imageimageimageimageimage

Nieuws (187)

maandag, 02 juni 2014 20:32

Zijn "onze" dames kampioen ?

Geschreven door

 

               JA !!!!

 

Ze zijn kampioen.  Zaterdag werd Tonego met 3-2 veslagen waardoor het kampioenschap een feit werd. Foto's volgen nog.

 

Volgend jaar 4e klasse !!

 

Supporters ....BEDANKT namens "onze dames"  !!!

woensdag, 28 mei 2014 12:26

Familiedag 2014

Geschreven door

 

Familiedag 2014

De familiedag zal dit jaar worden gehouden op 7 Juni (eerste zaterdag van juni).

Voor de jeugd zal er s’morgens weer van alles te doen zijn terwijl de “ouderen” s’middags hun energie weer kwijt kunnen.

 

Ochtendprogramma.

Tijd van 10:00 uur - 12:30 uur.

Moeders tegen de kinderen voetballen 

- 10:15 - 10:30uur F-jes

- 10:45 - 11:00uur E's

Het zou mooi zijn als alle moeders van de E en F pupillen aanwezig zijn ! 

 

Verder staan er de hele ochtend diverse zeskamp spelletjes op het programma voor alle jeugd van de basisschool. En gaan we weer op zoek naar nieuwe winnaars voor de penalty bokaal. 

 

Tip > Niet je nieuwste kleren aan doen !

De ochtend wordt beëindigd met gezamenlijk patat eten.

Middagprogramma.

Tijd van 13:00 uur – ca. 19.00 uur.

Het middag programma bestaat uit o.a. een mixtoernooi en de penaltybokaal.

13.00 uur Opening door de voorzitter.

13.15 uur 1e Ronde Mixtoernooi.

13.45 uur Penaltybokaal vanaf klas 1 (Middelbare School) Dames en Heren.

14.00 uur 2e Ronde Mixtoernooi.

14.45 uur Penaltybokaal vanaf klas 1 (Middelbare School) Dames en Heren.

15.15 uur 3e Ronde Mixtoernooi.

14.45 uur Finale Penaltybokaal vanaf klas 1 (Middelbare School) Dames en Heren.

16.00 uur Prijsuitreiking

 

Hopelijk tot 7 juni,

De organisatie van de familiedag.

 

dinsdag, 27 mei 2014 21:41

25 Jaar geleden..

Geschreven door

 

 

 

Gedurende seizoen ‘88/’89 werd de bouwaanvraag voor de nieuwe kleedkamers en kantine behandeld en goedgekeurd. In een speciale ledenvergadering werd de te bouwen accommodatie verder toegelicht. Een thema was wel dat er veel werk verzet moest worden door de leden (zelfwerkzaamheid).

 

De kleedkamers moesten samen met een bouwbedrijf worden gebouwd en de kantine moest volledig in eigen beheer worden gebouwd. Opmerking van veel leden tijdens de vergadering was ….” Wat moet dit allemaal wel niet gaan kosten ?”. Uiteindelijk is het toch doorgegaan en werd er in Mei 1989 begonnen met de bouw.

 

Afgelopen zondag (25 Mei) was het exact 25 jaar geleden dat Henk Dekker de eerste paal mocht slaan voor de nieuwbouw.

maandag, 26 mei 2014 22:36

Rapport B.J.A. is klaar

Geschreven door

Eind 2013 had het bestuur een groep (bonte mengeling) gevraagd om een werkgroep te vormen om samen met de KNVB te onderzoeken en te bepalen wat de ambities zijn van SVBS’77.

 

De werkgroep is er voortvarend mee aan het werk gegaan en heeft er heel wat tijd in gestoken. Uiteindelijk is de uitkomst samengevat in een uitgebreid rapport.

 

Op maandag, 26 Mei, heeft de werkgroep het rapport aangeboden aan het bestuur van SVBS’77 die op hun beurt hier weer mee aan de gang kunnen.

 

 

 

De werkgroep werd geleid door Henk Dekker en Jeanette van de Belt. Leden van de werkgroep waren Bianca Stam, Jesse van de Dijk, Coline van de Belt, Gert Mondria, Harry de Graaf, Roelof Klaver, Marco Groen en Rik van de Belt. De ondersteuning van de KNVB kwam via Jens Dijkstra.

 

Als bestuur willen we bovengenoemde namen nogmaals van harte bedanken voor hun medewerking en inzet !

zondag, 25 mei 2014 13:19

E1 en E2 Kampioen

Geschreven door

Sjo SVBS/OZ-E1 en –E2 zijn kampioen.

 

 

Zaterdag (24 Mei) zijn de spelers van de E1 en de E2 gehuldigd als kampioenen van hun najaarscompetitie’s.

 

De E1 speelde op 24 Mei hun laatste wedstrijd in Wanneperveen tegen Alcides. Zij wonnen deze wedstrijd met 6-2en konden zich daardoor “kampioen” noemen.

 


 

De E2 was vorige week (17 Mei) al kampioen geworden toen ze met 5-3 hadden gewonnen van Wolvega. In dit team speelt Luca Stam mee.

 

Beide teams hebben een rondrit gemaakt op een brandweerauto om zich als ware kampioenen te presenteren.

 

 

Van harte gefelicteerd !!

zaterdag, 24 mei 2014 16:07

Werkzaamheden trainingsveld

Geschreven door
Deze week zal de gemeente beginnen met de werkzaamheden aan het trainingsveld. Vanaf het moment dat ze begonnen zijn kan het trainingsveld niet meer worden gebruikt voor trainingen, enz.

 

De afgelopen jaren hebben we enorm veel problemen ondervonden met o.a. de waterafvoer. Daarom zal de drainage worden blootgelegd, doorgespoten en evt. worden vernieuwd. Ook zal het veld worden opgehoogd met minimaal 40 m3 grond. Daarnaast worden de voorbereidingen gedaan voor het plaatsen van de nieuwe verlichting (masten).

Het zal misschien wat overlast veroorzaken maar men wil nu wel graag beginnen zodat het veld bij aanvang van het nieuwe seizoen er weer klaar voor is.

Tijdens de familiedag (7 Juni) zal het veld niet gebruikt worden.

woensdag, 16 april 2014 15:16

Verlichting trainings veld.

Geschreven door

 

Een tijd geleden was er al sprake van dat de verlichting van ons trainingsveld aangepakt zou worden.

De gemeente heeft het meegenomen in het programma “Steenwijkerland leeft”. Het programma “Steenwijkerland leeft” zet onder andere in op het verbeteren van sportaccommodaties zodat deze (gaan) voldoen aan NOC*NSF normen.

Ons trainingsveld (ook van andere clubs) is onderzocht naar wat de huidige kwaliteit van de verlichting is. Hierbij is gekeken naar de stabiliteit van de masten, de stelbaarheid en gelijkmatigheid van de verlichting, de mogelijkheid om veilig in de mast te klimmen i.v.m. onderhoud (aanwezigheid van vallijnen) en naar het energieverbruik.

Uiteindelijk is er uitgekomen dat er twee nieuwe masten geplaatst gaan worden voorzien van 4 lampen en 2 vallijnen. Met de aanpassing van de verlichting van het trainingsveld voldoet het op dit punt aan de NOC*NSF normen wat betreft veiligheid en lichtsterkte.

Dinsdag, 15 April, heeft de raad het plan goedgekeurd en zal de uitvoering definitief in gang worden gezet.

Wij krijgen nog te horen wanneer het geplaatst zal worden.

 

 

 

maandag, 31 maart 2014 21:34

Gedrags code

Geschreven door

 

“ Gedragscode bij SVBS’77”

 

Een gedragscode is een expliciete beschrijving van de normen en waarden voor het gedrag binnen een organisatie zoals een voetbalclub. Bij veel voetbalclubs is er, naar aanleiding van gebeurtenissen van de laatste tijd, gewerkt aan een gedragscode.

 

Ook bij SVBS’77 hebben we hier nu een concept voor gemaakt. Deze opzet willen we graag met jullie delen en daarom ligt dit concept tot aan de ledenvergadering, voor alle leden, ter inzage in de bestuurskamer. Graag willen we jullie opmerkingen en/of vragen hierover ontvangen zodat eventuele aanpassingen nog gedaan kunnen worden.

 

In de ledenvergadering willen we dan graag het concept vastleggen als de “ Gedragscode bij SVBS’77”. Uit dat document zullen we vervolgens de “basis-elf” halen, die we op de site kunnen publiceren.

 

We hopen op jullie inbreng,

 

Bestuur SVBS’77

donderdag, 27 maart 2014 19:59

Spelregelbewijs

Geschreven door

 

Invoering van het spelregelbewijs vanaf seizoen 2014-2015

 

Vanaf het seizoen 2014/2015 worden spelers vanaf de A-junioren geacht een bewijs van spelregelkennis in bezit te hebben. Vóórdat een speler A-junior wordt, is hij verplicht het spelregelbewijs te halen. Dit seizoen draait de KNVB een aantal pilots en krijgen verenigingen de kans hun leden op te leiden. De uitkomsten van de pilots en de uitwerking van het spelregelbewijs volgen binnenkort.

Actieplan tegen geweld
Na enkele incidenten en excessen in en rond het voetbalveld heeft de KNVB het “Actieplan tegen geweld” ingevoerd. Eén van de onderdelen hiervan is de fysieke pascontrole die inmiddels al geruime tijd wordt uitgevoerd bij eerste elftallen. Vanaf 1 november geldt dit voor
alle elftallen in de A-categorie. Andere maatregel is de tien minuten tijdstraf bij de B-categorie als alternatief voor de gele kaart.

Gebrek aan voldoende spelregelkennis
Vanaf komend seizoen komt hier dus het spelregelbewijs bij dat A-junioren dienen te hebben. De eerste resultaten van de pilots wijzen uit dat deelnemers verbaasd zijn over hun eigen onwetendheid van de spelregels. Een jarenlang actief lidmaatschap bij een voetbalvereniging en honderden uren televisievoetbal ten spijt.
Het is opvallend dat velen de spelregels van hun eigen sport onvoldoende kennen. Indien spelers begrijpen waarom beslissingen worden genomen en zich beseffen wat het is om als scheidsrechter in het veld te staan, kan dit bijdragen aan meer wederzijds begrip en respect, aan een fijnere samenwerking tussen spelers en scheidsrechters. Dat is immers het doel van het spelregelbewijs.

Spelregelbewijs
Vanaf het seizoen 2014/2015 zullen tweedejaars B-junioren de spelregeltoets af moeten leggen. Per april 2014 zal er een door de KNVB gelanceerd platform bestaat waarop de spelregeltoets, de oefeningen en de uitleg staan. Deze toets dient succesvol te worden afgerond. Zonder spelregelbewijs is spelen in de
A-junioren niet meer mogelijk
. Dit geldt alleen voor spelers die de overgang maken naar de A-junioren. De huidige A-junioren en senioren hoeven dus (nu nog) niet met terugwerkende kracht een toets af te leggen. Let wel: Er zal in Sportlink (het registratiesysteem tussen KNVB en clubs) een vermelding bij spelers zonder spelregelbewijs staan, waardoor deze spelers op een wedstrijdformulier worden geblokkeerd en dus niet-speelgerechtigd zijn. Pas als de toets succesvol is afgerond zal de speler weer geactiveerd worden.

De leden die hiervoor in aanmerking komen zullen op tijd bericht en uitleg krijgen via de SJO.

zondag, 16 maart 2014 08:35

OBM ver- zekering en de C1

Geschreven door

Afgelopen zaterdag (15-3-14) heeft het C1-team nieuwe kleding gekregen van OBM Wanneperveen. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen fc Meppel werd de kleding officieel in ontvangst genomen en werden er foto’s gemaakt op het veld van Oranje Zwart en bij het kantoor van OBM. De foto die hierbij geplaatst is is genomen voor het kantoor van OBM.

Spelers, leiding en besturen willen bij deze OBM Wanneperveen nogmaals bedanken voor deze mooie kleding.

OBM Wanneperveen bestaat al een geruime tijd. Destijds waren agrariërs al een belangrijke doelgroep voor OBM en nog steeds zijn ze gespecialiseerd in verzekeringen voor de agrarische sector. Ook particulieren kunnen uiteraard terecht bij OBM Wanneperveen. 

OBM Wanneperveen zoekt altijd naar de beste verzekering voor uw specifieke situatie. Daarom geven ze u altijd persoonlijk advies en helpen ze u te kiezen uit polissen van zorgvuldig door hun geselecteerde verzekeringsmaatschappijen. Al uw persoonlijke verzekeringen kunnen ze voor u verzorgen, zoals:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Opstal en inboedelverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Reisverzekering
  • Autoverzekering
  • Caravanverzekering
  • Motor-, scooter- of fietsverzekering

Welke particuliere verzekering u ook nodig hebt, OBM Wanneperveen regelt het voor u op maat!

OBM Wanneperveen hecht veel waarde aan klanttevredenheid. Zij zien het als hun plicht u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Alle informatie is te vinden op hun website; 

                http://www.obmwanneperveen.nl/