imageimageimageimageimage

Nieuws (187)

woensdag, 26 juni 2013 20:04

Teamindeling SJO-Jeugd online

Geschreven door

De teamindeling van de jeugd van "SJO SVBS/Oranje Zwart" is bekend……

 

 

Zie ; http://www.svbs77.nl/teams

 

vrijdag, 21 juni 2013 18:46

35+/45+ voetbal

Geschreven door

 

Steeds meer verenigingen starten met het aanbieden van 35+/45+ voetbal. Bij deze voetbalvorm spelen zeventallen op een half speelveld met en tegen spelers die minimaal 35 of 45 jaar oud zijn. Het doel hiervan is om leeftijdsgenoten met en tegen elkaar te laten voetballen en deze groep langer aan de voetbalsport te binden. Ook SVBS’77 ziet het wel zitten om  met deze nieuwe voetbalvorm te starten maar …is er belangstelling ??

 

Voor de 35+/45+-variant zijn de regels en omstandigheden aangepast. Zo wordt er gespeeld in zeventallen op een half veld. Er mag doorlopend gewisseld worden en van buitenspel is geen sprake meer. Negentig minuten lang zwoegen op een veld van pakweg honderd bij zestig meter tegen spelers die twintig jaar jonger zijn, hoort dus tot de verleden tijd.

 

De wedstrijden zijn altijd op een Vrijdagavond. Voor het seizoen 2013/2014 zijn de datums al vastgelegd. Het zijn 4 vrijdagavonden (Sept/Okt) in het najaar van 2013 en 4 vrijdagavonden (Apr/Mei) in het voorjaar van 2014. De hele competitie bestaat dus maar uit 8 avonden. De competitie wordt gespeeld in de vorm van een toernooi. Meerdere ploegen treffen elkaar bij de "gastheer" van die avond.

 

Lees er meer over op de site van de KNVB of neem voor meer informatie contact op met een bestuurslid. Tot 5 Augustus kunnen we een SVBS-team aanmelden.

 

Site KNVB >  http://www.knvb.nl/competities/35plus-45plus 

 

Hieronder staat een overzicht van de Noordelijke teams/verenigingen die zich al hebben opgegeven;

 

Categorie 35+

Categorie 45+

Akkrum

Amicitia VMC

Annaparochie St.

Asser Boys

Annaparochie St.

Birdaard FC

Asser Boys

FVC

BCV

Foarut

Bargeres

Friese Boys

Be Quick 1887

Friesland

Be Quick D

Frisia

Beetgum

Froombosch

Blauw Wit '34

GAVC

Borger

GSVV

Buitenpost

Grijpskerk

DVC'59

HZVV

DWP

Helpman

Delfstrahuizen

Hollandscheveld

Donkerbroek

Hoogkerk

Drachtster Boys

LEO (Loon)

Drenthina

Middelstum

Drenthina

Oosterparkers

Drieborg

Rolder Boys

EBC

S.C. Stiens

Elim

SJO WIJC

Emmen

SJS

FVV

SVO HOC

Gasselternyveen

Sleen

Grijpskerk

Sp. Zweeloo

HS'88

Tiendeveen

Hardegarijp

V en V'68

Haulerw.Boys

VAKO

Heiligerlee

VVT

Helpman

Vitesse'63

Hoogkerk

Wacker

Hoogkerk

Wardy

Jacob St.

Weide De

Joure SC

ZFC Zuidlaren

KRC

ZZVV

Kollum

 

Leovardia

 

Leovardia

 

Leovardia

 

Meppel FC

 

Meppel FC

 

Mulier

 

Musselkanaal

 

Nicator

 

Nicator

 

Oosterparkers

 

Rolder Boys

 

SJO WIJC

 

SJS

 

SJS

 

SVBO

 

THOS

 

THOS

 

Ter Apel '96 FC

 

Ter Apel '96 FC

 

Titan

 

VEV'67

 

VVT

 

VWC

 

Valther Boys

 

Veelerveen

 

Walden De

 

Walden De

 

Waskemeer

 

Wedde

 

ZZVV

 

Zwaagwesteinde

 

zondag, 16 juni 2013 21:17

Klussers....Bedankt !!

Geschreven door

 

Beste klussers van SVBS'77,

Bij deze willen we jullie van harte bedanken voor het klussen bij SVBS'77. Doordat er een hele goede opkomst was is er ook veel werk verzet.

 

Het straatwerk bij de fietsenrekken ligt er weer vlak bij, de reclameborden glimmen weer, nieuwe reclameborden kunnen er weer bij want vele meters rails zijn gemonteerd, nieuwe doelnetten zijn geplaatst, kleding is weer uitgezocht, ballenhok is aangepast, het toegangshek is geschilderd, enz......eigenlijk teveel om op te noemen. Het is super gegaan !! 

 

Bedankt voor jullie hulp,

 

Bestuur SVBS'77

zondag, 09 juni 2013 10:20

De Goede Watersport

Geschreven door

 

We zijn blij dat we weer een nieuwe bordsponsor kunnen presenteren. “De Goede Watersport” was al shirtsponsor van SVBS’77-1 maar heeft nu ook een bord aan de zijlijn laten plaatsen. Het is een “ dubbel-bedrukt” bord geworden en is geplaatst aan de zuidkant van het veld (Kant van de dug-outs).

 

"De Goede watersport" is een plaatselijk bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van boten en (in- en outboard)motoren. Zowel bij de boten als bij de motoren richten zij zich op diverse merken. Het bedrijf is dealer van van sloepen van o.a. de merken Maril, Waterspoor, Antaris. Verder is het bedrijf de importeur van Grew-sportboten.

 

Voor verdere informatie klikt u op onderstaande link en daarna wordt u automatisch doorverwezen naar de site van “ de Goede Watersport” .

 

www.degoede-watersport.nl/

 

Als SVBS’77 willen we “ de Goede Watersport” van harte bedanken voor het plaatsen van het bord.

 

 

 

 

woensdag, 05 juni 2013 16:58

SVBS77'1 naar de vierde klasse.

Geschreven door

 

Het is gelukt ........SVBS'77-1 is gepromoveerd naar de vierde klasse.

 

Zaterdag, 1 Juni,  was het de dag van de waarheid voor SVBS'77. Een gelijk spel of winnen zou genoeg zijn om te promoveren naar de vierde klasse. De spelers wisten wat er moest gebeuren.

 

Voor aanvang van de wedstrijd kreeg SVBS'77 te maken met een tegenvaller. In de warming-up viel Rutger uit vanwege een blessure en kon niet worden opgesteld. Er moest dus worden afgeweken van de oorspronkelijke opstelling.

 

Om half drie werd er afgetrapt en in het eerste kwartier had SVBS'77 het niet makkelijk. Na 6 minuten leek het raak voor VVT maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Het was duidelijk dat de spelers van beide ploegen gespannen waren want van hoogstaand voetbal was in de eerste helft geen sprake. De ruststand was 0-0.

 

Na de rust kwam VVT heel goed uit de kleedkamers en kwam SVBS'77 regematig in de problemen. Uiteindelijk resulteerde dit in de 74-ste minuut in een 0-1 voorsprong voor VVT. In de 87-ste minuut kreeg de nummer 7 van VVT een terechte rode kaart wat misschien wel de ommekeer in de wedstrijd was. In de tweede helft werd verder niet meer gescoord wat betekende dat er twee keer een kwartier bij kwam. Verlenging dus.....

 

In de eerste 15 minuten van de verlenging kwam er geen verandering in de stand van 0-1. SVBS'77 kreeg, tegen de tien van VVT, wel wat meer mogelijkheden maar scoren zat er niet in.

 

De tweede helft van de verlenging was een spektakelstuk. Na 5 minuten bracht Jarno Klaver met een prachtige goal de stand op 1-1. Op dat moment was iedereen (waarschijnlijk ook de spelers) al met gedachten in de vierde klasse maar niets was minder waar. Nog geen twee minuten later scoorde VVT de 1-2 en lag alles weer anders. Bij deze stand zou de wedstrijd beslist gaan worden met strafschoppen. Dat was het scenario waar iedereen al mee bezig was behalve Jeffrey van de Belt. Hij legde de bal in de 2e minuut van de blessuretijd achter de keeper van VVT waardoor SVBS'77-1 met dit gelijke spel promoveerde naar de vierde klasse. Jeffrey was de matchwinnaar van dit duel en werd na dit doelpunt bedolven onder zijn medespelers.

 

Het was een zinderende wedstrijd die bekeken werd door honderden supporters die na afloop opgelucht adem haalden. Een beste wedstrijd was het zeker niet maar het resultaat telde !!! DE PROMOTIE......EINDELIJK !

 

...........en het was nog lang onrustig op de Belt..........

 

Voor meer foto's klik op 

 

http://svbs77.nl/fotoalbum/svbs-vvt-cq-familiedag

 

 

 

zondag, 02 juni 2013 20:40

Klussendag 2013

Geschreven door

   

Beste allemaal,

 

Bij deze willen we jullie uitnodigen voor de jaarlijkse klussendag van SVBS’77. Deze zal dit jaar worden gehouden op 15 Juni. Normaal is het altijd op de tweede Zaterdag van Juni maar die dag is dit jaar gereserveerd om het jubileum van de Oranjevereniging te vieren.

 

Ook dit jaar zijn er van allerlei klussen/klusjes die gedaan moeten zoals het plaatsen van rails voor de reclameborden, wat schilderwerk, uitzoeken/sorteren van kleding, schoonmaakwerk, enz. Kortom ….er is werk voor heren, dames, jong, oud, groot en klein. Zelfs voor leden met twee linker handen is er een klus te vinden.

 

Op de klussendag beginnen we om 8.15 uur met koffie en dan worden de werkzaamheden verdeeld. Iemand die niet om 8.15  uur aanwezig kan zijn is (natuurlijk) later ook nog welkom.

 

Mocht u/jij nu al weten dat u/jij er kan zijn ….. dan graag even een melding naar Jeroen Jager. We kunnen dan alvast wat werkzaamheden in gaan plannen.

 

Jeroen > Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-29488917

 

 

We hopen op ieders hulp,

 

Klusteam en bestuur SVBS’77

 

maandag, 20 mei 2013 19:54

Jarno Klaver is topscorer !

Geschreven door

        

 

 Lekker_25

 

Jarno Klaver is de winnaar van het “Nieuwsnet Steenwijkerland Topscorer-klassement 2012/2013”.

 

Het was inmiddels wel duidelijk dat hem deze prijs bijna niet meer kon ontgaan maar nu is het dan toch officieel.

 

Jarno heeft dit seizoen 29 doelpunten in de competitie gemaakt.  SVBS’77 scoorde in totaal 54 keer. De nummer twee op de ranglijst speelt bij Scheerwolde en had 27 keer gescoord.

 

De spits van SVBS'77 zal eerdaags de trofee ontvangen via Menno Mollema van Nieuwsnet Steenwijkerland.

 

Hieronder de link naar de site van “ Nieuwsnet Steenwijkerland” waar u ook de volledige ranglijst kunt vinden.

 

http://www.nieuwsnet-steenwijkerland.nl/index.php/sport/3877-jarno-klaver-winnaar-nieuwsnet-steenwijkerland-topscorer-klassement-2012-2013

 

 

Jarno……van harte gefeliciteerd !!!

zaterdag, 18 mei 2013 00:00

Ten Wolde Teakdecks nu ook bord-sponsor

Geschreven door

 

Ten Wolde Teakdecks nu ook bordsponsor bij SVBS’77.

 

Ten Wolde Teakdecks was al kledingsponsor bij SVBS-2 en SVBS-MD1 maar inmiddels (sinds afgelopen Vrijdag) staat er ook een sponsorbord aan de zijlijn van het veld. Het bord staat aan de kant van de NCC-camping.

 

 

Ten Wolde Teakdecks is een jong en enthousiast nieuw bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van teakdecks op verschillende soorten schepen. Door de jarenlange ervaring hebben zij de kennis in huis om uw schip van een kwaliteit teakdeck te voorzien en perfect af te werken.

 

Ook voor onderhoud en reparatie, zowel bij u voor de deur als op locatie wereldwijd, bent u bij hen aan het juiste adres.

 

Voor verdere info is een bezoek aan de website aan te bevelen;

 

                                                 www.teakdecks.nl

 

 

We willen ten Wolde Teakdecks van harte bedanken voor zijn sponsoring bij SVBS’77.

 

zaterdag, 18 mei 2013 22:06

Voerman rijplaten is ook bord-sponsor

Geschreven door

 

Voerman Rijplaten staat er ook tussen ! 

 

Ook Voerman Rijplaten heeft een reclamebord geplaatst bij SVBS’77. Het bord staat met achterkant tegen de NCC-camping.

 

Voerman kunststof rijplaten verhuurt al meer dan 12 jaar kunststof HMPE rijplaten en heeft inmiddels al zo’n 700 rijplaten in de verhuur. Het gebruik van kunststof rijplaten heeft als groot voordeel dat ze door 1 persoon zijn te verplaatsen. Zij hebben rijplaten van 2, 3 en 4 meter maar daarnaast nog veel meer. Dit is zichtbaar op hun site;  

                                  http://www.voerman-rijplaten.nl/

 

Voor informatie kunt u een e-mail sturen naar   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar:

Belt-Schutsloot: Berry Voerman. Tel: 06-11086705

Nijensleek: Adri Voerman. Tel: 06-53490284

 

Bij deze willen we Berry en Adri van harte bedanken voor het plaatsten van het bord bij SVBS’77.

 

SVBS’77 / Belt Schutsloot

 

vrijdag, 17 mei 2013 21:05

Bordsponsor Toyota-van der Linde

Geschreven door

 

 

 

We zijn blij (en trots) om te kunnen melden dat “ Toyota-van der Linde” bordsponsor is geworden bij SVBS’77.

 

http://www.toyotavanderlinde.nl/

 

Het is een “dubbel” bedrukt bord geworden en het is inmiddels geplaatst langs het veld. Het staat aan de kant van de “dug-outs”.

 

Bij deze willen we graag de directie van “Toyota van der Linde” bedanken voor het plaatsen van het bord.

 

 

Bedankt !

 

SVBS’77 

Belt Schutsloot

 

 

 

Pagina 11 van 14
Accepteer cookies om deze inhoud te bekijken..Accepteer Cookies