bestuur willen bij deze de eigenaars van Café - Restaurant "Het Otterswold" nogmaals bedankenvoor de mooie kleding !

 

Voor meer foto's ....zie > http://www.svbs77.nl/fotoalbum/svbs-2

 

maandag, 09 december 2013 09:21

Drok steekt de D-2 in de kleding !

Geschreven door

Afgelopen zaterdag mocht de D2 van SJO SVBS/Oranje Zwart de nieuwe tenues in ontvangst nemen. Deze tenues zijn gesponsord door Drok bv in Vollenhove.

Drok bv heeft alles in huis wat ook maar met verf, doe het zelf en aankleding van een woning te maken heeft. Het bedrijf is daarmee een begrip in de regio.

 

Drok bv bestaat uit meerdere bedrijven waarvan u de informatie kunt opvragen door op de link te klikken;

 > Drok schilderwerken;         http://www.drokschilders.nl/

> HUBO Vollenhove;                   http://www.hubo.nl/

> Decorette woonatelier;        http://www.decorette-drok.nl/

Het bijna voltallige team en de leiding kwamen zaterdag bij Drok Decorette langs voor de foto. Namens de SJO bedankte Renate Stam de firma Drok B.V. voor de gesponsorde kleding. 

Leidster Janni Soer en speler Jur Bosch ontbreken op de foto.

Namens iedereen willen we de directie van Drok bv van harte bedanken voor de sponsoring !!

 

Pagina 8 van 14
Accepteer cookies om deze inhoud te bekijken..Accepteer Cookies