imageimageimageimageimage

Nieuws (187)

zaterdag, 26 december 2015 17:12

Club van 100 schenkt een ballenpomp

Geschreven door

 

Met dank aan de “club van 100” hangt er bij SVBS’77 nu ook een automatische ballenpomp van TarQa. 

Tijdens de vergadering van de “club van 100” hebben de leden besloten een wens van SVBS’77 te vervullen. Er werd besloten om een TarQa-ballenpomp aan te schaffen en die te schenken aan SVBS’77. Inmiddels hangt de ballenpomp in de materiaalruimte en is deze aangesloten op de compressor. Bedrijfsklaar dus !

De ballenpomp is nog maar recent op de markt en blijkt de oplossing te zijn om ballen op perfecte wedstrijdspanning te krijgen. Tot op één honderdste bar druk nauwkeurig pompt de TarQa ballen voor iedere gewenste categorie exact op de juiste spanning. De ballenpomp is een vinding van een bedrijf uit Hardenberg en wordt inmiddels door vele clubs gebruikt. Het concept van de TarQa is niet ingewikkeld. Het is gevoelige meetapparatuur in een compacte behuizing welke gekoppeld is aan de compressor. De pomp is geleverd met een onbreekbare naald uit één deel roestvrij staal.

Zoals geschreven hangt de apparatuur bedrijfsklaar in de materiaalruimte. Op de pomp staat de (simpele) gebruiksaanwijzing afgedrukt zodat iederéén gebruik kan maken van de gift van de “club van 100”.

SVBS’77 en al haar leden willen bij deze de “schenkers” van harte bedanken. Super !!

 

woensdag, 23 december 2015 10:29

Nieuwjaars-receptie 2016

Geschreven door

 

 

       De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van SVBS’77 wordt gehouden op

                                       9 januari 2016

 

Om 13u willen we starten in het dorpshuis met alle SVBS’77 jeugdleden

van het basisonderwijs. Eerst gaan we gezamenlijk pannenkoeken eten,

waarna we aansluitend verschillende activiteiten gaan doen in het

dorpshuis.

Rond 15u is deze middag afgelopen.

Belangrijk: gymschoenen meenemen of aandoen

(zonder zwarte zolen).

 

Vanaf 16u is iedereen welkom op de jaarlijkse

nieuwjaarsreceptie van SVBS’77, welke gehouden wordt in de  
kantine van onze sportclub.

 

We hopen op jullie komst.  

 

Verder wensen wij jullie allemaal alvast een goede jaarwisseling toe. Tot volgend jaar!

 

 

Jeugdcommissie & bestuur van SVBS’ 77

 

maandag, 21 december 2015 19:01

Epke Brouwer blijft bij SVBS’77

Geschreven door

 

 

In de afgelopen weken hebben Epke Brouwer en SVBS’77 gesproken over verlenging van de samenwerking.

Wij zijn blij dat we kunnen mededelen dat die samenwerking ook wordt voortgezet in het seizoen 2016/2017. De samenwerking bevalt, van beide kanten dusdanig positief dat besloten is om het contract te verlengen.

Epke woont met zijn vrouw in Hasselt. Hij heeft zo’n 50 jaar voetbalervaring en is een echte clubman. Hij heeft gevoetbald bij WVF, PEC Zwolle en heeft daarna nog jaren in het doel gestaan bij Olympia’28. Uiteindelijk is hij ook 6 jaar trainer geweest bij Olympia’28. Hij is verder trainer geweest bij Borger-1, Veendam-1, Fit-Boys-1 en SJG-1.

Hieronder enkele persberichten >>

>> http://www.zwartsluisactueel.nl/rubrieken/sport/

>> http://www.brederwiedekrant.nl/48919.html

>> http://www.tweenul.nl/nieuws/overijssel/epke-brouwer-blijft-bij-svbs77

 

 

 

 

zaterdag, 19 december 2015 18:11

Nieuwbouw en verbouw SVBS'77

Geschreven door

Eind 2016 zal het er heel anders uitzien bij SVBS’77 (al wel eerder). De nieuwbouw/verbouw gaat dichterbij komen en zal volgend jaar worden gerealiseerd.

In verband met recht op subsidie en andere zaken die uitgezocht moesten worden kon er niet gestart worden in 2015. Op dit moment wordt er gewerkt (laatste hand) aan de vergunningen, detailtekeningen en het bestek. De gemeente is in gesprek met de eventuele aannemer. Bij SVBS’77 is de bouwcommissie alles aan het uitwerken voor wat betreft subsidie, zelfwerkzaamheid en de laatste details.

Inmiddels is de sirene-mast al verplaatst. Deze stond op de plek waar de nieuwbouw gerealiseerd moet worden.

Zo de plannen nu liggen zullen de oude kleedkamers helemaal worden verbouwd. De wanden zullen volledig worden opgetrokken in tegelwerk, er zullen nieuwe plafonds en een nieuwe vloer worden gemaakt. De doucheruimtes worden 2x zo groot al nu. Verder de wasbak worden verplaats en enkele kozijnen zullen worden vervangen. Alles is zichtbaar op de tekening hieronder.

De ruimte voor de scheidsrechter zal ook helemaal worden gestript en opnieuw betegeld worden. Ook daar zal het sanitair worden vervangen.

De nieuwbouw zal bestaan uit twee extra kleedkamers, een EHBO-ruimte en een hal. De EHBO ruimte zal goed toegankelijk worden ivm de brancard. De nieuwe kleedkamers zullen iets groter zijn als de “oude” en één van die kleedkamers zal in verbinding staan met de EHBO-ruimte.

Om in de 4 kleedkamers en de EHBO-ruimte te komen zal er een hal worden gemaakt waar rekening wordt gehouden met ruimte voor eventuele tassenrekken.

Op de plek waar nu de oude materiaalcontainer staat komt een bijgebouw van ongeveer 25 M2 wat straks zal gaan dienen als materiaalhok. De oude container moet dan verdwijnen.

De gehele installatie zal worden vervangen door nieuwe verwarmingsapparatuur die aan alle energie-eisen zal voldoen.

Dit zijn zo de hoofdzaken waar het om draait maar mocht iemand er iets meer van willen weten dan is iemand van de bouwcommissie zeker bereid om informatie te geven. Die commissie bestaat uit Herco Brand, Chris Rook, Dick Stam, Gerrit Knobbe, Marck Freriksen, Ronnie Klaver, Klaas Snel, Henk Stam, Wout van de Belt en Joop Stam.

Hieronder enkele foto’s van de belangrijkste tekeningen.