imageimageimageimageimage

Nieuws (187)

maandag, 03 december 2018 22:05

Oliebollenlijst 2018

Geschreven door

Ook dit jaar bereidt de voetbal weer de traditionele oliebollen in de kantine.

Download de lijst hieronder! 

 

 

woensdag, 02 mei 2018 22:05

SVBS'77 - VHK 9 Mei 2018 19.00u

Geschreven door

Komt allen naar dé derby van de kop van Overijssel! Aanvang: 19.00. 

vrijdag, 02 februari 2018 20:30

Van de voorzitter - 2018

Geschreven door

 

Beste voetbal vrienden,

Gedurende het afgelopen jaar is er nogal wat gebeurd binnen onze vereniging. Het 40 jarig jubileum, promotie van SVBS’77-1 naar de 4de klasse, kampioenschap van SJO SVBS/OZ JO13, de nieuwbouw en renovatie van de kleedkamers, opstarten van de dames 7x7, het kaboutervoetbal, de F-jes en niet onbelangrijk de samenwerking met VHK.

Gedurende 2018 hebben vele vrijwilligers zich weer met veel enthousiasme ingezet voor onze club. Voor deze inzet kan de club alleen maar weer dankbaar zijn.

De receptie voor het 40 jarig jubileum hebben we gevierd op zaterdag 18 maart met vele oud- spelers, -trainers, omliggende voetbalverenigingen, KNVB en ieder wie SVBS’77 een warm hard toedraagt.

De keuze om het echte jubileumfeest na het voetbalseizoen te plannen op 3 juni, de jaarlijkse familiedag, bleek achteraf een uitstekende keuze. Na een mooi voetbalseizoen bleek dat we op 27 mei en 3 juni de promotiewedstrijd mochten spelen tegen VV Oosterpark uut Grunn. 27 mei reisden we met twee volle bussen naar Groningen waar na een zenuwslopend duel de eindstand op 2-3 stond. En dan….. op zaterdag 3 juni, tevens onze jubileumdag, het beslissende duel voor promotie. Het werd een dag om niet snel te vergeten, rond het veld was het zwart van de mensen en de sfeer was gespannen maar goed. Het resultaat een dikke overwinning met 3-0 en promotie naar de 4de klasse.

Super gedaan, nogmaals gefeliciteerd allen!

Dit was uiteraard een prachtige uitgangspunt om de dag af te sluiten met een grandioos back to the 77’s jubileumfeest.

Ik wil hierbij de activiteitencommissie, sponsorcommissie, toernooicommissie, jeugdcommissie en in het bijzonder de Club van 100 bedanken voor hun bijdrage en inzet!

Wij als bestuur willen dan ook zorgdragen dat onze jeugd de toekomst heeft en is. Jammer is het dat we na 5 jaar de samenwerking niet konden voortzetten met Oranje Zwart.

Wij zijn van mening dat we met de samenwerking met VHK onze jeugdige spelers en speelsters de mogelijkheden bieden voor veel voetbalplezier en persoonlijke ontwikkeling.

Blij zijn we ook met de ontwikkeling van het kaboutervoetbal en de F-jes.

Ik vind het dan ook mooi om te zien hoe in alle teams veel plezier in het voetbal terug te zien is.

Langs deze weg wil ik een ieder die betrokken is geweest bij de SJO SVBS/OZ nogmaals danken voor haar of zijn inzet!

Afgelopen jaar zijn we ook met man en macht druk geweest om de kleedkamers te renoveren en nieuw te bouwen. Het eindresultaat mag er zijn.

Echter zijn we nog niet volledig klaar, namelijk in de kleedkamers zijn nog een aantal opleverpunten en de buitenberging moet nog gebouwd worden. Nadat deze laatste zaken afgehandeld zijn kunnen we de stand opmaken en gesprekken voeren met de Gemeente over het voetbalveld.

SVBS’77 is een club die altijd volop in beweging is, mede dankzij de vele trouwe vrijwilligers. Ik vertrouw er dan ook op dat we er met z’n allen weer een mooi sportief jaar van zullen maken!

Voor nu wens ik jullie en jullie dierbaren, mede namens de rest van het bestuur, een goed, sportief en bovenal gezond 2018!

Met sportieve groet,

Marck Freriksen

 

donderdag, 07 december 2017 16:23

Oliebollen!

Geschreven door

 

Omdat wij onze ingrediënten moeten bestellen willen we graag tijdig de oliebollen bestellijsten ontvangen. Graag zien we uw bestellijst uiterlijk donderdag 21 december tegemoet. Deze kan worden ingeleverd bij Jacob de Jonge (Berkenlaan 4). Voor de ouderen onder ons bieden wij ook de mogelijkheid de bestelling telefonisch door te geven via 038-3868303.

 

Klik hier om de oliebollen bestellijst te downloaden. 

 

De ingevulde lijsten kunnen gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Bestellingen na 21 december worden afgeleverd in volgorde van binnenkomst bestelling! OP = OP!

zaterdag, 14 mei 2016 10:15

Uitje club van 100

Geschreven door

  

donderdag, 31 maart 2016 22:51

Verslag op de site van Le Credit Sportif

Geschreven door

 

Op dinsdag 22 maart was het zover: de 1000ste plaatsing van de kassa van Le Credit Sportif is een feit! Voetbalvereniging SVBS '77 uit Belt-Schutsloot was de gelukkige en werd de hele middag in het zonnetje gezet. Ook vond er een loting plaats waarmee zes andere verenigingen diverse prijzen in de wacht konden slepen, zoals de digitale prijslijst en de klantendisplay. In de nieuwsbrief zullen de winnaars bekend gemaakt worden! Het was een zeer geslaagde en feestelijke dag met zowel jong als oud publiek.

 Voor het hele verslag en de film kunt u klikken op de link onderaan dit bericht.

We gingen met een enthousiast team richting Belt-Schutsloot. Eenmaal op locatie aangekomen, werden wij hartelijk ontvangen. We hadden ruimschoots de tijd om het hele clubhuis van SVBS '77 te versieren met slingers, toeters en bellen. Ook onze eigen mascotte was bij deze gelegenheid aanwezig. Speciaal voor deze 1000ste plaatsingen hadden we twee lekkere taarten ontworpen, namelijk een taart met het logo van SVBS '77 en een taart met het logo van Le Credit Sportif. Terwijl iedereen aan het smikkelen was van de taart, hoorden wij in de verte de fanfare van de plaatselijke muziekvereniging Excelsior aankomen. Onder vrolijke begeleiding van deze fanfare werd de kassa naar voren gereden. Vervolgens overhandigde onze mascotte de kassa aan de voorzitter. Ondertussen vloog er groene en oranje confetti de lucht in. In het clubhuis werd het feest voortgezet. Er waren drankjes voor alle aanwezigen en de fanfare speelde nog een laatste nummer. Veel leden van de vereniging waren hierbij aanwezig. Ook voorzitter Marck Freriksen van SVBS '77 was heel enthousiast over de 1000e plaatsing: "Jullie hebben er zeker een feestje van gemaakt met een ballonnenhaag voor de deur, een rode loper, twee prachtige taarten en daarnaast een hapje en een drankje. Het is allemaal super verzorgd. Wij schaffen een kassa aan en hoe uitbundig jullie dan uitpakken is wel heel bijzonder".

 

http://www.lecreditsportif.nl/artikelen/1000e-plaatsing-van-de-kassa-een-feit

 

 

zondag, 27 maart 2016 21:52

Opleiding BOS door SVBS-leden

Geschreven door

Bij SVBS’77 hebben zich een tijdje gelden vier leden gemeld die graag de cursus BOS-veldvoetbal wilden volgen en er inmiddels mee zijn begonnen.

“BOS” staat voor Basis Opleiding Scheidsrechter. Deze opleiding wordt gegeven door de KNVB.  Zij zorgen tijdens de opleiding (BOS) voor een gedegen praktische opleiding zodat de cursisten met voldoende ‘bagage’ als scheidsrechter aan de slag kunnen bij de A-, B, en C-junioren en senioren. Ze kunnen, na het voltooien van deze cursus,  verenigings- of later KNVB-scheidsrechter worden.

De leden die momenteel al bezig zijn met deze opleiding zijn Geanne van De Belt, Robbin Rook, Marvin Snel en Christiaan Schaart. Marvin en Geanne hebben twee jaar geleden ook al de opleiding voor pupillenscheidsrechter afgerond.

Tijdens de opleiding oefenen ze op het veld leiding te geven aan 22 spelers en het toepassen van de spelregels. Het gaat daarbij onder meer om de 17 voetbalspelregels, organisatie en administratie, kennis van voetballen en voetballers, leiding geven, blessurepreventie en de praktische toepassing van deze onderwerpen.

De opleiding bestaat uit vier bijeenkomsten van 4 uur. Daarnaast fluiten de deelnemers, als zij voor de KNVB wedstrijden gaan leiden, minimaal vier stagewedstrijden onder begeleiding. Met het fluiten van deze stagewedstrijden zijn onze vier aspirant-scheidsrechters  inmiddels begonnen. De opleiding wordt gegeven door Lennart Fledderus (KNVB). Dit gebeurt op avonden en in de regel op een accommodatie van een voetbalvereniging. Op 18 April zullen de cursisten bij SVBS’77 aanwezig zijn. De andere cursisten zijn leden van o.a. DESZ, Olympia’28, sc Genemuiden en SVN’69.

De deelnemers die uiteindelijk aan de voorwaarden voldoen ontvangen het diploma Basisopleiding Scheidsrechter Veldvoetbal. Zij kunnen vervolgens worden aangesteld bij jeugdwedstrijden en/of wedstrijden in het lagere seniorenvoetbal bij de vereniging.

Na het behalen van deze opleiding bestaat voor hun de mogelijkheid om, in de toekomst,  door te gaan met de opleiding voor KNVB-scheidsrechter-2. Dan kunnen ze ook worden aangesteld voor KNVB-wedstrijden buiten de vereniging.

 

Wij wensen Geanne, Marvin, Christiaan en Robbin heel veel succes toe.


 

maandag, 30 mei 2016 00:00

Nieuwe jeugdteamindeling 2017/2018

Geschreven door

     

 

 Klik hier voor de nieuwe teamindelingen voor de jeugd.

 

 

vrijdag, 18 maart 2016 15:23

Nieuwe kassa

Geschreven door


Dinsdag 22 maart a.s. wordt er een nieuwe kassa geplaatst.

 

Op zich niet zo veel bijzonders, maar omdat wij de 1000ste club zijn waar zo’n kassa geplaatst gaat worden, willen we er een feestelijk tintje aangeven en u/jullie van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Vanaf 17.00 uur staat er een hapje en drankje voor u klaar en kunt u deze kassa bewonderen. 

 

Namens Le Credit Sportif

 

Bas Brocken

 

Namens SVBS ”77

 

Het bestuur

 

zondag, 17 januari 2016 12:23

Het vervolg van de 5e klasse A;

Geschreven door

        Inmiddels zitten we in 2016 en zal de competitie weer snel herstarten.

          SVBS’77-1 staat momenteel op de 10e plek van de ranglijst met 13 punten. De competitie begon prima voor de heren van het eerste maar door het nipt verliezen van een aantal wedstrijden is men afgedaald naar een, niet verwachte, tiende plaats. Het is wel zo dat het gat tussen de plekken 5 t/m 12 maar 8 punten is. Alles is daar nog mogelijk in het tweede deel van de competitie. De bovenste 4 (Scharnegoutum, FDS, Sleat en Creil) staan wel los van de rest. Zo het er nu uitziet zullen Scharnegoutum en FDS onderling gaan uitmaken wie er uiterlijk op 14 Mei het kampioenschap mag gaan vieren. Op 5 maart spelen ze tegen elkaar op “de Baarg”’.  

          Zoals gezegd zal de competitie weer snel beginnen en wel op 23 januari alleen dan nog niet voor SVBS’77.  Op deze zaterdag is ”ons eerste” vrij. Voor Epke en zijn mannen zal de bal gaan rollen op 30 Januari tijdens een thuiswedstrijd tegen HJSC-1. Die wedstrijd tegen HJSC-1, die momenteel de 7e plek bezitten met 14 punten, zal er dan dus direct al één worden die belangrijk is voor de ranglijst. 

          In de eerste helft van de competitie is SVBS’77-1 op bezoek geweest bij de bovenste drie en zullen die ploegen dus richting de Belt komen voor de return.  Sleat komt op 12 Maart, Scharnegoutum zal die reis ondernemen op 9 April en FDS zal zich willen revancheren op 30 April. Voor de “derby” tegen Blokzijl gaan we naar “daar” op 5 Maart. De wedstrijden zoals ze gepland zijn;

30 Januari     SVBS’77-1 <> HJSC-1

13 Februari    Espel-1 <> SVBS’77-1

20 Februari    SVBS’77-1 <> SWZ Boso Sneek-1

5 Maart         Blokzijl-1 <> SVBS’77-1

12 Maart       SVBS’77-1 <> Sleat 1

19 Maart       Oudega-1 <> SVBS’77-1

2 April          SVBS’77-1 <> Woudsend-1

9 April          SVBS’77-1 <> Scharnegoutum-1

23 April         EBC-1 <> SVBS’77-1

30 April         SVBS’77-1 <> FDS-1

7 Mei            SVBS’77-1 <> Hielpen-1

14 Mei          Creil-1 <> SVBS’77-1


          We hopen op mooie en spannende wedstrijden met als resultaat een hogere klassering op de ranglijst.

 

Tot op 30 Januari !!!


 

 

Pagina 1 van 14
Accepteer cookies om deze inhoud te bekijken..Accepteer Cookies