imageimageimageimageimage

Oude wedstrijdverslagen (74)

zaterdag, 10 mei 2014 00:00

Sjo SVBS/OZ Me1 - Fc Meppel Me1

Geschreven door

Zaterdag 10 mei moesten wij spelen tegen FC Meppel.

Het was een belangrijke wedstrijd want als we deze wedstrijd zouden winnen hadden we een hele grote stap om kampioen te worden.

Maar dat is helaas mislukt we hebben verloren met 5-1 Romana heeft het doelpunt gescoord.

We waren wel heel blij toen dat doelpunt er was maar toen scoorde hun steeds en toen werd het dit jammer maar ja 

 

 

Verslag: Merel

 

zaterdag, 19 april 2014 00:00

Olde veste Me2 - Sjo SVBS/OZ Me1

Geschreven door

19 april 2014 voetbal wedstrijd olde veste thuis

 

 

We moesten tegen olde veste het was een hele spannende wedstrijd. 

we hadden namelijk verwacht dat we zouden winnen maar het was toch moeilijk.

We wilden zo graag een doelpunt.

Het lukte ook maar onze leider zag het eerste doel punt niet dus je hoorde langs de lijn ah jammer maar hij was wel raak.

Uit eindelijk hebben we gewonnen met 2-1 doelpunt van Amber en Bernice

En het was een mooie gelijkwaardige wedstrijd.

 

Groeten Merel  Weijs

 

zaterdag, 05 april 2014 00:00

Sjo SVBS/OZ-Me1 tegen Sc Genemuiden-Me2 > 3-2

Geschreven door

SVBS'77- sc genemuiden

 

we moesten 5 april om 10 uur voetballen thuis tegen genemuiden. Het ging goed tot er een moment was dat we er even niet bij waren want de 0-1 werd gescoort en daarna gelijk de 0-2. Aa heet eind van de eerste helft werd gescoort door onze Bernice met haarkractige linkervoet dit was de ruststand.

In de tweede helft bleef het rustig er waren aan allebei de kanten wat kansen iedereen deed goed mee. Opeens uit een tegen actie lag het helemaal vrij Merel en Bernice grepen hun kans en rendennaar voren. Met Bernice aan de bal liep Merel voor de goal ze kreeg de bal en schoot hem er snoei hard in. Dit was de 2-2. het ging weer gelijk op tot er een corner kwam. Romana nam zoals gewoonlijk de corner en schoot naar Dorien en die schoot op goal en hij was raak misschien had Indy hem voor het laatst geraakt maar dat maakte niet uit want we stonden voor met 3-2. het ging goed maar werd nog wel spannend toen op het laatst een hele grote kans was voor genemuiden maar het ging goed.

Eindstand 3-2

geschreven door Chloë ten Wolde

 

zaterdag, 05 oktober 2013 00:00

MSC E7 - SJO/SVBS-OZ E2

Geschreven door

5 OKTOBER 2013

 

MSC E7 – SJO SVBS-OZ E2

 

 

Bijna compleet waren we afgelopen zaterdag. Alleen Daniek was er niet omdat ze nog steeds last van haar arm heeft. Goedgemutst gingen we op pad. Een flauw zonnetje kwam door het grijze wolkendek. Kortom, een lekker weertje om een potje te voetballen.

Om 10.00 uur begon de wedstrijd en we gingen lekker van start. Maar helaas, ook de tegenstanders hadden er zin in en dus was het na een paar minuten al raak. De bal vloog met een sierlijk boogje over het hoofd van Dorien. Maar we pakten de draad weer op en probeerden op de helft van de tegenstander te komen. Een aantal keren kwamen we vlak voor het doel van MSC. Maar vaker kwam MSC bij ons doel ondanks het goede verdedigwerk van Luca, Janneke en Melissa konden we niet voorkomen dat het 2e en 3e doelpunt achter Dorien, die overigens een goede wedstrijd keepte, in het doel belandden. Met Romana en Choë afgewisseld met Indy en Bernice op het middenveld (en soms ook voorin) en Stan voorin zijn we een paar keer vlak bij het doel van de MSC geweest. Maar helaas scoorden we niet. 

Met rust was het 5-0. Na wat drinken en een snoepje probeerden we weer te spelen op de manier die Dick, onze trainer, ons heeft geleerd. Dit leverde in de 2e helft een doelpunt op van Romana, die met een kopbal de keeper van MSC op het verkeerde been zette. Yess, die akelige 0 was weg. Na 2 x 25 minuten was de eindstand 10-1. Niet een hele goede eindstand, maar we hebben allemaal goed ons best gedaan.

 

zaterdag, 14 september 2013 00:00

SC ROUVEEN E5G – SJO SVBS-OZ E2G

Geschreven door

14 september 2013

 

SC ROUVEEN E5G – SJO SVBS-OZ E2G

 

Vandaag stond voor ons de 1e competitiewedstrijd op het programma. Het was ronduit pestweer en op de Belt waren alle wedstrijden afgelast. Helaas moesten wij wel spelen en het weer voorspelde al niet veel goeds. Maar met een gezonde dosis zelfvertrouwen en zin om weer aan de competitie te beginnen, vertrokken we vol goede moed richting Rouveen. Aan onze kant waren er wel een paar blessures. Daniek had de arm in het gips en Merel had een zere voet, maar de rest van het team was compleet zodat we vertrokken met Stan, Luca, Melissa, Chloë, Romana, Bernice, Janneke, Indy en Dorien.

Hoewel ons zelfvertrouwen gezond was en de zin goed, kon het toch gebeuren dat ons na de eerste 3 tegendoelpunten de moed helemaal in de schoenen zonk. We probeerden wel om bij de goal van de tegenstander te komen maar waren we er bijna, dan was er altijd wel weer een speler van Rouveen om de bal af te pakken en als een speer naar de andere kant te rennen.

Om een lang verhaal kort te maken…..de eindstand is 21-0 geworden. Helaas…een wedstrijd om heel snel te vergeten!!!

Volgende keer beter!!

 

zaterdag, 24 augustus 2013 00:00

Genemuiden – SJO svbs/OZ E2

Geschreven door

Verslag E2

Genemuiden – svbs

 

Eerste wedstrijd na de zomerstop. We moesten om 9.00 uur voetballen in Genemuiden.

We begonnen goed, we kregen de eerste 10 minuten we 3 goede kansen, maar er ging er geen 1 in.  We speelden erg goed in de begin fase. Onder andere een mooie pass van Dorien de Vos op Romana van Dijk, maar deze schoot in de handen van de keeper. Een paar minuten later kreeg Genemuiden een goede kans en die scoorden wel. En als er 1 schaap over de dam is volgen er meer. SVBS we even helemaal de weg kwijt wat ook al gauw resulteerde in een 8-0 achter stand bij rust. In de rust hebben we nog een peptalk gehad van onze leiders Marc van Bakel en Gert Huisman, maar dit mocht niet baten. We verloren de wedstrijd met 14-0. Kop op dames en heren volgende week tegen Flevo Boys. En maandag weer trainen met onze trainer Dick Stam.

Tot de volgende week.

 

Speelster E2

 

zaterdag, 18 mei 2013 00:00

SVBS/OZ D1 - Ruinerwold D2

Geschreven door

SVBS’77/Oranje Zwart D1 – Ruinerwold D2

 

Zaterdag 18 mei moesten wij thuis voetballen tegen Ruinerwold D2.

Er werden heel veel doelpunten gemaakt.

De aftrap was genomen en de wedstrijd begon.

Jordy scoorde de 1-0 voor ons en toen stonden we voor.

Even later scoorde Roy en stond het 2-0.

Daarna scoorde Roy nog een keer 3-0.

Na een poosje scoorden Jordy en Willian   4-0 en 5-0

Ook Roy scoorde voor rust nog een doelpunt. De stand was 6-0.

Na de rust scoorde Glenn 7-0. Na een mooie voorzet scoorde Alart even later de 8-0.

Glenn had ook nog een aantal mooie kansen en scoorde uiteindelijk het negende doelpunt.

Daarna scoorde Niels het tiende doelpunt.

En toen kwam de tegenpartij zij scoorden ook. De stand was toen 10-1.

In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Ryan de 11-1.

Het was een leuke wedstrijd.

 

Groeten Ryan benjamins

 

zaterdag, 11 mei 2013 00:00

SVBS E2g - Tonego E2g

Geschreven door

De voetbal wedstrijd tegen Tonego thuis

 

We moesten voetballen tegen Tonego thuis. We waren er zeker van dat we gingen winnen tegen Tonego ook al hadden we de vorige keer uit verloren met 18-0.

 

  We hadden te weinig spelers toen we moesten voetballen tegen Tonego.

Want er moest een wissel zijn. Maar Alie kwam binnen voor Melissa en Damian ging mee met Alie. Damian is gescout voor jong oranje dus Gert vroeg of hij wou gaan keepen en dat wou Damian wel.

 

  Toen de wedstrijd begonnen was ging het eerst heel goedJ . maar toen Tonego vaak had gescoord toen was de lol voorbij L.

 

  We hebben 0-13 verloren met de penalty ging het goed maar uiteindelijk was het geen leuke wedstrijd.

 

Geschreven door : Dorien de Vos voor E2g

zaterdag, 04 mei 2013 00:00

SVBS Mc1 - VENO Mc1

Geschreven door

SVBS’77 MC1 – VENO MC1.

Om aanspraak te blijven maken op het kampioenschap moest er vandaag gewonnen worden. Direct in het begin werd er al aanvallend gevoetbald. Na ongeveer 5 minuten kwam daar een goal uit van Kim. 1-0 SVBS. Voor de rust werd er niet meer gescoord. Rust. Na een peptalk van de coach dat 1-0 niet genoeg was en dat we nu tegen de wind in moesten, gingen we met goede moed weer verder met de wedstrijd. Er waren veel kansen voor SVBS. Het duurde een hele poos voordat het 2-0 werd voor SVBS. Kim scoorde de 2-0! Maar niet heel veel later scoorde VENO de 2-1. We lieten onze hoofd niet hangen en we gingen vrolijk verder. Er waren weer kansen van beide kanten maar na een poos werd het 3-1 weer gescoord door Kim. Charlotte maakte overtreding binnen het strafschop gebied en er kwam een penalty. 3-2. We moesten het nog even volhouden tot het einde. Toen wist Kim nog een keer te scoren! 4-2. Niet veel later klonk het eind signaal. Op naar de kampioenswedstrijd!

zaterdag, 20 april 2013 00:00

SVBS E1 - DESZ E5g

Geschreven door

                                                               Svbs E1 – Desz E5G

 

We zijn begonnen en gelijk in de 5e minuut komt er een corner voor ons en Cas kopt en op de paal jammer maar helaas we gaan gewoon verder.

In de 7e minuut komt er een schot op doel maar weer mis.

Maar dan eindelijk in de 8e minuut komt Cas  naar voren en schiet de bal het doel in 1-0.

Dan komt Ivar naar voren in de 10e minuut, schiet en mis jammer.

Maar dan komt Yorin naar voren en net naast in de 11e minuut

Ivar komt naar voren schiet en raak het is 2-0 in de 13e minuut.

En dan komt eindelijk zwartsluis in de aanval en schiet bij ons op doel maar gaat op de paal door onze verdediger Levi.

Dan komen wij weer en dit keer komt Daan in actie en schiet bijna raak.

Kevin komt naar voren en ook mis.

 De eerste helft is afgelopen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- de aftrap voor de tweede helft is genomen door ons en Cas gaat al weer op het doel af en in de 3e minuut scoort hij de 3-0.

Wij krijgen een corner, Cas neemt hem en Kevin schiet hem net naast.

Kevin komt naar voren en schiet de bal in het doel, het is 4-0.

Dan rent Casper op het doel af en schiet de bal recht in het doel, het is nu 5-0.

Wat is dat dan?, Casper gaat alweer op het doel af en scoort weer een punt en de keeper gelooft het gewoon niet, het is 6-0

Nee het is niet waar, gaat het nog een keer gebeuren, daar is Casper weer en ja hoor de keeper krijgt niet eens de kans, 7-0.

En daarmee is de wedstrijd afgelopen met een hattrick van Casper en een eindstand van 7-0.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

zaterdag, 27 april 2013 00:00

Ruinerwold D2 - SVBS/OZ D1

Geschreven door


Wedstrijd tegen Ruinerwold op 27 april

 

Toen we begonnen ging alles wel goed .

Eerste de eerste goal

Dan de tweede en toen de derde

Toen was de eerste helft voorbij

In de tweede helft kregen we twee goals tegen

We vochten om onze voorsprong te behouden

Het was een rommelige wedstrijd die we ook wel hadden kunnen verliezen

geschreven door Jelle Klomp

zaterdag, 13 april 2013 00:00

SVBS Mc1 - RKO Mc1

Geschreven door

13 April 2013 SVBS’77 MC1 – RKO MC1

Vandaag stond de wedstrijd tegen RKO op het programma van de MC1 van SVBS. Vorige wedstrijd hebben we met 1-1 gelijk gespeeld tegen deze ploeg. Het was toen een zware wedstrijd en de sterke wind hielp ook niet echt mee. We wisten dat we echt heel goed ons best moesten doen tegen deze ploeg, en dat ze net zo sterk waren als ons. 

Na een poosje ingelopen te hebben stond iedereen op eigen helft en begon de wedstrijd. Het ging een hele poos heen en weer, maar toch zag je dat SVBS veel balbezit had, RKO kwam niet goed aan de bal en kon niet snel overschakelen van verdedigen naar aanvallen. Bij SVBS ging dit in deze wedstrijd erg goed! Laat in de eerste helft viel het eerste doelpunt van de wedstrijd dan eindelijk. Het was Chayenne die de bal mooi inschoot, 1-0 voor de belt. Maar we waren er nog lang niet.

Na een snelle peptalk van coach Joke in de rust, begonnen we de tweede helft natuurlijk aan de andere kant van het veld. Het duurde niet lang tot SVBS weer helemaal in het spel zat en de ene kans na de andere had, Kim had al verschillende kansen gehad en ook Janice, Charlotte en Sanne hadden al eens een poging gewaagd. Maar helaas waren deze ballen óf te zacht, óf knetterhard over. (misschien toch maar nog eens op trainen?) Maar toch kwamen er nog meer mooie kansen. Het was weer Chayenne die het doel van de tegenstander weer kon vinden, 2-0 voor de belt. Uiteindelijk na nog een paar kansen kwam het verlossende fluitsignaal van de scheids, 2-0 gewonnen van RKO. Op naar de volgende wedstrijd met nog zoveel kansen, hopen dat er nu wat meer ballen ín het net gaan in plaats van erover of ernaast.

 

zaterdag, 20 april 2013 00:00

Dwingeloo Md1 - SVBS Md1

Geschreven door

Dwingeloo MD1 - SVBS MD1

 

Zaterdag 20 april 2013, de uit wedstrijd tegen Dwingeloo staat op het programma. Johan was, wegens een wedstrijd van het eerste, verhinderd om deze wedstrijd te leiden. Om die reden had hij mij (Henk) gevraagd dat te doen, ik mocht vandaag met 10 dames op stap!

Voor vertrek kreeg ik nog wat instructies over het invullen van het wedstrijdformulier en werd ik voorzien van de spelerspassen, de waterzak en de inspeelballen. Ook dit keer ging Chayenne mee, als ze tenminste op tijd terug was van een morgen shoppen in Almere. Aan het einde van de morgen kreeg ik een sms dat ze waarschijnlijk net na 12.00u in de Belt zou zijn. We zouden dus even op haar wachten. Omdat Janiek er niet kan zijn, komt Dorien ons team ook versterken. Rensje Schaap stond met de auto klaar en zo vertrokken we tegen 12.10u met 2 auto’s naar Dwingeloo. Bij ”Doosje” (halverwege Meppel) ben ik toch nog even gestopt, want we hadden alle speelsters wel …. maar was de kleding er eigenlijk ook? Gelukkig wist Rensje me gerust te stellen, zij had de tas met kleding in de auto. En zo reden we verder, na een half uurtje arriveerden we in Dwingeloo.

Na aankomst werd er even op het bord gekeken en zo wisten we dat WIJ ons om moesten kleden in kleedkamer 3. Of nou ja WIJ???? …. Na het openen van de kleedkamerdeur werden de dames verrast door de ontvangst van een uit de douche komende heer. Die ontvangst zorgde uiteraard voor de nodige hilariteit! Maar na uitgeweken te zijn naar een andere kleedkamer konden we toch nog op tijd het veld op.

Op het veld maakte ik, als interim leider, de opstelling bekend. Maar omdat niet iedereen er even blij mee is, volgen er al direct een aantal aanpassingen. Uiteindelijk kunnen we toch met een opstelling beginnen waar iedereen zich in kan vinden. We spelen met 8 spelers in het veld, zodat we maar 1 wissel hebben.

Blijkbaar was de onthutsende ontvangst in de kleedkamer en een andere leider toch iets teveel van het goede. We begonnen dan ook geheel ontregeld aan de eerste helft. Zowel Rensje als ik hielden ons hart vast. Het leek niet zo’n makkelijke wedstrijd te worden dan ons vooraf was verteld, we hielden dan ook even rekening met het ergste (lees: verlies).

Maar gelukkig gaande weg zagen de dames dat zelf ook in en begonnen ze zich te herstellen. Langzamerhand kwam de teamspirit terug en zo wist Chayenne na 9 minuten de openingstreffer te maken en zette de stand op 0 – 1. Maar Dwingeloo gaf zich niet zo maar gewonnen en maakte binnen 2 minuten de gelijkmaker, 1 – 1. Nu bleven we doorvechten, Anne wist de stand net voor rust op 1 – 2 in ons voordeel om te buigen.

Na even kort de eerste helft te hebben doorgenomen, konden we aan de tweede helft beginnen.

En dat we er zin in hadden gekregen bleek al na 2 minuten toen Anne 1 – 3 maakte, na even maakte Dwingeloo 2 – 3. Maar nu hielden we vol, we waren niet van plan om in de laatste minuten onze winst nog uit handen te geven. Jammer genoeg werden er vele kansen gemist. Maar desondanks mijn complimenten dat jullie die kansen wel zagen, dat er ballen aan medespelers werden gegeven die een betere kans hadden. En juist door dit mooie spel wist Anne 2 – 4 te maken.

Na afloop wilden we graag nog penalty’s nemen, dus heb ik even overlegd met de leiding van Dwingeloo. Zij wilden het ook en zo namen we allemaal nog een penalty om het geheel op een mooie manier af te sluiten.

Al met al wisten we weer 3 punten mee te nemen naar de Belt! (Was Johan ook weer blij )

 

Tot slot wil ik graag nog even het volgende kwijt:

Als er penalty’s genomen worden, dan blijven we ook allemaal totdat IEDEREEN de penalty genomen heeft. Tussentijds gaat er dan ook niemand van het veld! Je speelt een wedstrijd met z’n allen en dan blijf je ook ALLEMAAL tot het einde.

 

 

Veel succes in jullie verdere competitie!

 

 

Groeten,

Henk

 

zaterdag, 13 april 2013 00:00

SVBS E2g - Creil E4g

Geschreven door

Verslag wedstrijd svbs ’77 E2G - Creil E4G    

We begonnen pas om 11.45 uur na MD1 die hadden gewonnen met 4-2. Toen we begonnen viel al snel de 0-1 maar we zeiden:`er is niks aan de hand`. Het ging toen even goed maar toen viel de 0-2 maar we bleven ons best doen en we waren goed aan het voetballen en toen viel de 1-2 gescoort door Chloë ze had de bal door het poortje van de keeper geschoten. We kregen weer alle moed alleen het werd wel 1-3 naar dat doelpunt hadden we meer de bal en gingen we steeds beter voetballen voorin en achterin, en dat hielp na een lang gepruts bij de goal en de keeper scoorde  Romana de 2-3. We bleven zo voetballen, maar als we een gaatje lieten vallen dan pakte Creil hun kans en scoorde op een gegeven moment stond het 2-5 maar we gingen door zo kwam er een corner en Dorien scoorde zo haar eerste doelpunt toen stond het 3-5 we gingen door maar er viel een gat en het stond 3-6 alleen in de laatste minuten scoorde Romana in de kruising de 4-6 en dat was de eindstand. Verloren… maar onze beste wedstrijd gespeelt. 

 

zaterdag, 13 april 2013 00:00

VHK E3g - SVBS E1

Geschreven door

VHK E3 – SVBS E1

 

Het is  zaterdag 13 april 2013 8.15u en Kevin staat bij het dorpshuis. Op zich mooi op tijd, ware het niet dat het tijdstip van vertrek twee dagen eerder verlaat was tot 9.15u. 

 

Het is 9.35u, het gehele SVBS E1 is in Sint-Jansklooster. Nou ja, het hele …. ? Ivar is er niet, hij kon vandaag niet. Maarrrrr we krijgen een telefoontje. ……. Cas blijkt nog in de Belt te zijn. Waren we helemaal vergeten mee te nemen. 

 

Gelukkig, even later is Cas er ook (bedankt Geo!) en kunnen we ons echt klaar maken voor de wedstrijd. En zo lopen we even later met z’n allen het veld op om ons op te maken voor de wedstrijd. Na even in te spelen krijgen we een pep-talk van coach Jan (Geo is wegens een familie-uitje verhinderd).

Precies om 10.00u beginnen we aan de wedstrijd, en al snel stuiten we tegen een behoorlijke weerstand van de dames van VHK. We zijn er enigszins door verrast en juist daardoor staan we na 5 minuten ineens met 1 – 0 achter.

Langzamerhand dringt de ernst van de zaak tot ons door en beginnen we ons te realiseren dat we moeten gaan voetballen om de kunnen winnen. En zo beginnen we de druk op VHK wat op te voeren. We jagen meer achter de bal aan en weten een paar mooie aanvallen te maken. Helaas lukt het iedere keer net niet om dit ook in een doelpunt om te zetten, maar het geeft ons wel meer vertrouwen en dat hebben we even hard nodig.

Dan fluit de scheids voor de rust. Jan neemt nog een keer de tactiek voor de tweede helft door.

En vol goede moed beginnen we aan de tweede helft. Ook nu blijkt dat de twee teams goed aan elkaar zijn gewaagd. Er komen aanvallen naar beide kanten, maar zowel VHK als SVBS weten deze niet te verzilveren.

Maar SVBS geeft niet op, de verdediging weet de deur goed dicht te houden, het middenveld weet doorbraken van VHK te minimaliseren en onze aanvallers goed te ondersteunen en zo weet onze aanvaller RICK met een prachtig doelpunt onze eer te redden. Hij scoort (in de laatste minuut!!!) 1 – 1.

Als VHK hierna de aftrap neemt is het nog een paar seconden en wordt de wedstrijd afgefloten. Zo nemen we uiteindelijk toch nog een punt mee naar de Belt.

Houdt jullie vechtlust vast en houd de tegenstanders onder druk, dan komen de kansen vanzelf.

Heel veel succes!

 

 

Groet,

Supporter ‘Henk’.

 

zaterdag, 13 april 2013 00:00

SVBS/OZ D1 - Nagele D1

Geschreven door

Svbs77/oranjezwart     V.S.        Nagele

 

De aftrap 

We begonnen sterk aan de wedstrijd  met pit in het spel maar jammer genoeg kijken we binnen 2 minuten al tegen een 1-0 achter stand aan, Jammer.  Maar terugkomend in de wedstrijd een corner  de bal hing voor de goal maar een verdediger verdedigde hem uit het strafshop gebied en Glenn schoot de bal Super mooi binnen.

RUST…….

2e helft

In de 2e helft al vol goede moed gingen we er in, het duurde lang voor er een goede uitbraak kwam van allebei de kanten maar Nagele was de eerste die een serieuze uitbraak wist te forceren  de spits schoof hem langs de keeper maar onze keeper had de bal voor dat hij de lijn passeerde, na niet zo’n goed uitverdedigde bal kwam de bal voor ons eigen doel, jammer genoeg ging de bal er in…. De aftrap van ons ging ook niet vlekkeloos meer, maar ja we bleven er wel voor gaan maar de kleine foutjes lag de bal al snel weer in ons eigen net. We kwamen niet meer aan ons eigen spel toe en dan kan de tegen stander gewoon door voetballen na wat kleine uitbraakjes van nagele waren wij aan de beurt om aan te vallen de bal kwam voor en schoot net voorbij aan twee hoofden op een goed voorzet van roy jammer genoeg kregen hun de doelpunten wel en bij kwamen zew op een of andere manier er maar niet in. Zo eindigde de wedstrijd in 1-5.

 

Groeten Willian stam

 

zaterdag, 06 april 2013 00:00

SVBS Mc1 - Blokzijl Mc1

Geschreven door

Vandaag stond Blokzijl op ons progamma. We hebben dit seizoen al eerder tegen Blokzijl gespeeld en toen werd het 0-6.  Dione maakt al snel de 1-0. Vlak daarna scoort Chayenne de 2-0 door een fout van de keeper van Blokzijl. Al snel maakt Chayenne haar tweede doelpunt van deze wedstrijd. Het staat nu 3-0. Het duurde toen even maar Kim maakt toch de 4-0. Rust. Anne staat er nog maar even in en maakt al de 5-0. Snel na dat doelpunt scoort Anne weer een doelpunt 6-0. Anne gaat er weer uit en Dione komt weer in de spits. Kim zet een mooie voorzet en Chayenne tikt hem in het doel 7-0. Dione scoort weer een doelpunt en het staat nu 8-0. Aan het einde van de wedstrijd scoort Manouk de 9-0. de scheidsrechter fluit de wedstrijd af en het is 9-0 geworden voor SVBS.

zaterdag, 06 april 2013 00:00

SVBS E2g - Olympia'28 E4

Geschreven door

SVBS E2 – OLYMPIA

Vandaag moesten we tegen Olympia uit Hasselt voetballen.

We hadden het geluk dat Jorin en Rubin bij ons mee wilden spelen omdat we Chloë af moesten staan de D-meisjes.

Olympia was wel sterk en we stonden ook al gauw met 2-0 achter, waar onze keeper (Dorien) niets aan kon doen. We kwamen wel wat beter in ons spel, maar met de rust was het toch 3-0 voor Olympia.

Na een goede peptalk van Gert Huisman speelden we de 2de helft de sterren van de hemel.

We waren veel sterker dan de tegenstander. Wat ook al gauw een doelpunt op leverde.

De voorhoede speelde heel goed over en Bernice scoorde heel fraai.

Helaas was dit ook de eindstand.

zaterdag, 30 maart 2013 00:00

Tonego E2g - SVBS E2g

Geschreven door

Verslag wedstrijd 30-3-2013 tonego – svbs’77’ E2

We vertrokken zaterdag om 8:15. Toen we er waren gingen we de kleedkamers in. De douches zagen er niet uit, er hing zelfs een onderbroek! we hadden dus al beslist dat we niet gingen douchen, maar niet alleen om de douches ook omdat er  een grote gleuf onder de deur zat! We liepen het veld op vol zelfvertrouwen en het ging in het begin ook nog redelijk goed (al was het veld heel erg nat). Na een tijdje werd er gescoord door tonego, na het 1e doelpunt ging het doelpunten regenen voor tonego! De een naar de ander vloog erin. In de rust stond het 10-0 voor tonego. De 2de helft hadden we van keeper gewisseld van Daniek naar Melissa, maar ook dat hielp niet veel. We hadden wel een paar kansen en tonego had ook een paar hele goeie kansen gemist. Maar scoren zat er niet meer voor ons in. We wouden zo graag een troostpuntje scoren maar het lukte gewoon niet! Het werd uiteindelijk 18-0 voor tonego.  Na de wedstrijd dachten we: volgende keer beter dan gaan we wel winnen. 

Geschreven door Chloë Ten Wolde.

zaterdag, 30 maart 2013 00:00

VENO Mc1 - SVBS Mc1

Geschreven door

Veno-svbs

 

1e helft:

Svbs neemt de aftrap we staan allemaal op de zelfde posities amber en rowena begonnen op de bank. Svbs neemt de aftrap femke die schoot hem naar kim, kim weer naar femke en femke scoort dus 1-0 svbs in de eerst 30 seconden. Veno neemt de afrap dus  larissa pakt hem af schiet naar femke en femke scoort 2-0,  3 minuut. Nou het gaat goed dus femke pakt de bal weer af rent naar voren en scoort 3-0. Nog niet eens 10 minuten bezig en femke scoort de 4-0. Na een paar wissels zaten dione en sanne op de bank. Het spel ging goed, kim had een grote kans maar verstapte zich ze ging  daarna gewoon door.

 

-RUST-

 

2de helft:

Na de rust had de tegenpartij een andere kieper die was beter als de eerste helft.  Gelijkt  na de aftrap van veno hadden wij weer een kans maar helaas mis, het ging de heletijd zo door veno had ook een andere opstelling dus dat was ook wat lastiger. Na een paar minuten had kim weer een mooie voorzet op chayenne, chayenne scoort dus 5-0. Wij zakte in Cynthia had haast nog geen bal aan geraakt de 2de helft was het anders. Cynthia had een paar mooie reddingen. Aniek gaf een voorzet op kim  maar kim schiet hem recht in de handen van de kieper dus helaas mis, daarna vloot de scheids af. Gelukkig hebben we er weer 3 puntjes bij, op naar volgende week.

 

-EINDE- 

 

zaterdag, 30 maart 2013 00:00

SVBS/OZ d1 - Flevo Boys

Geschreven door

Za 30 mrt 2013

SVBS/OZ – Flevo Boys 3-2

 

De scheidsrechter fluit en de eerste helft is van start en binnen vijftien minuten hebben wij al 5 kansen gehad maar ze gingen er maar niet in. Toen kwam Flevo Boys verrassend op voorsprong en het was 0-1. Maar al na een kwartier kwam Flevo Boys met 0-2 op voorsprong te staan en voor ons leek het niet goed te gaan.

 

Na 10 minuten rust

Het fluitje klinkt weer en de tweede helft begint. Wij gingen er weer hard tegenaan. Na ongeveer zeven minuten kwam er een mooie steekbal van Glenn op Roy, en Roy scoorde de 1-2. De hoop kwam terug voor ons en we kregen weer snel de bal. Glenn kwam weer met een mooie bal en Roy scoorde de 2-2. Nu waren wij weer helemaal terug in de wedstrijd maar Flevo Boys ging wat grof doen en toen moesten er twee spelers bij hun 5 minuten uit want de scheidsrechter heeft voor de wedstrijd gezegd dat hij een eerlijke wedstrijd zonder vechten wou. Richting het eind van de wedstrijd scoorde Glenn de 3-2 en wij konden het volhouden tot het eind van de wedstrijd.

 

Onder de wedstrijd door was het wisselvallig weer met eerst wat zon toen sneeuw, weer zon en weer sneeuw.

 

Dit verslag is geschreven door: Roy van de Belt

 

zaterdag, 16 maart 2013 00:00

MSC Mc 1 - SVBS Mc 1

Geschreven door

Voordat de wedstrijd begon, werd er eerst uit respect handen gegeven.

Aftrap voor SVBS. Na een paar minuten te hebben gespeeld, schiet Femke op het doel, en hij is raak! 0-1 voor SVBS.  Na de aftrap voor MSC, schieten ze richting het doel, maar een goede redding van Cynthia. SVBS weer aan de bal, de bal gaan naar Kim toe, schiet over de keeper net naast.  Even later komt er een vrije trap voor SVBS , goede voorzet van Kim maar helaas geen schot op het doel.  Na weer een paar minuten gespeeld te hebben, krijgt Kim een goede kans maar ze mist.  Even later krijgt SVBS een corner , maar die gaat direct uit. Na wat over hebben gespeeld, krijgt Aniek de bal en ze schiet van een afstand naar het doel, maar de keeper heeft hem.  Na een tijdje komt de bal weer richting Kim en ze krijgt weer een kans, maar ze mist. Na weer wat hebben overgespeeld krijgt Femke de bal, ze schiet maar die komt voor de voeten van de keeper, de keeper schiet de bal weer weg, maar in rebound scoort Femke toch! 0-2 voor SVBS.  Met nog een paar minuten voetballen in de eerste helft, weet Kim de bal te bemachtigen en schiet, maar de keeper houdt hem tegen. Even later komt er een stuiterbal,  daar komt een afstandsschot van MSC op het doel uit, maar Cynthia heeft de bal. 

RUST

De aftrap is genomen door MSC .  Er wordt weer flink wat overgespeeld maar er komen geen goede kansen uit voor beide teams.  Dan een hoekschop voor MSC, wordt een doelpunt 1-2.  Maar SVBS staat nog steeds voor.  Dione wordt na een paar minuten gespeeld te hebben, gewisseld met Chayenne. Er wordt wel veel over gespeeld, maar daar komen geen goede kansen uit voor beide teams.  Opeens is komt de bal Femkes kant op en maakt de 1-3!! Met nog een paar minuten op de klok wordt er nog wel geknokt, maar er komen geen doelpunten uit.  Dan is daar het verlossende geluid, het fluitsignaal! SVBS wint in Meppel met; 1-3  

 

zaterdag, 09 maart 2013 00:00

SC Rouveen Md1 - S.V.B.S. Md1

Geschreven door

Verslag md1. Rouveen – Svbs.

 

Het was een ijskoude wedstrijd maar we hebben het toch gedaan. Marliene en Janiek waren er niet maar Romana en Dorien hebben ons goed geholpen.  Het begon eerst niet zo goed want iedereen moest nog een beetje opwarmen maar al gauw kwam er een doelpunt van Anne. Uittrap Rouveen. Rouveen  valt steeds aan maar we hebben een goede verdediging dus ze komen er niet door heen. En dan komt er weer een aanval met een voorzet van Thessa op Anne en Anne scoort. Ze hebben uittrap en ze komen gelijk weer onze kant op maar we weten ze te stoppen.  Thessa moet ingooien en via de ingooi kan Anne hem er in schieten.

2e helft.

Na 5 minuten bevriezen konden we weer verder voetballen. Het gaat nu steeds iets minder want er is nog steeds niks ingekomen. Maar dan schiet Thessa naar Anne en Anne scoort weer. Na een paar minuten schiet Rouveen op het doel en mist wel maar Noëlle raakte geblesseerd. Nu moet Anne op keep dus we hebben maar bedacht om meer te gaan verdedigen dan aan te vallen. Dan komt Rouveen eraan en schiet hem over Anne heen in het doel. Vlak daarna valt Rouveen weer aan maar die wordt gelukkig tegen gehouden door Anne.  Iedereen is blij dat het is afgelopen omdat het ijs koud was.

 

zaterdag, 09 maart 2013 00:00

Blokzijl Mc1 - S.V.B.S. Mc1

Geschreven door

Blokzijl MC1 – Svbs ‘’77 MC1

 

Naar het warm gelopen in de regen en koude wind, mogen we dan eindelijk beginnen met de wedstrijd.

Aftrap voor svbs’77. En we zijn begonnen gelijk gaat er een goeie bal richting het doel van Blokzijl, daar uit komt een corner voor svbs’77. De corner word weg gehaald door Blokzijl, maar even daarna komt Femke in aanval en scoort de 0-1. Ingooi svbs’77, de bal is veel op de helft van Blokzijl dus een goed teken daar uit komen weer 2 kansen maar die zijn helaas mis.! Maar daarna krijgt Larissa een goeie bal en maakt de 0-2. Naar wat over gespeeld te hebben krijgt Blokzijl een kans maar keeper heeft de bal. Naar nog wat over gespeeld te hebben met wat weinig kansen klinkt het fluitsignaal voor de rust.

RUST

Blokzijl trapt af. Gelijk krijgt svbs’77 weer een goeie kans en ja hoor daar is de 0-3 door Kim. We zijn weer veel op de helft van Blokzijl. Rowena schiet de bal richting het doel, maar een speelster van Blokzijl tikt de bal in eigen doel dus 0-4. Gaat lekker in de wedstrijd Blokzijl krijgt niet veel kansen. Naar weer wat over gespeeld te hebben krijgt Femke de bal en scoort de 0-5. En gelijk daarna hebben we weer de bal, en daar komt ook de 0-6 uit door weer een doelpunt van Larissa. Manouk wisselt met Dione, Rowena gaat op de plek van Dione (back) en Manouk op de plek van Rowena rechtshalf. Naar lang getreden in de bagger, regen en koude wind klinkt daar dan eindelijk het eindsignaal. Stand 0-6 voor Svbs’77

 

zaterdag, 02 maart 2013 00:00

S.V.B.S. Mc1 - Desz Mc1

Geschreven door

SVBS – DESZ

 

De wedstrijd begint. Er komt een kans voor Femke, maar de keeper houdt de bal tegen. Even later in de wedstrijd schiet Femke, hij gaat over de keeper heen en het is een doelpunt! 1-0 voor SVBS. Later schiet Larissa op het doel, de keeper houdt hem tegen, maar in de re-bound scoort ze toch! 2-0 voor SVBS. Verder in de wedstrijd wordt de bal naar Kim geschoten, maar ze staat buitenspel. 

We zijn weer een eindje verder in de eerste wedstrijd schiet Kim op het doel, maar helaas, ze mist. Rowena en Janice gaan eruit, Chayenne en Sanne komen erin. Een paar minuten verder raakt Dione geblesseerd, ze wisselt met Rowena.

 

RUST

 

De tweede helft begint.

Direct een mooie redding van Cynthia. Later in de wedstrijd komt een mooie kans voor Kim, maar de keeper tikt de bal weg.

Er komt een corner voor SVBS, Kim neemt hem, maar mist helaas.

Kim schiet op het doel maar mist. Later mooie kans voor Femke, maar de keeper houdt de bal tegen. Iets verder in de tweede helft komt er een goede aanval van Desz, maar ze missen. Corner voor Desz, ze schieten, en hij is raak. 2-1. Later komt er nog een aanval van Desz, maar hij is mis na veel gedoe voor het doel. 

Kans voor SVBS, maar Chayenne mist de bal.

Desz schiet op het doel en hij is raak. Het is 2-2.

Desz maakt nog een doelpunt. SVBS staat achter met 2-3.

Janice gaat erin voor Rowena. Er komt een kan voor Desz, maar hij is mis. Later komt er nog een kans voor Desz, maar ze schieten over.

 

Zo eindigt de wedstrijd in 2-3. In de eerste helft stonden we nog voor met 2-0, maar helaas heeft Desz in de tweede helft 3 keer gescoord.

 

 

zaterdag, 02 maart 2013 00:00

Desz E5g - S.V.B.S. E1

Geschreven door

De wedstrijd van E-1 zaterdag 2-3-2013 om tien uur in zwartsluis tegen Desz    

 

 De wedstrijd begon met Jur  op doel.

Levi, Yorin in de verdediging. 

Kasper, Ivar op middelveld.

Rubin en Cas speelden in de spits. 

De wisselspelers waren Rick, Daan en Kevin.

We moesten spelen op kunstgras.

In de eerste minuut was het al 2-0 voor ons.

Het was best wel een makkelijke wedstrijd.

Ook was best lekker weer maar wel een beetje koud.

Na de eerste helft was het ongeveer 6-0 voor ons.

En bij de penalty’s ging het ook best wel goed maar jammer genoeg heeft niet iedereen gescoord.

De stand vandaag is een vette 10-0 voor ons geworden.

 

 

Levi Winters 

zaterdag, 02 maart 2013 00:00

S.V.B.S./O.Z. D1 - Olympia D2

Geschreven door

voetbal wedstrijd svbs/O.Z.  D1  tegen olympia  D2

 

De tegen partij had de aftrap,

en Klaas Bijker was onze scheidsrechter.

Olympia was erg aanvallend,

veel geprobeerd om te scoren,

en dat is ook gelukt.

1e doelpunt is gemaakt voor olympia..

en daarna volgenden er nog 2...jammer.

Na de rust ging het beter.

Aftrap Svbs/O.Z.

Willian scoort

Daarna scoorde Niels met een penalty.

En daarna volgde Willian nog een keer met een mooi doelpunt

dus wij hebben gelijk gespeeld met 3-3..

gelukkig hebben we toch nog 1 punt behaald.

 

groeten julian

zaterdag, 02 maart 2013 00:00

S.V.B.S. Md1 - Dwingeloo Md1

Geschreven door

svbs md1 –dwingeloo md1

 

We moesten zaterdag 2 maart om kwart voor 10 aanwezig zijn.

 Chayenne deed mee omdat we te weinig hadden.

 Dwingeloo was iets later want ze waren 2 auto’s onderweg kwijtgeraakt. 

Toen ze er waren kon de wedstrijd beginnen. Anne stond op goal omdat Noëlle er niet was. Het ging heel erg goed we hadden veel kansen, Dwingeloo ook!

 Maar toen scoorde Marliene de 1-0 we waren heel blij! Na een paar minuten was er een corner en die nam Thessa, het was een mooie bal en Gerjanne scoorde hem.

 Toen waren we lekker op dreef. En Chayenne stond voorin en die scoorde hem net over de lijn de scheids vond het dat het een doelpunt was, dus we stonden 3-0 voor!

 Na de rust hadden we veel kansen maar we konden ze er niet in krijgen. Daphne en Chayenne wisselden voorin. Daphne stond voorin en scoorde de 4-0! Na de rust hadden we heel veel kansen maar we kregen ze er niet in opeens kwam Janiek in actie en scoorde!!

 Het stond 5-0 dit hadden we niet verwacht! De laatste 5 minuten konden we de doelpunten er niet inkrijgen, maar Chayenne stond voorin en we scoorde de 6-0. 

Opeens scoorde Dwingeloo de laatste minuut vanaf de middenhelft een doelpunt het was een mooi doelpunt en ze waren er erg blij mee! Het was een mooie wedstrijd met veel kansen en geluk ! het werd 6-1 jeeujjj de eerste is gewonnen

 

Groetjes gerjanne

 

zaterdag, 02 maart 2013 00:00

S.V.B.S E2g - Blokzijl E3g

Geschreven door

02-03-2013

SVBS’77 E2M – Blokzijl

Vandaag stond de eerste wedstrijd van het gloednieuwe meisjesteam op het programma tegen Blokzijl. Om 11.15 was iedereen in de kleedkamer aanwezig om, wat zenuwachtig en giechelig, zich om te kleden in de groen-oranje wedstrijdkleren. Het was een heel gezoek voordat iedereen een broekje en een shirt had wat een beetje paste maar na wat ruilen onderling had iedereen toch een redelijk zittend broekje en shirt aan. Na een korte warming up en een praatje van coach Gert Huisman ging de wedstrijd van start. Met Daniek in het doel, Janneke als laatste vrouw en Dorien en Merel in de verdediging gingen we fanatiek van start. Helaas waren de tegenstanders wat groter en hadden al iets langer samen gevoetbald. Daarom duurde het niet zo heel lang voordat Blokzijl scoorde. Maar niet getreurd….. Kop op en doorgaan! Maar ook 0-2 liet niet lang op zich wachten. Bernice, Indy en Chloë probeerden wel bij het doel van de tegenstander te komen maar daar stond een grote jongen ze op de wachten en liet ze niet tot bij het doel komen. Bijna was het Bernice gelukt maar helaas belandde de bal net naast het doel. We hebben heel goed ons best gedaan en ons uit de naad gelopen maar helaas gaat deze wedstrijd de boeken met een eindstand van 0-13.

Snel vergeten, goed blijven oefenen en trainen en op naar de volgende wedstrijd.

Succes!!!

 

zaterdag, 15 december 2012 00:00

SVBS E1 - VHK E3 Kampioenswedstrijd

Geschreven door

SVBS E1 – VHK E3

 

Het is een frisse zaterdagmorgen in december, om precies te zijn is 10.15u op zaterdag 15 december 2012. We verzamelen ons allemaal op het voetbalveld aan de Vaste Belterweg om ons op te maken voor de laatste wedstrijd, onze KAMPIOENSWEDSTRIJD.

Na ons te hebben omgekleed, spelen we nog even in. Ondertussen zijn er al heel wat supporters verzameld op het voetbalveld. Om 10.45u beginnen we dan, na het fluitsignaal van scheidsrechter Kasper de Jonge.

Ik had het idee dat we er allemaal weer wat in moesten komen, nu we vorige week niet hadden gevoetbald. Toch ruiken we onze kansen en al snel, na zo’n 10 minuten, weet Cas ons eerste doelpunt te maken. Die kansen kregen we omdat we onze achterhoede behoorlijk dicht wisten te houden. Ook op het middenveld werd er goed gejaagd en zo konden we heel wat ballen onderscheppen. In de achterhoede speelden Levi, Yorin, en Kevin (uiteraard elkaar afwisselend, want we waren met 8 spelers) en op het middenveld speelden Kasper, Ivar en Daan. In de voorhoede speelden Cas, Rick en Rubin en natuurlijk stond keeper Jur weer in het doel.

Nu we inmiddels een doelpunt hadden wilden we er toch meer en zo gingen we op jacht. Met soms hele mooie overspeelballen, maar soms ging het ook wel eens mis. Gelukkig wisten we ons dan weer vaak te herstellen. En door dit zoeken naar kansen werd Cas heel mooi aangespeeld en wist hij zo 2 – 0 te maken.

Bij weer een nieuwe aanval werd er wat gerommeld voor het doel van de tegenstander en daar wist Yorin goed gebruik van te maken, Yorin scoorde daarmee 3 – 0. De laatste 10 minuten van de eerste helft werden verder uitgespeeld, wel zoekend naar kansen maar we konden ze niet benutten.

In de rust was er even tijd voor een snoepje, we namen alles nog even door en daarna begonnen we aan de tweede helft. We waren nog maar net begonnen toen Rubin z’n kans zag en 4 – 0 wist te scoren. Daarna maakte Cas nog 5 – 0 en Kasper wist de score uiteindelijk nog op 6 – 0 te zetten. Dit was ook de eind uitslag. En daarmee waren we dus KAMPIOEN!!!

En nog wel ONGESLAGEN KAMPIOEN!!!!

Na afloop van de wedstrijd werden er nog penalty’s genomen en daarna was het tijd voor feest. Van SVBS kregen alle spelers een trofee, namens de ouders kregen alle spelers een voetbal met hun eigen naam erop en de tekst “SVBS E1 Kampioen 2012”.

Omdat dit mijn laatste wedstrijd als leider van dit team was, kreeg ik namens SVBS een bloemetje aangeboden en namens de kinderen een kadobon. Allemaal nog heel erg bedankt!

En we mochten na het omkleden nog patat en een frikandel (of kroket) in de kantine eten, dat werd ons ook door SVBS aangeboden.

 

Ik ben er erg trots op dat ik zoveel seizoenen met jullie als leider heb mogen optrekken.  Ik wens jullie heel veel succes met de komende competities, samen met jullie nieuwe leiders Jan Heutink en Geo Heetebrij.

 

 

Groet,

Henk

 

zaterdag, 24 november 2012 00:00

SVBS F1 - Flevo Boys F10

Geschreven door

Zaterdag 24 november moesten we thuis voetballen tegen de flevoboys.

Het was een koude en een zeer mistige morgen, en de bal was bijna niet te zien.

Om kwart voor elf klonk het startsein en de kinderen gingen er weer flink tegenaan.

het was een leuke wedstrijd met veel kansen voor beide kanten

Svbs was de eerste helft net iets sterker en daarom was het al snel 1-0 voor belt schutsloot.

Bernice klaver schoot de bal hard in de goal.

Na een half uurtje spelen was het tijd voor een snoepje en wat wijze raad van de leider.

De tweede helft begon goed maar de flevoboys waren net iets sterker.

Het duurde dan ook niet lang of we stonden met 3 doelpunten achter.

Iedereen deed zijn of haar best maar het bleef 1-3.

Toen het fluitsignaal klonk, was het tijd voor een  glaasje ranja en een lekker snoepje  

 

zaterdag, 01 december 2012 00:00

SVM D2 - SVBS/OZ D1

Geschreven door

SVM D-2 tegen SVBS’77/Oranje Zwart D-1

 

Op zaterdag 1 december moesten we voetballen in Marknesse.

De wedstrijd begon om negen uur.

De tegenpartij mocht aftrappen maar wij veroverden al snel de bal.

En daaruit kwam een goal van Maurice en toen stond het 1-0.

De tegenpartij mocht toen aftrappen ze gingen gelijk volop in de aanval en toen scoorden ze 1-1.

Wij mochten aftrappen toen schoot Jordi hem in de goal toen was het 2-1.

Maurice kreeg de bal voor de goal en daaruit scoorde hij 3-1.

Toen kreeg Maurice weer de bal voor zijn voeten en stond het 4-1.

En toen was het rust.

De tweede helft begon. De tegenpartij had de bal, schoot hem naar voren en een goal voor de tegenpartij. Het stond 4-2.

Roy ging naar voren. Scott liep bij hem, Roy legde hem voor Scott en toen schoot Scott hem er in het was 5-2.

Wij hadden de bal. Schoten hem naar voren en daar stond Willian. Hij pakte de bal en schoot in de goal en ja hoor hij zat er in. Het was 6-2.

En toen hadden we nog een aanval. Maikel schoot hem naar Willian en Willian schoot hem er in het was 7-2. De wedstrijd was afgelopen. We hadden gewonnen met 7-2.

 

Ryan Benjamins 

   

zaterdag, 24 november 2012 00:00

SVBS Mc1 - JVZ Mc1

Geschreven door

SVBS MC1 – JVZ MC1

 

Het was een mistige zaterdagochtend. JVZ mocht aftrappen. Na een paar minuten was er een corner voor SVBS, schot was helaas naast. Later kwam er een kans voor JVZ, maar hij zat er naast. Weer een corner voor SVBS, mis. JVZ buitenspel, vrije trap voor SVBS. Rowena kwam erin voor Larissa. Kans voor SVBS, maar JVZ tikte hem weg. Weer een kans voor SVBS, maar de keeper had hem. Kans voor JVZ, maar Cynthia redde. Wissel bij SVBS, Amber kwam erin voor Dione. Corner voor SVBS, mis. Grote kans voor JVZ, maar Aniek schoot hem voor het doel weg. 

 

RUST

Stand 0-0

 

Tweede helft. Cynthia had een blessure, maar ze ging door. Mooie pass van Rowena naar Kim. Kim werd onderuit gehaald, vrije trap voor SVBS, mis. JVZ schoot op het doel en hij was raak, 0-1 voor JVZ. SVBS trapte af, JVZ had gelijk de bal, ze schoten en hij was raak, 0-2 voor JVZ. SVBS trapte af. Femke schoot over de keeper heen, maar net voor het doel trapte iemand van JVZ de bal weg, nog steeds 0-2 voor JVZ. Bal werd naar voren geschoten, Kim nam mee, schoot over de keeper heen en hij was raak! 1-2. Daarna nog wat kansen voor JVZ, maar ook voor SVBS, maar helaas mis.

 

EINDE WEDSTRIJD

SVBS MC1 heeft verloren van de koploper met 1-2

 

zaterdag, 17 november 2012 00:00

MSC Mc 1 - SVBS Mc 1

Geschreven door

Zaterdag 17 november

MSC-SVBS’77

We begonnen vol goede moed aan een spannende, maar vooral zware wedstrijd. Eerst maar eens even afwachten hoe goed MSC nou eigenlijk was. Ze kwamen direct al met de bal richting onze helft, en hadden in de eerste paar minuten al een kans. Gelukkig, mis. Direct na de kans van MSC komen wij goed terug, en heeft Chayenne een kans. Jammer genoeg net naast. Nadat MSC weer een tijdje balbezit had, kregen wij de bal weer in bezit, en wisten we goed over te spelen. MSC overtreding, een vrije trap dus voor SVBS. Charlotte neemt, maar schiet de bal in de handen van de keeper. MSC grijpt hun kans, en valt direct weer aan, maar gebeurt niets. Ingooi voor SVBS, waaruit MSC weer een kans ziet om aan te vallen. Daaruit volgt gelukkig geen goal, maar botsing tussen Aniek en de rechts-buiten van MSC. De speler van MSC gaat er uit, het spel kan verder. Aniek schiet een lange bal naar voren, waar Kim staat. Kim schiet, en scoort! 0-1 SVBS! MSC neemt snel de aftrap, maar wij komen direct weer aan de bal. Helaas komen er eerst nog weer geen kansen uit, maar wel continue balbezit. Na heel wat ingooien door Larissa, en een paar van MSC krijgen wij de bal weer. Chayenne kans, maar keeper heeft hem. Na de uittrap van de keeper hebben wij direct de bal weer. Sanne schiet van afstand, maar mist. Corner SVBS. Kim neemt, waaruit een grote kans komt. Maar helaas, weer mis. Na 2 minuten weer een goede kans van Femke, maar ook niet raak. MSC komt onze helft bijna niet meer op. Amber aan de bal, maar wordt onderuit getrapt door iemand van MSC. Vrije trap voor SVBS. Charlotte neemt, komt in de muur terecht. Buitenspel SVBS. Snel daarna een kans van MSC, maar Dione pakt af, waardoor wij weer een kans krijgen. Keeper heeft hem. Snel daarna staat Femke 1 op 1 met de keeper, keeper heeft hem. Later weer een kans van Femke, de keeper heeft hem weer. Kort daarna MSC weer eens een kans, maar Cynthia heeft hem. Vrije trap tegen. MSC komt in het doelgebied, maar Dione haalt weg. Top!

 

RUST

 

We beginnen na de rust weer met goede moed, maar wel moe. MSC is direct erg fel aan de bal. Hoekschop voor MSC, ze zetten de aanval direct in. Een kans voor MSC, maar Cynthia mooie redding. We zijn weer aan de bal, en komen ook fel terug. Corner voor SVBS, helaas geen goal. Nu draait het om, de kansen liggen bij ons. Grote kans voor MSC, maar net voorlangs. We komen weer terug, een kans, maar in de handen van de keeper. Femke schiet nog een paar keer op de goal, maar de keeper heeft ze. MSC komt weer naar onze kant. We weten er een corner van te maken. Niks aan de hand gelukkig. Hands van SVBS, een penalty tegen. Helaas, 1-1. We komen weer terug in de wedstrijd, want we weten; als we kampioen willen worden moeten we winnen. Kans van Chayenne, maar speelt de bal net te ver voor zich uit. MSC komt weer terug, ze geven voor, en maken hun 2e doelpunt. 1-2. We trappen af, en MSC heeft de bal direct. We weten hem weer te veroveren. Larissa wordt getackeld. Vrije trap SVBS. Mariëlle neemt, maar MSC vangt de bal weer op. Ze geven weer voor en tikken nog een doelpunt in. 1-3. De scheids fluit af.

Jammer genoeg verloren, maar ja. We hebben ons best gedaan, en we hebben ervoor gestreden!

 

zaterdag, 03 november 2012 00:00

SVBS F1 - SVM F4

Geschreven door

Zaterdag 3 november 2012

 

S.V.B.S.’77  F1G-SVM F4

 

Het was best fris toen we ons om moesten kleden. Een beetje miezerig en er stond een koud windje.

Maar voor ons als echte bikkels natuurlijk geen probleem. Dus tenues aan en naar buiten om warm te lopen en de keeper in te schieten. Om 10.45 uur kwam de scheidsrechter het veld op en begonnen we vol goede moed. Met Stan in het doel, Bernice en Daniek  voorin ,Rick,  Noa, Tim en Luca op het middenveld en Janneke en Indy achter bij het doel van Stan.

We begonnen goed  aanvallend maar SVM was toch net een beetje sneller. En voor we het wisten stond het al 0-1. In de eerste helft is het daar helaas niet bij gebleven. We deden onze stinkende best maar konden ondanks het uitstekende keepwerk van Stan niet voorkomen dat SVM voor de rust 7 goals maakte en wij helaas niet één. 

Na de rust probeerden we weer opnieuw goed aan te vallen maar SVM was net een maatje te groot voor ons. 

Omdat in de tweede helft Daniek in het doel stond, lukte het Stan toch nog om 1 doelpunt te maken.

Gelukkig!!!

Helaas is het daar bij gebleven. Voor ons tenminste, maar SVM wist nog 4 doelpunten te maken zodat de eindstand 1-11 was. 

 

Advies: deze wedstrijd snel vergeten en goed trainen om de volgende misschien weer te winnen.

 

Succes volgende week!!!

 

zaterdag, 03 november 2012 00:00

Olympia 28 D3 - SVBS/OZ D1

Geschreven door

Olympia – SVBS 77 (03-11-2012)

Op zaterdag 3 november zijn we naar Olympia in Hasselt geweest. Wij  mochten de aftrap nemen . We gingen direct in de aanval, jammer genoeg was hij  mis. Een  tijdje later ging Willian alleen op de kieper af en toen kwam de eerste Goal 1-0. Willian  maakte de eerste goal. Even later  trapte Walter een bal langs de linker lijn naar Roy en die gaf een bal op Willian, die kon hem er  feilloos  in  schieten dus 2-0, weer door Willian .

 

Rust

 

Na de rust zette we er even een tandje er bij,  direct kwam er een goal. Maurice schoot en de kieper zat er nog net bij, toen kwam hij voor de voeten van Roy en die schoot hem er in, 3-0. Daarna liepen we met vijf man op de goal af en toen schoot Jordi hem er in  4-0. Even later was er een goal van Niels  5-0. En toen kwam er een voorzet van Roy en schoot iemand van de tegenpartij in hun goal, dus eigen goal  6-0.  Op het laatst schoot Maurice er nog een in, 7-0.  En op het allerlaatst kwam de tegen partij in de aanval en toen kwam er nog een bij Scott om de oren, 7-1. Dat was dus de eindstand van een mooie wedstrijd .                        

                                          

 

Jordi Hoorn

 

zaterdag, 27 oktober 2012 00:00

SVBS/OZ D1 - Tollebeek D1

Geschreven door

Zaterdag 27 oktober stond er weer een wedstrijd op de planning:

 

 svbs77/oranje zwart d1-tollebeek d1. 

 

Wij hadden voordeel omdat we thuis waren het ging heel snel want wij kregen een penalty die Roy moest gaan nemen. En die was raak. 1-0 voor de thuisploeg. Toen scoorde de tegenpartij een doelpunt 1-1. Vervolgens scoorden wij er nog 1 en dat was dus de  2-1. 

 

Daarna kwam de rust en kregen we ranja en wat uitleg van onze leiders. 

 

We gingen na de rust de wedstrijd weer in met hoop op winst. We scoorden in de tweede helft nog een doelpunt 3-1. Daarna scoorde de tegen partij er nog 1, 3-2 was het toen. En dat was de uitslag

 

groetjes Alart

 

zaterdag, 03 november 2012 00:00

Uffelte MD1 - SVBS MD1

Geschreven door

Toen we aankwamen bij uffelte zagen we het meteen:  dat waren grote meiden! Zaterdag  3 nov UFFELTE-SVBS

 

Na het fluitsignaal van de scheids begonnen we met de wedstrijd.

Er werd veel bij ons doel gevoetbald maar Noëlle hield alle ballen tegen. 

Toen werd Daphne gewisseld voor Anne en Marliene voor Dorien.

Daarna kwam er nog een goede redding van Noëlle, maar helaas trapte uffelte nog een keer

1-0.

Plotseling kon Anne doorlopen richting het doel van uffelte, maar de keeper hield de bal tegen.

 De meiden van uffelte liepen in één keer terug en scoorden voor de tweede keer: 2-0

Er werd gewisseld: Daphne voor Chloë.

Na een corner van uffelte kreeg Daphne ineens de bal en rende door naar het doel van uffelte.

Ze haalde uit en ……… scoorde:2-1. Na de aftrap nogmaals een kans voor Daphne, maar helaas.

 Gelijk daarna een kans voor Anne, maar die ging naast het doel. 

Nadat uffelte 3x een corner mocht nemen viel er dan toch weer een doelpunt : 3-1.

Rust- iedereen kreeg een pepermuntje en toen konden we weer verder. Het was erg koud, iedereen had koude handen en voeten, maar de moeder van Larissa liep op slippers.

 

De tweede helft

Gelijke een schot van Anne op de keeper. Helaas geen doelpunt.

Toen kreeg Larissa een knie en een bal op haar bovenbeen en werd ze gewisseld voor Romana. Marliene werd gewisseld voor Dorien. Anne kwam weer met een mooi schot en scoorde : 3-2. Helaas kwam uffelte snel terug : 4-2. Chloë werd nog gewisseld voor Dorien en Gerjanne voor Larissa. We speelden niet zo goed meer en uffelte scoorde het ene naar het andere doelpunt : 6-2.

Anne en Daphne kwamen nog een keer terug en na een hele mooi voorzet van Anne, scoorde  Daphne 6-3. Marliene werd gewisseld voor Gerjanne en Romana voor Chloë : we waren koud en hadden natte voeten. Daarom verloren we met 11-3.

De douche was gelukkig lekker warm en de chips en de snoep waren lekker. In een goede stemming gingen we terug naar de belt.

 

zaterdag, 03 november 2012 00:00

Oranje Zwart E2 - SVBS E1

Geschreven door

Eindelijk, het is zaterdagmorgen en we mogen de wei weer in.

De temperatuur is wat fris: 4 graden. De motivatie lijkt er te zijn.

 

Na omkleden gaan we dan eindelijk het gras op! Eerst even wat de ballen rondspelen om de spieren op te warmen.

Dan komt de scheids en mag de wedstrijd beginnen.

Het lijkt er op dat de warming up geen enkele zin heeft gehad, want eerste minuten gaan voorbij aan ons. Dit levert Wanneperveen bijna een doelpunt op, omdat we allemaal lopen te slapen!

Dat was het moment waarop iedereen op stoom kwam en dus ook wakker!

Vanaf dat moment begon het spelletje zoals het is bedoeld: rondspelen van de bal, niet teveel lopen met de bal aan de voet.

Het spel werd steeds een beetje beter, maar de stand was helaas nog steeds 0-0. Op dat moment ook niet meer of minder dan verdiend.

 

Op slag van rust wordt er een voorzet van links gegeven en Kasper staat voor de goal; zonder na te denken neemt hij de bal op de pantoffel ..

Onhoudbaar voor de keeper: het is 0-1.

 

In de rust wordt door Henk weer de doping uitgedeeld: de hartjes. Daarnaast moet er nog wel wat bijgepraat worden.

We staan koud en wel in het veld en Rubin krijgt de bal voor de voet, dribbelt nog een stukje en jast die bal in het net … zoals geleerd op de training.

 

Dan volgen er nog 3 doelpunten gemaakt door: Cas, Ivar en Kevin.

 

Het was wel even wennen dat er niet zo veel doelpunten werden gemaakt, maar we moesten er vandaag dan ook wel echt voor VECHTEN … allemaal. En dat is gebeurd: 0-5 bij Oranje Zwart, prima prestatie.

 

Gelukkig … 3 punten in de broekzak en aan Wanneperveen laten zien dat er sinds de oefenwedstrijd heel wat is bijgeleerd op de training van Jacob!

 

Top jongens, op naar de volgende wedstrijd!

 

Groet, 

Geo

 

zaterdag, 27 oktober 2012 00:00

SVBS E1 - Flevo boys E13

Geschreven door

Verslag van SVBS E1 – Flevo Boys E13

Wij hebben zaterdag gevoetbalt tegen Flevo Boys E13. We hebben met 6-0 gewonnen.De gene die een doelpunt hebben gezet zijn: 1-0 Rick 2-0 Cas 3-0 Rubin 4-0 en 5-0 Kasper  en Kevin 6-0. Het was een spanende wedstrijd maar we hebben toch gewonnen. Het waren goeie spelers maar wij iets beter. De eerste helft hebben we vijf doelpunten gemaakt de tweede helft ging het  iets minder en toen hebben wij een doelpunt gemaakt . We hebben goed over gespeeld maar we moesten iets beter om ons heen  kijken. We hebben een leuke wedstrijd gehad en waren blij dat we hadden gewonnen.

Rubin en Yorin hartkamp.

 

zaterdag, 27 oktober 2012 00:00

Sc Genemuiden F5 - SVBS F1

Geschreven door

Vandaag moesten wij tegen Genemuiden voetballen. We begonnen 10 minuten te laat aan de wedstrijd, omdat er te weinig kleedkamers waren.

Toen wij eenmaal aan het voetballen waren, ging het over en weer. Wij hadden toch wel de betere kansen maar een doelpunt maken zat er niet in. Pas in de 18e minuut van de eerste helft wist Bernice te scoren. In de rust met het bekende snoepje, zei iedereen dat wij de betere waren. Dat bleek niet nadat, er na 10 minuten voetbal, 1-1 werd. Genemuiden ging veel beter voetballen. Op het laatst van de 2e helft wist Stan de 1-2 te maken en dat was ook de eindstand.

 

zaterdag, 13 oktober 2012 00:00

SVBS Mc1 - Pesse Mc1

Geschreven door

Pesse trapt af. Svbs is gelijk aan de bal en de bal gaat ook direct de goede kant op. 3e minuut doelpunt door dione. SVBS 1 - Pesse 0. Aftrap pesse. De bal komt nu onze kant op maar hij wordt uitgeschoten door iemand van ons team. Ingooi pesse. SVBS is weer aan de bal en neemt hem mee naar voren. 8e minuut: Femke krijgt de bal en schiet hem veilig in een hoekje..SVBS 2 - Pesse 0. Na de aftrap komt de bal met een razend tempo onze kant op en scoort pesse. 2-1. Pesse denkt direct daarna nog een keer te kunnen scoren maar Cynthia heeft een goede redding en schiet hem direct weer naar de andere kant van het veld. Sanne schiet de bal naar voren en daar wordt er afgemaakt. Helaas vangt de keeper de bal. Aniek wisselt ondertussen met Marielle en Amber wisselt met Janice. De bal komt met een razend tempo terug onze kant op en pesse maakt hun 2e doelpunt. 2-2. Aftrap. Tegenpartij schiet uit. Ingooi voor ons. Mooie bal van Sanne naar Dione, die weer naar Femke schiet, maar mist. Tegenpartij schiet uit, Kim krijgt de bal en schiet, maar mist. Direct daarna, ook in de 20e minuut, schiet ze weer maar mist ze ook. Laatste kans voor de rust, 23e minuut. Dione gooit in, schiet naar Femke, die naar kim schiet, die terug schiet zodat Femke kan scoren. Femke schiet zo onder het poortje van de keeper door en SVBS staat weer voor voor ze de rust in gaan. SVBS 3- Pesse 2.

-Rust-

Aftrap is genomen en Femke sprint naar voren, krijgt de bal en schiet hem direct de eerste minuut van de 2e helft erin. SVBS 4 - Pesse 2. Even later, in de 6e minuut van de 2e helft scoort Kim ook. 5-2. Gaat goed. Na de aftrap komt de bal onze kant op en op een of andere manier werd dat een vrije trap tegen. Cynthia pakt de bal en schiet hem weg. Hij gaat naar voren, langs Janice, Sanne, Chayenne, Dione en Kim maar Femke krijgt een goede pass en schiet hem erin. 6-2! Aftrap. Svbs verliest balbezit. Pesse scoort.. 6-3 :(. Balbezit is weer voor ons en Kim krijgt een goede pass, speelt terug naar Femke die schiet, raak. 7-3. Na de aftrap sprint svbs weer in een razend tempo naar voren maar de keeper had een goede redding. Pesse komt terug. 7-4. Na de aftrap kwam er nog een kans van Kim, en van Femke. Geen van beiden is het geworden. Pesse komt terug met een corner maar Cynthia pakt de bal. 

-einde wedstrijd-

 

zaterdag, 27 oktober 2012 00:00

SVBS Mc1 - BEW Mc1

Geschreven door

SVBS77 MC1 – BEW MC1

 

BEW trapt af. Na een beetje overspelen mag SVBS ingooien. Dan komt er een kans voor SVBS maar die gaat naast. In de 3de minuut gaat BEW al wisselen. Direct daarna maakt Dione het eerste doelpunt. Het staat 1-0 voor SVBS. Weer een kans voor Dione maar die gaat helaas mis. Er komt een vrije trap van BEW die bijna raak gaat. De bal gaat net naast. Er is weer een kans voor SVBS maar de keeper van BEW houd de bal tegen. Gelijk na dat de keeper van BEW de bal uitrapt is er weer een kans voor SVBS maar deze gaat ook niet in het doel. Even later maakt Dione haar 2de doelpunt. Het staat nu 2-0 voor SVBS. BEW komt even van de eigen helft af maar Mariëlle werkt de bal weer weg. SVBS gaat weer snel naar voren en Femke maakt een doelpunt. Het staat nu 3-0 voor SVBS. BEW trapt af en is de bal gelijk weer kwijt. Er komt een kans voor SVBS maar deze gaat naast. Rust. De 2de helft is begonnen. SVBS trapt af. Weer een kans voor SVBS maar de keeper van BEW houd hem weer tegen. Er komt een wissel bij SVBS Janiek gaat er in voor Manouk. Sanne schiet weer op het doel maar de bal gaat er niet in. Er is nu een wissel bij SVBS Noëlle gaat erin voor Femke. Er is dan gelijk een kans voor Noëlle maar de keeper van BEW heeft weer de bal. Even later maakt Dione haar 3de doelpunt 4-0. Aan het einde van de wedstrijd is er nog een kans voor Dione maar deze bal gaat net over. Einde wedstrijd. De eindstand is 4-0.

 

zaterdag, 20 oktober 2012 00:00

SVBS/OZ D1 - Ruinerwold D2

Geschreven door

De beker wedstrijd tegen Ruinerwold D2

Wij hadden aftrap. Toen de scheids floot gingen wij direct in de aanval en scoorden de eerste goal binnen een minuut. Vlak daarna 2 de. Toen kwam de tegenpartij  in actie maar die kwamen niet langs onze verdediging , maar als dat gebeurde had onze keeper Scott  hem wel . Wij veroverden de bal en scoorden de 3de  goal. De scheids floot en we konden terug naar de kleedkamer. Rust.  De tweede helft  pakten wij direct de bal van hun en scoorden de 4de goal . En daarna weer  5de goal. We speelden heel goed en we hadden mooie voorzetten en diepe ballen . Daarna hadden we de 6de  goal en 7de goal. Daarna ook nog de 8ste goal. En ook nog de 9de maar toen begonnen de tegenpartij te voetballen en kregen twee tegendoelpunten tegen. We speelden supergoed en onze keeper deed het ook super goed. We hadden de wedstrijd gewonnen met 9-2!!!   Jelle Klomp

 

zaterdag, 13 oktober 2012 00:00

Genemuiden D2 - SVBS/OZ D1

Geschreven door

Genemuiden D2 – SVBS/OranjeZwart D1

 

We moesten om 10 uur aanwezig zijn en dus om half 11 voetballen we hadden een vermoeden dat dit de moeilijkste wedstrijd is van het hele seizoen. Dus vonden we het heel erg spannend wie er won. Toen het half 11 was begon de wedstrijd en het ging gelijk op Genemuiden had kansen en wij hadden ook kansen. Maar het probleem was bij ons dat we ze er niet in schieten. Toen kwam Genemuiden in de aanval en 1 speler van Genemuiden  gaf de bal voor en de bal was glad dus glee die uit jelle’s handen en toen stond Genemuiden voor open doel dus 1-0 voor Genemuiden . toen was het rust.

 

We hadden in de kleedkamer een heel gesprek over als we winnen dan gaan we naar Herenveen – Hollandie.

En de Trainers Stef en Klaas zeiden dat hun niet veel beter waren dan ons.

 

2e helft

 

Dit keer wouden we geen goal tegen. Maar algauw in de 2e helft scoorden Genemuiden 2-0 dus voor Genemuiden. Daar waren we niet blij mee. Maar toen we de aftrap namen jaagden we heel erg op de bal een uiteindelijk kreeg Glenn de bal en deed een solo actie op de goal af een scoorde uiteindelijk.

2-1 daar waren we wel blij mee maar we waren er nog niet. Maar het ging wel goed want we kregen weer een aanval en die was van Roy hij wou schieten maar werd in de 16 onderuit gehaald Jordy maakte hem af maar hij was afgekeurd. Want het was een penalty voor ons. Roy die nam hem en schoot hem mooi onderin de hoek 2-2. Dus ging het wel gelijk op. Na die goal kwam Genemuiden weer in de aanval en scoorden gelijk de 3-2. Het enige wat wij wouden was dat we wonnen dus gaven  we niet op. We vochten heel hard om er 1 te scoren. Toen kregen we een aanval en scoorden Willian de 3-3. Even later werd er niet veel gescoord maar wel waren er aanvallen die jammer genoeg bij hun de goal niet in ging. toen kregen wij nog een aanval maar toen werd iemand van ons team onderuit gehaald dus kregen we een vrije trap van ongeveer 18 meter. Die werd genomen door Glenn dus Glenn schoot de bal best zacht in de hoek waarvan de keeper dacht dat die naast ging dus was het 3-4. We waren nu ongeveer in de 24e minuut. Dus hadden we ongeveer nog 6 minuten om te scoren. En dat deden we Jordy speelden de Keeper uit een schoot hem der in 3-5.

 

3-5 is de uitslag van deze wedstrijd

Groeten: Glenn

 

 

zaterdag, 13 oktober 2012 00:00

Creil E4 - SVBS E1

Geschreven door

Zaterdag 13 oktober 2012

 

Creil E4G – S.V.B.S. ’77 E1

 

We moesten heel vroeg weg. Het was kwart voor acht.

De wedstrijd ging heel goed.

Het werd toen 28-1.

De meeste doelpunten had Cas gemaakt, dat waren er ongeveer tien.

Ook Daan, Rick, Rubin, Jur, Kasper, Kevin en Ivar  hebben ook een doelpunt gemaakt.

Jur, Levi en Yorin hebben in het doel gestaan.

Het was leuk om te winnen, maar zo was het niet spannend.

Hopelijk word de volgende wedstrijd spannender.

 

Rick 

zaterdag, 06 oktober 2012 00:00

Olympia E4 - SVBS E1

Geschreven door

Svbs’77 tegen olimpia’28 6-10-2012

De wedstrijd is begonnen en het staat 0-0 en al snel krijgt Ivar een hoekschop maar die gaat mis en dan komt Hasselt naar ons doel maar wij verdedigen goed uit maar toch een corner en die gaat ook mis maar in de 8e minuut komt Hasselt wel goed uit en knalt de bal vol op in het doel en het staat 1-0.

En slechts één minuut later komt Cas in actie en scoort de 1-1.

En dan blijft het even rustig maar in de 12e minuut komt Cas nogmaals in actie en rost de bal zo het doel in het staat nu 1-2.

Het blijft weer een minuut of vijf rustig maar als die vijf minuten om zijn komt Cas met zijn hattrick en knalt zijn 3e doelpunt 1-3.

Na dat derde doelpunt zijn we allemaal in topvorm en in de 19e minuut komt Ivar naar voren en knalt de bal recht in het doel 1-4.

En die stand namen we mee in de rust.

We beginnen met de 2e helft en we staan 1-4 voor.

Hasselt komt vaak naar voren en schiet keihard op de paal maar de bal komt er niet in.

En dan gaan wij naar voren maar Hasselt verdedigt ook goed en we krijgen een corner die Ivar neemt hij schiet vlak voor het doel en ik (Kevin) schiet hem erin het staat 1-5.

In de 13e minuut van de 2e helft gaat Cas voor de 4e keer op doel af en maakt gewoon even de 1-6.

En net een minuut later komt Rubin naar voren en schiet de bal tussen de palen door in het doel 1-7   

En dat is de eindstand!!! Maar het is nooit gelukt zonder Levi, Yorin, Ivar, Daan (die trouwens bijna een doelpunt scoorde) en Rick.

Opstelling 1e helft:

------------------------------------------------------------------------------------------------              

                                                   Cas        Rick                                                         

                           Ivar                      Daan                       Casper

                                            Kevin                 Yorin

                  Levi

-------------------------------------------------------------------------------------

 

zaterdag, 06 oktober 2012 00:00

Emmeloord D1 - SVBS/OZ d1

Geschreven door

Emmeloord-svbs’77

 

We vertrokken vroeg, met twijfels of de wedstrijd door zou Gaan. Het had de hele nacht geregend. Ik zelf had verwacht

Dat de wedstrijd niet door zou gaan. Maar in tegendeel 

We speelden op kunstgras zodat de wedstrijd door zou gaan.

Op het gloednieuwe sportpark van Emmeloord, kon de wedstrijd gespeeld worden. 

Eerste helft: svbs onderdrukt

Emmeloord. Waar al gauw door een afvallende bal die door

Maurice in het doel werd geknald. 0-1 voor de belt. Door een

Lange steekpass kon Jordy aan de bal komen. Jordy speelde 

De keeper uit en tikte hem zachtjes in het doel. Hoekschop

Marvin kwam mee naar voren, maar de bal werd goed weg-

Gewerkt door de verdediging van Emmeloord. Jelle had de bal en schoot naar Glenn die kon profiteren 3-0 in de eerste helft dit moet toch kunnen?!

 

Tweede helft:  

De tweede helft gingen we met volle moed er op in.

Maar alsnog werd ons tegendeel bewezen. Een vroege

Tegen goal. 3-1 we vochten door naar lang te hebben verdedigd. Scoorde Emmeloord de 3-2 wat toen een feit was.

Toen was het oppassen geblazen. Naar lang strijd hebben geleverd, floot de scheids af! Die Drie punten waren binnen!

 

Een mooie wedstrijd!

 

Gr. Willian 

 

zaterdag, 29 september 2012 00:00

Veno F4 - SVBS F1

Geschreven door

Verslag V.E.N.O. F4 – SVBS’77 F1GUitslag 2-829-09-2012

 

Vandaag spelen we onze eerste echte wedstrijd van het seizoen. We hebben er zin in. 

Bij aankomst in Vollenhove schijnt het zonnetje maar nadat we ons hebben omgekleed begint het toch flink te regenen. Nu hadden we geluk dat Gert, de vader van Indy, ook mee was. Hij ging snel z’n paraplu uit de auto halen. Dit blijkt een toverplu te zijn want direct kwam de zon terug en het bleef de hele wedstrijd droog.

We moesten even wachten op de scheids maar 10 minuten later dan gepland konden we dan toch aftrappen. En het gaat heel goed, na 5 minuten staan we al met 0-1 voor! Omdat we dit iets te enthousiast vieren krijgen we 2 minuten later de gelijkmaker al om de oren, het is 1-1. Maar nu gaan we helemaal los en we zijn in topvorm vandaag! De doelpunten vliegen ons om de oren, het gaat zo snel dat deze moeder niet heeft kunnen bijhouden wie nu welk doelpunt heeft gemaakt.

Bernice was de topscorer maar ook Indy, Daniek en Stan hebben goed gescoord. Tim en Noa hielden het middenveld in de gaten en Rick stuurde alles goed aan.

Omdat we al met 1-8 voorstaan, zijn we zo sportief om V.E.N.O nog een goal te laten maken.

De eerste punten zijn binnen, goed bezig hoor!!

Op naar de volgende wedstrijd 

 

zaterdag, 29 september 2012 00:00

SJO/JVZ Mc1 - SVBS77 Mc1

Geschreven door

Verslag SJO JVZ MC1 tegen SVBS MC1.

 

Wedstrijd begint, aftrap voor JVZ. Even later kans voor JVZ maar Cynthia redt. JVZ speelt goed. ingooi SVBS. Buitenspel van JVZ, nog een kans voor JVZ maar Cynthia tikt hem weg. Corner voor JVZ. Weer een kans voor JVZ maar naast de goal. Ingooi voor SVBS even later een corner voor SVBS. En nog een corner voor SVBS. Kim schiet op de goal maar net op de paal. Corner  voor SVBS naast, kans voor JVZ maar Cynthia heeft hem. Corner JVZ mis, ingooi SVBS, daarna twee keer een corner voor JVZ. Cynthia trapt in, ingooi voor JVZ mooie redding van Cynthia, daarna weer een ingooi voor SVBS, corner SVBS twee keer, mis. Uittrap JVZ, ingooi voor SVBS, bijna een goal voor SVBS, keeper gevangen. Weer een ingooi voor JVZ. Corner voor SVBS, Kim neemt weer helaas mis. 3 minuten voor de rust komt de 1-0 voor JVZ. Daarna weer een aanval van JVZ wordt 2-0. Rust

De wedstrijd is weer begonnen aftrap voor SVBS, later kans voor JVZ maar goede redding van Cynthia. Ingooi JVZ, een ingooi voor SVBS. Alweer een doelpunt voor JVZ. Aftrap SVBS, weer en ingooi voor JVZ, even later schiet Dione op de goal alleen in de handen van de keeper. Ingooi voor JVZ, ze vallen aan en maken de 4-0. Aftrap voor SVBS even later weer een ingooi voor JVZ. SVBS valt aan maar komt niks uit. Ingooi JVZ, Kim valt aan maar schiet mis. Weer een kans voor SVBS maar weer mis. Weer een goede kans maar helaas weer mis. Ingooi voor JVZ, even later wordt er gescoord door Femke en is de stand: 4-1. Aftrap voor JVZ even later weer een ingooi voor SVBS. Fluitsignaal, stand: 4-1

 

Door Larissa van Bakel

 

zaterdag, 29 september 2012 00:00

SVBS/OZ D1- Nagele D1

Geschreven door

Verslag van de wedstrijd SVBS’77/ OZ-D1 – Nagele D1      6-0                                Zaterdag 29 September 2012

 

We vertrokken om 8.15 uur vanuit Wanneperveen om onze thuiswedstrijd tegen Nagele D1,

In Belt-Schutsloot om 9.00 uur te kunnen beginnen.

Er waren veel ouders aan het kijken bij de wedstrijd.

We starten de wedstrijd, die geleid werd door scheidsrechter Jack Heuvelman.

Jelle startte als keeper deze wedstrijd en hij deed het goed, Scott ging voetballen.

Willian scoorde in de 1ste  helft een hattrick, drie goals achter elkaar!

Toen was het rust en gingen we wat drinken in de kleedkamer.

Na een kwartier begonnen we weer aan de 2de helft.

Na ongeveer 5 minuten scoorde Willian zijn 4de goal.

Ik kreeg een diepe bal van Maikel tot aan de rand van de zestien,

en ik liep door tot aan de vijf meterlijn en schoot de 5de goal erin,

halverwege de 2de helft kreeg ik een voorzet van Jordi en schoot de 6de goal erin.

Na de wedstrijd gingen we taart eten omdat Belt-Schutsloot bijna het mooiste dorp van Overijssel was geworden,

De volgende wedstrijd is uit tegen Emmeloord D1.

 

Niels Zwiers  

 

zaterdag, 29 september 2012 00:00

SVBS E1 - Flevo boys E14

Geschreven door

Verslag  Svbs E1 tegen Flevo Boys E14

 

De wedstrijd was begonnen Svbs E1 tegen Flevo Boys E14. De eerste goal was voor Svbs en die schoot Cas in de goal toen was het 1-0, maar na die goal kwamen de Flevo Boys weer goed op stoom. Maar de meest grootte kansen hadden ze niet maar Belt-Schutsloot wel. Na de eerste helft schoot heel snel Yorin er eentje in toen was het 2-0 voor svbs en ja na die goal schoot bijna iedereen van Belt-Schutsloot er eentje in de goal. En toen had Yorin er weer eentje raak dat was een mooi goal toen was het 3-0 en daarna schoot Kasper er weer eentje in toen was het natuurlijk 4-0.

Cas schoot de 5-0 in de goal daarna schoot Kasper de 6-0. Maar daarna kwam Rubin met een goal

Toen was het 7-0 en zo ging het de hele tijd door want Cas schoot  de 8-0 en de 9-0 toen weer Rubin met de 10-0. Toen kwam Yorin met de 11-0 Kasper met de 12-0 en dan schoot Yorin het allerlaatste 13-0. Goal van de wedstrijd ja dan na die goal was de wedstrijd bleslist dat Belt-Schutsloot veel beter is dan Flevo Boys E14. En dan ongeveer 5 minuten floot Richard af en hadden we me 13-0 gewonnen.

 

Door Cas van Bakel

 

zaterdag, 08 september 2012 00:00

SVBS Mc1 - Flevo Boys Mc1

Geschreven door

SVBS'77 MC1 - Flevo Boys MC1

 

Zaterdag 8 september stond de wedstrijd tegen de Flevo Boys op het programma. We begonnen met een positieve instelling want er werd gespeeld voor de beker! SVBS trapte af en gelijk al een mooie kans van Chayenne, maar helaas mis. In de 4de minuut kwam SVBS weer op de helft van de tegenstander, deze keer was het Femke die het doel van de Flevo Boys wist te vinden. 1-0 al in de 4de minuut, we zagen de beker steeds dichter bij de belt komen. In de 6de minuut mooie kans voor Kim, weggehaald door de keeper van de Flevo Boys, maar wel hoekschop. Hands van speler Flevo Boys, vrijetrap SVBS. Buitenspel SVBS dus nu vrijetrap andere kant op. Wissel aan de kant van SVBS, Aniek gaat er in de plaats van Sanne in. SVBS valt snel alweer aan en mooie kans van Dione op de goal, naast. In de 16de minuut kwam SVBS weer gevaarlijk op de helft van de Flevo Boys, doelpunt Chayenne, 2-0. 2 minuten later viel de goal van Kim, 3-0. Na wat heen en weer gelopen te hebben viel het volgende doelpunt, weer vloog de bal in de goal van de Flevo Boys. Dit keer was het Chayenne weer in de 25ste minuut, het stond ondertussen 4-0. 26ste minuut weer wissel aan de kant van SVBS, Amber en Rowena gaan er in voor Janice en Thessa. Rowena gaat gelijk volop de bal en scoort in de 31ste minuut, 5-0. Alweer wissel aan kant van SVBS, (ja wat moet je anders met 6 dispensatie spelers..) Sanne gaat er in voor Marielle. 34ste minuut, doelpunt van Kim, 6-0. Later in de eerste helft valt er moeizaam een doelpunt voor de Flevo Boys, het is 6-1. 

-- RUST --

De wedstrijd is eigenlijk al beslist, maar om toch nog een kans te maken voor de beker moet SVBS nog meer goals maken. Dus met die gedachte begonnen we aan de 2de helft. Nog een paar keer zijn beide teams gevaarlijk op de helft van de tegenstander geweest. Maar de ballen van de Flevo Boys op de goal van SVBS waren geen gevaar voor keeper Cynthia. SVBS had ook nog een paar mooie kansen maar allemaal naast of over.. De ballenvanger had het er  druk mee. Met nog maar een paar minuten van de 2de helft op het standenbord, kwamen de Flevo Boys gevaarlijk richting de goal van SVBS, 6-2. Helaas. Een paar minuten later vloot de scheids af. 6-2 was de eindstand. Helaas geen beker maar wel gewonnen! Op naar de competitie!

 

zaterdag, 22 september 2012 00:00

Ens D1- SVBS/OZ D1

Geschreven door

Verslag van de wedstrijd Ens D1 – SVBS'77/OZ D1 3-2

De wedstrijd begint, de twee teams zijn erg aan elkaar gewaagt, maar dan na tien minuten neemt Jordy een corner. Willian loopt naar de eerste paal en kopt de bal mooi in het doel 0-1 voor SVBS/OZ. Er gebeurt even niets meer. Na 25 minuten word het 1-1. Vlak daarna in de 27ste minuut wordt het 2-1 voor Ens. SVBS/OZ wordt zwakker en bij Ens krijgen ze weer moed. Na 34 minuten is het 3-1. Er gebeurt daarna niks meer in de eerste helft.

In de tweede helft verandert er niets meer tot dat er in de dertigste minuut van de tweede helft een doelpunt van Maurice 3-2. SVBS/OZ gaat steeds beter voetballen, maar het lukt niet meer om er een gelijkspel uit te halen.

Geschreven door: Roy van de Belt

 

zaterdag, 15 september 2012 00:00

BEW mc - SVBS mc

Geschreven door

BEW – SVBS’77   1-3 15-9-12

We kwamen een beetje laat aan, dus we moesten snel omkleden en een snelle warming up. Na ongeveer 5 minuutjes begon de wedstrijd. SVBS had aftrap. In het begin van de wedstrijd kreeg Chayenne een beste kans maar was net mis. Daarna Larissa kans van afstand maar was naast. Na 10 minuten gaf Chayenne een mooi voorzet en kon Femke de bal er zo inschieten. 0-1. We gingen weer verder. We kregen nog flink wat kansen, een kans van Femke die net naast was, een kans van Janice die de keeper tegen hield en Dione die hem net op de paal schiet. We tikken veel en het gaat best goed. Toen kwam Dione alweer met een schot van ver maar de keeper houd de bal tegen. We hadden nog heel wat kansen tot dat Dione de bal er in schoot. 2-0! 

Rust.

En we gaan weer verder. Al snel hadden we weer een kans van Femke. Maar de keeper tikte de bal weg. Na een kans van BEW kwamen wij goed op en scoorde Femke 3-0!! (: Na een paar kansen van BEW & SVBS’77 scoorde BEW helaas..3-1.  Maar goed we houden onze hoofden omhoog en we gingen vrolijk verder. Na nog wat kansen kwam het eind signaal.. Afgelopen. Woehoee gewonnen ;d

 

zaterdag, 15 september 2012 00:00

SVBS/OZ d1- Giethoorn d1

Geschreven door

SVBS’77 / Oranje Zwart D1  - Giethoorn D1

Zaterdag 15 september 2012

 

We moesten er vanmorgen al vroeg uit, want we moesten om 9.00 voetballen, de tweede wedstrijd in de bekerpoule speelden we tegen Giethoorn D1. 

 

De wedstrijd was begonnen en al gauw stonden we voor.  Na een paar minuten kwamen we op voorsprong door een  goal van Jordi Hoorn. 

Even later werd het 2 - 0 door een goal van Niels Zwiers. 

De 3e  goal werd ook nog in de eerste helft gemaakt. Jordi Hoorn scoorde nog een keer!

Na dit derde doelpunt hadden we rust.

De 2e helft kwam Giethoorn terug maar SVBS had een sterke verdediging en een super goeie keeper waardoor Giethoorn het niet lukte om te scoren en de stand dus 3 - 0 bleef!

 

Volgende week spelen we de laatste bekerwedstrijd uit tegen Ens D1.

 

Mike Olie

 

zaterdag, 01 september 2012 00:00

SVBS mc - Veno mc

Geschreven door

de wedstrijd begint goed met een mooie kans voor femke, maar helaas op de lat. daarna in 7e minuut nog een mooie kans voor dione maar helaas mis. in de 9e minuut schakelt veno sneller om dan we hadden gedacht en zijn ze snel bij het doel, helaas 0-1. 11 minuut een foutje van de keeper ; terug speel bal. kim neemt hem maar mist. in de 17e minuut maakt dione 1-1. 22e minuut wordt er gewisseld. eerste helft was verder niet heel spectaculair, een paar kansen nog voor svbs en veno. dan is het tijd voor de rust! na de rust direct al een kans voor veno maar redding van cynthia. in de 4e minuut maakt sanne de 2-1! voor de rest is het niet een hele spannende wedstrijd er wordt wat overgespeeld met een paar kansen. dan de 17e minuut een grote kans voor veno, maar buitenspel. cynthia en manouk op de grond, manouk wordt gewisselt met aniek. wedstrijd gaat weer verder met wat overspelen en er gebeurt weinig. 35e minuut nog een kansje voor veno maar wordt tegengehouden door marielle. dan is de wedstrijd afgelopen. eindstand 2-1 voor svbs 

woensdag, 05 september 2012 00:00

Ens mc – Svbs 77 Mc1

Geschreven door

Ens – Svbs 77 Mc1. 

We begonnen met een wedstrijd vol blessures. De vierde minuut een ingooi voor svbs helaas kwam de bal bij een speelster van ens, 1-0 voor ens. 6e minuut een schot van kim op de goal maar helaas te zacht. Ens kwam de hele tijd dicht bij onze goal, daardoor een mooie kans voor ens, cynthia had een mooie redding daardoor hoekshop voor ens. 11e minuut marielle ligt op de grond. Daarna ging het spel weer verder. 14e minuut ingooi svbs en helaas kwam de bal op de verkeerde man en helaas scoorde ens 2-0. Er werd de hele tijd door gewisseld, dus iedereen had niet zijn eigen positie. 18e minuut kans voor ens en cynthia had weer mooie redding en weer mocht Ens een hoekschop nemen. 26e minuut hoekschop ens, gelukkig haalde marielle hem weg bij de goal en kon kim verder lopen en schoot hem naar Femke, alleen Femke stond buiten spel, dus toen vrije trap voor ens. 38e minuut weer een mooie kans voor ens. 

--- RUST---

Gelijk alweer mooie redding van cynthia meteen na de rust. Niet vele minuten later maakte Ens de   3-0. Amber deed goed mee in het spel, en daardoor mooie kans voor amber, daarna had de keeper van ens uittrap in dione’s voeten daarna schoot dione hard op de goal maar veelste ver over. Daarna was er nog een overtreding van ens, dus svbs mocht de vrije trap nemen maar ook helaas mis. Toen kwam ens weer naar ons 4-0. Daarna was het dus weer aftrap en Ens kwam weer onze kant op en daar was de 5-0. En daarna nog een grote kans van marielle, maar ook mis.

Helaas 5-0 verloren, op naar zaterdag! 

 

zaterdag, 08 september 2012 00:00

Nagele D1 – SVBS’77/Oranje Zwart D1

Geschreven door

Nagele D1 – SVBS’77/Oranje Zwart D1 (beker)  …….  2 – 6

 

8 September 2012

 

 

Vandaag hadden we onze eerste wedstrijd op het programma staan. Voor het eerst speelden we samen (SVBS’77 en Oranje Zwart).  Deze wedstrijd was een wedstrijd in de bekerpoule waar we te maken hebben met Giethoorn D-1, Ens D-1 en Nagele D1.

Om half elf waren we allemaal in Nagele aangekomen en konden we ons gaan omkleden. Voor de wedstrijd werden er nog even een paar spelersfoto’s en een teamfoto gemaakt voor onze site.

Om 11 uur begon de wedstrijd. Vanaf het begin ging het al gelijk op. Nagele bleek een goede tegenstander te zijn die snel waren in het “uitkomen” . Met name op rechts stond een hele snelle speler die er ook voor zorgde dat we na 10 minuten met 1-0 achter kwamen te staan. Dat was even schrikken dus voor ons. Gelukkig begonnen we zelf beter in het spel te komen na dit doelpunt en kon Niels vanuit een voorzet de 1-1 binnen koppen. Vrij snel daarna kon Willian vanuit een hoekschop ons op voorsprong zetten door de bal in het doel van Nagele te koppen. Met een voorsprong van 2-1 gingen we de rust in.

In de rust hebben gewisseld van keepers. Jelle ging in het doel staan en Scott ging voetballen op het middenveld. Verder werd besloten om ook Glenn op de rechter vleugelspits van Nagele te zetten zodat hij het een stuk moeilijker zou gaan krijgen.

Na de rust speelden we gelukkig van de zon af. Al vrij snel kon Willian de voorsprong vergroten naar 3-1 met een boogbal die hij over de keeper heen legde.  Even later kon Maikel voor ons het vierde doelpunt maken. Hij kwam buiten langs en kon daarna de keeper passeren.  Na dit doelpunt lieten we Nagele toch weer even in het spel komen en kon Nagele hun tweede doelpunt maken (2-4). Zelfs daarna kregen ze nog een aantal kansen waardoor het nog wel even spannend werd. Gelukkig wisten we het toch weer op te pakken en kon Willian nog twee keer scoren waardoor er een eindstand van 2-6 kon worden opgeschreven.

Het was een mooie wedstrijd waarin iedereen zijn uiterste best heeft gedaan.

In de volgende wedstrijd is Giethoorn D1 onze tegenstander. Deze wedstrijd wordt gespeeld op 15 September om 09.00 uur in Belt Schutsloot.

 

Tot dan,Maikel

 

zaterdag, 02 juni 2012 00:00

VWC c1g - OZ/SVBS c1

Geschreven door

Wat een Seizoen, onze C1 kampioen.

Wat een seizoen. Wat een zinderend slot van de competitie. De laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen VWC. VWC  tot dan toe koploper, met 1 punt meer dan ons. In het bijzijn van vele ouders en diverse bestuursleden van zowel Oranje Zwart als SVBS, speelden we onze beste wedstrijd ooit. Het resultaat is inmiddels bekend. Patat eten, huldiging in de vorm van een  kampioenenrit  door Wanneperveen en ’s avonds een huldiging in de feesttent van SVBS.   KAMPIOEN DUS!!  Als het grote Oranje op het aankomend EK net zo presteert als ons gecombineerd Oranje, dan wordt het leven nog oranjerder dan het al is.

 

Lieten we voor de winterstop nog vele punten liggen, na de winterstop waren we killing. 

Terugkijkend op dit mooie seizoen zijn er een drietal wedstrijden die  bepalend waren voor ons kampioenschap.  

-Thuis tegen VWC verliezen met 1-4. 

-Thuis tegen Darp, winnen met dubbele cijfers, nadat we de rust ingingen met een achterstand van 1-3.  

-Uit tegen VWC winnen met 1-6. 

De andere wedstrijden zijn feitelijk niet spannend geweest. Vanaf het eerste tot het laatste fluitsignaal waren we een klasse beter.

 

Eerst de wedstrijd thuis tegen VWC. Dat was echt een teleurstelling. We wisten dat VWC - die later aan onze competitie was toegevoegd – de te kloppen ploeg was. We wilden persé winnen. Maar,….de bal is rond en hoe anders kan het dan lopen. Om kort te gaan: hun spits was de man die het verschil maakte. Sterk, snel en vooral doelgericht.  Hun aanvoerder kreeg van Levi net te veel ruimte en kon tot twee keer toe een beslissende eind pass geven die door de fysiek sterke spits koelbloedig werd afgerond.  Al met al een spannend en leerzaam potje, die we niet naar onze hand konden zetten. VWC won. Het werd zoals al aangegeven 1-4.  

 

Thuis tegen Darp kwamen al vroeg in de wedstrijd met 1-0 voor. We hadden uit tegen Darp al royaal gewonnen en dachten er iets te makkelijk over. Vier uitvallen van Darp, 4 doelpunten. Dus…de rust in met een vette achterstand en de wetenschap dat deze pot verliezen ons kansloos maakte voor het kampioenschap. (De verrichtingen van VWC volgden we op de voet. Zodoende wisten we dat zij alles nog hadden gewonnen.)  In de rust een boze leider en boze spelers. Dit kon de bedoeling toch niet zijn. We wisten wat niet goed ging. We wisten dat we moesten winnen. We wilden winnen.

 

Getergd en gedreven liepen de spelers het veld op voor de tweede helft. Het was een wederopstanding. Darp trapte af. Meteen zaten we er als tijgers bovenop. Binnen 3 minuten maakte we een doelpunt. We roken bloed en verscheurden ze. Uiteindelijk stapten we als overwinnaars van het veld.  Met dubbele cijfers in onze kontzak op weg naar de apotheose van het seizoen. De uitwedstrijd tegen VWC.

 

De laatste trainingen werden goed bezocht. Er was op de trainingen veel aandacht voor het afronden op de goal. In overleg trok Ramon nog één keer de keepershandschoenen aan.  In de persoon van Milan zochten we een oplossing om de grote sterke spits van VWC uit de wedstrijd te spelen. Levi moest de aanvoer afblokken door de aanvoerder van VWC te bespelen. Lars moest de kleine Jordi, die behendige nummer 11 aan banden leggen. Opnieuw  wisten we wat we moesten doen. Zou het deze keer wel lukken? 

 

Op zaterdag 2 juni  was het zover. Het was zonnig en droog. De temperatuur lag rond de 16 graden en er stond een matige wind. Met veel supporters en goede zin reisden we af naar Munnekeburen. Sommigen van ons hadden slecht geslapen. Spanning alom. Voor de wedstrijd was het rustiger dan anders in de kleedkamer. Het inlopen en inschieten was een serieuze zaak. Alles of niets. De dood of de gladiolen. D-day.

 

Het eerste fluitsignaal klonk. Het ging gelijk op. Beide teams speelden goed. Milan zat als een schaduw aan de spits gekleefd. Lars bleef goed bij zijn man en Levi  was 9 van de 10 keer de aanvoerder van VWC de baas. Duncan onze rechtsback had het zwaar. Hij had een goede tegenspeler die vaak in het spel werd betrokken, maar hij frommelde zich er steeds goed tussen. Ramon was op keep betrouwbaar. Sjoerd was even gedegen als altijd. Jeffrey onze linkshalf probeerde dapper de voorhoede te lanceren, maar doordat deze steeds in de dekking stonden was de voorhoede moeilijk aanspeelbaar. Kevin, Matthew en Appie deden hun best, maar kwamen er niet goed door. Dan, zo’n 5 minuten voor het einde van de eerste helft, een ogenschijnlijk te diepe bal voor de voorhoede. Matthew en Appie rennen er achter aan. Ze blijven doorgaan, ook al lijkt de bal voor de VWC achterhoede eenvoudig te verwerken. Dan gebeurt het. Een misverstand tussen de laatste man en de keeper van VWC. Appie wringt zich ertussen en klutst de bal in de goal. Een gejuich van jewelste. De bevrijding. We behouden de voorsprong en gaan met 0-1 de rust in. 

 

In de rust een omzetting. Sven neemt de rechtsachter positie van Duncan over. (Duncan  heeft wat last van zijn knie.) Stef komt erin voor Jeffrey als linkshalf. Dominique blijft zonder te mopperen nog even aan de kant. We spreken af om goed de vleugels te blijven bezetten.  Maurice krijgt de opdracht om minder mee naar voren te gaan. Alles voor het resultaat. Verder de opdracht aan Matthew(spits) en Kevin (rechtsbuiten)om uit de dekking te komen om zo beter aanspeelbaar te zijn.

 

De tweede helft begint. Zonder te verslappen nemen we het spel weer op.  Wij hebben vleugels gekregen, en/of de tegenpartij heeft het tegendoelpunt niet goed verwerkt. Hoe dan ook, in de tweede helft maken we het verschil. Op alle fronten zijn we beter. De combinaties lopen goed en nagenoeg alle persoonlijke duellen worden gewonnen. Het middenveld domineert. De achterhoede staat als een huis. Sven pakt de rechtsachter positie van Duncan goed over. De bal loopt, zoals dat zo mooi heet. Dan rond de 10e minuut tweede helft een flitsende combinatie over links. De achterlijn wordt gehaald en de voorzet komt. Matthew kruipt zoals beloofd op het juiste moment uit de dekking en komt vóór zijn man. Droog plaatst hij de bal laag in de hoek. De keeper had het nakijken. 0-2.  Yessss!!!!

 

De leiders van VWC  peppen hun mannen op. “Kom op jongens het kan nog”, zo moedigen zij aan. Onze zorg ligt bij de aansluitingstreffer. Als die valt, dan is VWC weer terug in de wedstrijd. Het zal je toch gebeuren… Aan de kant zijn we er nog niet gerust op. Kort na de hervatting hét voetbalmoment van Maurice, onze laatste man. Hij vangt de bal zo’n 10 meter achter de middellijn op en passeert de rechtsvoor van VWC.  Maurice steekt de middellijn over en wordt naar links gedwongen. Hij loopt langs de zijlijn op, kijkt naar de bal en passeert in één beweging twee aanstormende VWC-ers. Zijn hoofd gaat nog verder naar beneden.  De bal kleeft aan zijn voet. Opnieuw een passeerbeweging. Dat was de rechtsback van VWC.  Op de rand van de 16 snijdt hij naar binnen. De voorstopper is zijn volgende obstakel. Een tankbeweging (een subtiele schouderduw) en de voorstopper maakt ruim baan. Maurice is de goal tot zo’n 5 meter genaderd. De laatste man van VWC stapt in, maar doet dit te laat. Maurice schiet….. en juicht. Wat een magistrale solo. Wat een doelpunt. Het is 0 tegen 3.

 

Ook in het vervolg van de wedstrijd houden we het beste van het spel. Dan een overtreding op het middenveld. Vrijetrap voor VWC uit het niets rolt de bal bij ons de goal in. 1- 3. Toch weer die spanning terug. Nog ruim 15 minuten te gaan. Onverdroten kiezen we de aanval. Achteruitvoetballen is geen optie. De bal komt voor, wordt via de lucht door VWC verwerkt, maar onze Matthew krijgt er zijn hoofd tegen. Met een boogje verdwijnt de bal in het net. Hadziekidee. 1-4. 

 

Appie naar de kant en Domo links buiten.  Geduldig heeft hij op zijn beurt gewacht.  We gaan lekker verder.  Na een overtreding in de zestien schuift Levi de bal vanaf de penaltystip links in de hoek. 1-5. Kort daarna is onze Domo nog dicht bij een doelpunt. Het scheelt werkelijk niets of het was de goden wissel. Ter afsluiting van een fantastische wedstrijd maakt Stef zijn verdiende goal. 1-6. De blijdschap is groot. Vet gejuich, een nat overhemd – met dank aan Appie - voor de leider en bloemen en felicitaties voor de spelers. Vriend en vijand zijn het er over eens. We hebben verdiend gewonnen en zijn de terechte kampioenen.

 

Maar de dag was nog niet om. Snel een foto. Dan een cola en nog in tenue op naar Wanneperveen. De familie Sok stelde een vrachtwagen en chauffeur beschikbaar - waarvoor onze hartelijke dank - en dan de rondgang door het dorp. Uiteraard ging de rondtocht gepaard met prachtig en vooral zuiver gezang, beschaafd  gejuich,en sympathiek getoeter. Maar wat verwacht je anders van een kampioen. Daarna een patatje in de kantine van Oranje Zwart. Alles prima geregeld door het bestuur. De sfeer was zoals te begrijpen opperbest. Er werd veel gelachten, lekker nagepraat over de wedstrijd en het seizoen. 

 

’s Avonds maakte het team zijn opwachting in de feesttent van SVBS. Onder luid applaus en echte kampioenenmuziek van de DJ maakte” jong Oranje” haar entree. He was sfeervol in de tent. Wat onwennig stonden de heren in de spotlight. Klaas en Judith verzorgden  een feestelijke huldiging, met foto en medaille. Ook aan consumptiebonnen ontbrak het niet.  Serge, de trainer werd nog door de jongens bedankt. Jack, onze andere trainer,  was dat al. De laatste wedstrijden was hij er evenals Willem telkens bij.  Al met al was het een prachtige dag met een gouden randje. Een schitterende afsluiting van een heerlijk voetbalseizoen.

 

 

 

 

 

zaterdag, 19 mei 2012 00:00

SVBS e1 - sc Emmeloord e4

Geschreven door

Voetbal verslag zaterdag 19 mei 2012  SVBS E 1- Eml SC E 4

 

 

 

Zaterdagochtend 9 uur, de zon scheen en onze jongens waren goed gemotiveerd. Het team was niet compleet ivm met vakantie.

Levi begon de wedstrijd als keeper, al snel bleek de tegenpartij erg sterk te zijn, en het eerste tegendoelpunt kwam dus snel.

Na nog 2 doelpunten tegen, viel het vierde doelpunt voor Eml vanuit een genomen corner. Maar Levi stopte gelukkig diverse keren en bleef de schade beperkt tot 0 tegen 5, voor de pauze. Dat betekende niet dat ons team ook mooie kansen heeft gehad, Rubin scoorde bijna en net zoals zijn broer Yorin. Na de pauze werd er van keeper gewisseld en kwam Cas op doel. Dit lag hem ook goed, menig balletje werd door hem gestopt. Levi kwam in het veld waar hij liet zien ook goed te kunnen verdedigen. Rick, met een mooie kans miste het doel op een haar na. Kasper in een mooie solo actie van achteruit het veld helemaal naar voren, daar trof hij drie tegenspelers en verloor hij de bal. Menig balletje werd goed verdedigd door Daan en doorgespeeld naar zijn teammaatjes. Helaas mochten de cornerballen van Ivar niet lukken en nog een tegen doelpunt was een feit. Nog een laatste kans voor Levi en de wedstrijd eindigde in 0 – 9.

 

zaterdag, 26 mei 2012 00:00

SVBS mc - HZVV mc

Geschreven door
SVBS ’77 mc – HZVV
 
SVBS trapt af. Als gauw is er een kans voor SVBS, maar helaas is hij mis. HZVV probeert een te schieten, maar ze missen. Al gauw valt HZVV weer aan, ze schieten, hij is raak! Het is 0-1 voor HZVV. SVBS trapt weer af. Na een poosje spelen, krijgt Dione een elleboog van een speler van HZVV tegen haar neus. Ze heeft een erge bloedneus, ze gaat er even uit en Rowena gaat erin. De wedstrijd gaat weer door. SVBS valt aan, Kim scoort! Het is 1-1. Aniek valt en komt niet meer overeind, er wordt een dokter gebeld.
Ze wordt van het veld gedragen.
 
-RUST-
 
HZVV trapt af. In de 10e minuut wordt er gescoord door HZVV. De stand is nu 1-2. Negen minuten later wordt er gescoord door Femke! Het is 2-2. In de 28e minuut wordt er weer gescoord door HZVV. De eindstand is 2-3. Helaas, verloren.
zaterdag, 19 mei 2012 00:00

Veno d2 - SVBS d1

Geschreven door

sv veno D2 - s.v.b.s. D1

19-05-2012

al om kwart over 8 gingen we richting Vollenhove, om daar tegen veno te voetballen, Helaas misten we wel William deze keer.

We waren er allemaal al best positief over omdat wij de vorige keer ook van veno hadden gewonnen. Om negen uur begon de wedstrijd, Marvin deed ook weer mee na een poos te hebben gerust met zijn arm, dus we hadden onze verdediger weer terug. De wedstrijd begon voor ons heel erg goed, en in de eerste 2 minuten stonden we ook al met 0-2 voor.

Veno werd toen goed wakker en begonnen ook sterk terug te spelen, maar toch hadden wij de overhand, en scoorde na 3 min. nog een goal.

Toen ging het verder heel erg goed en tot aan de rust hadden we er al 7 gescoord!

2e helft

We begonnen de tweede helft weer met een goed humeur en hoopten dat het de 2e helft net zo ging als de 1e helft. Maar veno had ook echt wel gemerkt dat ze nu beter moesten voetballen anders liep het slecht af. Ze hadden gewisseld van keeper. (die het trouwens veel beter deed als die andere) en zo gingen we de 2e helft in, het was helaas niet zo goed als de eerste helft maar daar maakten we ons geen zorgen over want we hebben er nog 2 gescoord.

Onze topkeeper Scott heeft geen één bal doorgelaten en heeft hele mooie reddingen gemaakt. Op het einde hebben we toch nog een mooie eindscore gemaakt van 0-9 en daar waren we heel blij mee.

 

maandag, 07 mei 2012 23:15

Flevoboys - SVBS D1

Geschreven door

Zaterdag morgen:

 

Vroeg uit je bed we motten naar de polder 

Flevo boys waren dit keer aan de beurt

Voor een pakrammel.

Maar Marvin en Willian konden niet meedoen

Marvin van wege zijn sleutelbene en Willian omdat hij last van zijn voet had. Vet balen!

Maar er was al hulp ingeschakeld van uit (de e’tjes!!)              Maurice, Niels, Jeffrey en Stef  deden mee. na een lange auto reis  kwamen we aan bij de Flevo boys brr koud daar

We zochten dan maar in de koude polder naar onze kleedkamer. Snel omkleden en hup het veld op!

FUUT! En de wedstrijd was begonnen na lang sterk gedrukt te hebben op onze tegenstander kwam er een ‘’kansje’’ voor Maurice maar schoot net mis even later kwam Maurice weer aan de bal en wat een kracht achter de bal man de keeper kon daar niks tegen beginnen en de 1-0 was echter een feit  en al snel kwam de rust dus net optijd.                                  2e helft 

 

Er werd veel gepingeld op het middenveld . gelukkig niet de hele tijd en ging svbs combineren samen met elkaar en ongeveer 2 minuten voor tijd werd 2-0 en weer er snel na toen de 2-0 op het scorebord stond werd de 3-0 gescoord!! En dat was dan ook de eindstand .we bedanken de jongens die mee hebben gevoetbald dankjewel  ik zeg ‘’houdoe’’ en tot de volgende keer.

 
maandag, 07 mei 2012 23:10

VHK - SVBS

Geschreven door

SVBS moest in het begin er een beetje inkomen, we zaten een beetje te rommelen, door een foutje met de corner was er een doelpunt voor VHK. In de tiende minuut had VHK weer een goede kans maar Mariëlle hielt hem gelukkig tegen. In de twaalfde minuut scoorde Larissa bijna eigen doelpunt in de veertiende minuut hadt Kim een hele goeie kans maar helaas mis. In de vijfentwintigste minuten weer een doelpunt voor VHK het staat nu 0-3. In de dertigste minuut had Cynthia een goeie actie met een goeie bal naar Femke en Femke scoort het staat nu 1-3 voor VHK.

 

Gelijk na rust hadt Dione net iets te hard naar Kim geschoten, na die goeie kans werd Dione getackeld toen moest Dione gewisseld worden met Thessa. Na de wissel hadt Cynthia weer een goeie redding,  Cynthia trapte uit die bal kwam bij Kim maar die schoot ruim mis. In ongeveer de drieënveertigste minuut  scoorde VHK weer een goal in de vijfenveertigste minuut hadt VHK weer een goeie kans maar Mariëlle haalde de bal weer voor het goal weg en schoot hem naar Femke en Femke scoort. Na de uittrap van VHK werd SVBS moe en lieten VHK een doelpunt scoren toen stond het 2-5. Na de aftrap van VHK weer een kans maar Mariëlle schoot de bal uit. Ongeveer in de  vijftigste minuut hadt SVBS een corner maar daar werd niks mee gedaan, toen hadt VHK een goeie kans en die was raak. In de drieënvijftigste minuut werd Sanne gewisseld na de aftrap hadt VHK al snel weer de bal en maakte een doelpunt maar gelukkig klonk toen het eind signaal 

 
zaterdag, 14 april 2012 02:00

SVBS E2 - Genemuiden E8

Geschreven door

we moesten om 10.45 uur spelen.

Tot nu toe hebben we o punten op de scorelijst

Genemuiden heeft 3 punten en staat net iets boven ons.

Misschien hebben we vandaag kans om de eerste punten te pakken.

Vandaag ook een nieuweling bij ons in de groep,yanniek rabbinge zit nu ook bij ons in het team,en die heeft er ook erg veel zin in.

Jeroen floot af en had hulp van Maikel snel(in opleiding als scheids)

Het ging gelijk op. dit zal een spannende wedstrijd worden.

 

Voorin werd veel op het doel geschoten door Anne ,Yanniek en Daphne,en het middenveld Indy,Romana en Chloe speelden goed over

Maar helaas scoorden we niet

Achterin was het ietsje rustiger maar als genemuiden kwam dan hadden Larissa en Gerjanne  het toch wel moeilijk om de bal weer weg te krijgen,ook al waren ze wat kleiner dan sommigen van ons ,ze speelden heel goed.

En dat blijkt dan ook wat net voor de rust scoorde genemuiden.

Hoe kan dat nou,wij waren net zo goed(misschien ietsie beter zelfs)

Maar wij scoren niet en ZIJ WEL.

Rust 0-1  

 

Hoe leider Gert ze in de rust heeft opgepept,weet ik niet……maar het ging de 2de helft veel beter..

En dat werd beloond met een doelpunt. 1-1gemaakt door Anne

 Wat waren we blij…

Maar er zit meer in…dus hurry-up meiden.

 

En ja hoor …meer overspelen,zoeken waar we staan ,een paar hoekschoppen ,en doorzetten….. kwam  uiteindelijk het doelpunt van onze middenvelder Chloe ze stond goed opgesteld en knalde de bal in het net.

2-1 voor de belt .

 

De eerste 3 punten meiden wat goed ga zo door.

 

zaterdag, 14 april 2012 02:00

SVBS E1 - DESZ E5

Geschreven door

Het is weer zaterdag en dus voetbaldag.onze jongens hebben er weer zin in,want vandaag moeten we tegen de voetbal ploeg DESZ E5G. zoals iedereen wel weet is het altijd weer spannend om tegen de ploeg uut de sluus te voetballen! om 9.30 uur zou de wedstrijd beginnen,maar onze jongens Cas Jur Yorin Rubin Ivar Kasper Rick Daan Levi en Kevin stonden al vroeg in het veld om zich op te warmen. voor mij (Kevin) was het helemaal spannend want mijn neefje stond in doel van desz.

 

Om half 10 klonk het fluitsignaal en is de wedstrijd begonnen. wij kwamen veel aan de bal en stonden veel bij het doel van de tegenstander. toch ging het in de eerste helft redelijk gelijk op,met veel kansen om te scoren was het niet dat de keeper van desz. stevig stond te keepen! we speelden goed over ,van ivar naar cas en dan van Rick  naar kevin en dan weer naar casper,het ging geweldig! als desz zijn kans zag om bij onze keeper te komen, Jur dan deed de verdediging Levi en Yorin er alles aan om ze niet te dichtbij te laten komen. ook de middenvelders Ivar Daan Rubin stonden hun mannetje daar.Ivar kreeg vaak de bal helemaal naar voren,en was goed in het  omzeilen van de tegenstander. na ongeveer een kwartier in de wedstrijd kreeg Cas de bal rende naar voren en schoot van nog wel een afstandje zo de goal in.YES 1-0 de kop is eraf!

 

we hadden vaak de mogelijkheid om te scooren,maar de keeper van DESZ.hield verder alle ballen tegen, jammer voor ons. Na de rust met een tussenstand van 1-0 gingen we weer met goede moed verder. de tweede helfd is begonnen, het eerste deel van de tweede helfd was rustig maar na enige tijd werd het wat wilder, zo kreeg cas nog een trap tegen de kuiten en had een vrije trap, maar jammer genoeg was die aanval afgeslagen door de tegenpartij. DESZ had ook na een tijdje een corner, maar die werd weer afgeslagen door ons. voor de rest is er niet veel gebeurt. het was een mooie wedstrijd en we hebben genoten en de winst behaald!!!

de begin opstelling van S.V.B.S.'77

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

rik                  kevin 

 

ivar                  cas                  casper

 

yorin                  levi

 

jur

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

daan           rubin

 

 

de groeties van kevin en zijn grootste fan 

 
zaterdag, 10 maart 2012 01:00

SVBS F1G-VENO F5

Geschreven door

Om 10:15 allemaal verzamelen en omkleden maar. Onze eerste wedstrijd na de winterstop. We hebben er allemaal weer zin in. Damian weer in het doel, Melissa en Janneke achter, Bernice,Daniek en Tim midden en Stan en Luca voorin en Rick als eerste wissel. Binnen 2 minuten stonden we al met 1-0 achter. We hadden een boel kansen maar het wou niet lukken. Al gauw stonden we met 3-0 achter en toen gingen we de rust in. Allemaal een lekker snoepje en snel een keepershirt ruilen want Melissa ging de tweede helft keepen en we gingen er weer tegenaan, al dachten we dat we al verloren hadden maar onze leiders zeiden dat we nog wel konden winnen. De tweede helft was dan ook erg spannend. En daar ging het eerste doelpunt door Stan. We bleven sterk voetballen en we bleven dan ook voor het doel van de tegenstander. Al gauw volgden nr. 2 en 3. Allebei door Stan. In de laatste minuten maakte Luca de 4-3 voor ons door een mooie voorzet van Damian.

 

Op naar de volgende wedstrijd

 
zaterdag, 14 april 2012 02:00

HZVV - SVBS'77

Geschreven door

Aftrap SVBS, we komen lekker in en gaan direct naar voren. IngooiDione; Mariëlle schiet naar voren helaas uit. Ingooi tegenpartij bal komt bij ons achter, Mariëlle schiet uit. Dione neemt de bal mee naar voren, maar de bal komt weer terug gelukkig staat daar Mariëlle die hem weer naar Sanne en Sanne schiet hem weer verder, helaas komt er iemand van de tegenpartij tegen en pakt de bal weer af. Ze schiet de bal via Manouk uit, dus ingooit tegenpartij. De tegenpartij gaat snel de verkeerde kant op, schiet op het doel.. gelukkig mis! De bal komt veel op onze helft, maar gelukkig nog geen 1 tegen doelpunt. Weer een poging tot tegendoelpunt, maar mooie redding Mariëlle. Nog een aanval, mooie redding Cynthia. Ingooi tegenpartij maar gaat mis dus ingooit voor ons. Bal gaat naar voren opeens tegenaanval en bijna tegen doelpunt, net ernaast. Het wordt gevaarlijk. Mariëlle schiet bal naar voren, de bal blijft voorin en met een goede actie van Femke was er bijna een goal voor ons. Bal blijft nog steeds op de goede helft. Er komt nog een aanval van Kim ook bijna raak. Bal komt terug maar is goed opgelost. Aanval HZVV, verdediging pakt hem niet, Cynthia pakt hem niet, dus het eerste tegen goal 1-0. SVBS laat zich een beetje hangen, weer een doelpunt tegen 2-0. :( niemand kon er iets aan doen. Wat heen en weer van helft naar helft van SVBS naar HZVV. Jammer genoeg weer een tegen aanval van HZVV en weer een tegen goal 3-0. SVBS trapt af speelt wat over maar bal wordt onderschept. Bal komt onze kant op maar.. buitenspel :). Nog een aanval Cynthia wordt in haar gezicht getrapt, Joke komt in actie met de waterzak. Het gaat weer met Cynthia dus we gaan weer verder. Na wat heen en weer gevoetbal wordt Ilona op haar hak getrapt dus Ilona ging eruit. Sanne kwam er weer in. De bal gaat weer naar voren, mooie kans Kim maar helaas. Bal gaat snel terug, goede redding van Cynthia en Mariëlle, maar toch tegen goal 4-0. Sanne heeft last van haar blaar dus wordt gewisseld met onze nieuwe speelster Rowena. HZVV valt weer aan, maar door onze verdediging komen ze niet. Janice krijgt bal in haar buik.

-rust

HZVV trap af, bal gaat direct de verkeerde kant op, maar mooie redding Dione. Ingooi tegenpartij, aanval maar schieten per ongeluk uit. Ingooi SVBS. Mooie redding van Manouk. Weer een aanval van tegenpartij die uitloopt tot een corner. Corner wordt geblokt dus nog een corner. Cynthia houdt tegen, maar nog een aanval en het is 5-0. Ingooi tegenpartij. We gaan weer naar voren, maar Kim wordt onderuit gehaald. Vrije trap voor ons, na wat pogingen voorin wordt het uiteindelijk een ingooi voor de tegenpartij. Nog een ingooi die uitloopt tot weer een goal 6-0. Vrije trap SVBS we weten niet waarom, maar altijd mooi meegenomen. Door de vrije trap had Chayenne een mooie kans, maar volgens mij willen de ballen vandaag niet in het goede doel. De bal gaat weer terug en HZVV krijgt een corner. Vanuit de corner wordt er weer gescoord. 7-0 :(  fluitsignaal einde wedstrijd.

 
zaterdag, 07 april 2012 02:00

SVBS F1 - VHK F4

Geschreven door

Om 10:15 moesten we allemaal weer aanwezig zijn, want om 10:45 begon de wedstrijd. Na een fikse nederlaag van vorige week gingen we met frisse moed er tegenaan. Al gauw stonden we met 1-0 achter. Dat hadden we niet verwacht maar we moesten er echt tegenaan. Het wou ons niet echt lukken en nee he, daar kwam de 2-0 achterstand. Toen was het rust en kregen we een lekker snoepje (toversnoepje) en na wat peptalk gingen we weer aan de bak. We begonnen direct sterk en ja hoor, Stan schoot het eerste doelpunt voor ons erin. Nu hadden we de smaak te pakken en vlak daarna kwam nummer 2. Na een aantal valpartijen en last van de kou kwam ook nr. 3 en nr. 4 erachter aan. Daarna had VHK nog wat kansen maar gelukkig het 4-3 voor ons. De 3 punten bleven bij ons thuis.

 

Een spelertje van F1

 
zaterdag, 24 maart 2012 01:00

SVBS E2 - Ens E2

Geschreven door

Vandaag moesten we aantreden tegen Ens E2. Naar 2 verloren wedstrijden werd het nu wel tijd om eens te winnen. De meiden waren er ook van overtuigd dat we gingen winnen. We begonnen goed met voetballen maar hier en daar waren er nog wel wat pijntjes. Ens was in de aanval en schoot de bal hard voor en raakte Gerjanne precies in haar gezicht, en de bal verdween achter Noëlle. Wat een pech door zo’n doelpunt achter te komen waar niemand iets aan kon doen. Even later gingen wij in de aanval en daar scoorde Anne uit. 1-1. Daarna werd het een rommelige wedstrijd en bij rust was het al 1-5 achter. Na wat aanwijzingen van onze coach gingen we weer het veld in. En het was weer Anne die de 2 -5 maakte. Dit was de periode dat we beter waren als de tegenstander. Maar Ens scoorde de 2 -6. En vlak voor tijd maakten we de 3 -6 door een mooi doelpunt van Indy. Dit was haar eerste doelpunt bij de grote meiden. Volgende keer gaan we zeker winnen kan niet anders.

zaterdag, 24 maart 2012 01:00

SVBS E1 - Bant E2

Geschreven door

Na de winterstop was dit de eerste thuiswedstrijd. De lente was begonnen en het zonnetje scheen heerlijk! De jongens hadden er weer zin in.
De wedstrijd begon en de beide ploegen speelden goed. Kasper kreeg een goede kans na een mooie voorzet van Ivar. Ook Bant kreeg een kans, maar Jur stond goed te keepen. Na een tijdje kreeg Bant weer een kans en helaas werd er gescoord, 0-1 en kort daarop werd ook al de 0-2 gemaakt. Nu waren wij weer aan de beurt. Ivar gaf met een mooie trap de bal aan Cas, hij schoot….. helaas in het zijnet. De jongens gaven zich niet zomaar gewonnen! Maar toch was het weer Bant die een doelpunt maakte: 0-3. Toen kreeg Levi een kans, maar hij schoot de bal net iets te ver voor zich uit zodat de keeper hem kon pakken. Bant ging weer richting ons doel en weer scoorden ze: 0-4 en snel daarna 0-5. In de rust kregen onze jongens een peptalk van Henk. Dus met goede moed werd begonnen aan de 2e helft. Maar helaas, Bant had weer de bal, ging richting ons doel en de bal verdween achter Jur: 0-6 en voordat we het wisten zat de 0-7 er ook al in. Bant zette door, maar de jongens wilden niet nog meer doelpunten tegen hebben. Bant drong weer aan en schoot weer op het doel, maar Yorin stond op de lijn en voorkwam een doelpunt. Ook had Jur nog een paar goede reddingen. Wij kregen weer een kans. Ivar had een goed schot richting het doel, maar helaas stond de keeper van Bant ook goed te keepen. Bant kwam weer richting ons doel en het was weer raak: 0-8. De jongens vonden het niet leuk meer, maar toch zetten ze door. Goed hoor jongens!! En dat doorzetten werd beloond met een doelpunt. Levi schoot de bal in het net: 1-8. Er was niet zo veel tijd meer, dus de wedstrijd gingen we niet winnen, maar 1 of 2 doelpuntjes erbij moest nog kunnen. En dat wilde Bant ook. Zij waren dan ook sterker en maakten er snel achter elkaar nog 3 bij: 1-11. Met deze eindstand waren onze jongens niet blij, maar jullie hebben wel heel goed gevoetbald en gaven niet op. Klasse hoor!!! Ga zo door, dan zullen er vast een aantal wedstrijden worden gewonnen.

Een enthousiaste moeder.

zaterdag, 24 maart 2012 01:00

Olympia D2 - SVBS D1

Geschreven door

De wedstrijd begon later dan we dachten . De scheids was nogal laat maar gelukkig kwam die wel. We begonnen met de wedstrijd en we stonden al gauw met 0-1 voor door een mooie goal van ROY!!. Snel daarna scoorde ROY!! alweer 0-2. Het ging als een speer want even later scoorde WILLIAN!! Toen  stond het alweer 0-3. De twee spitsen werkten heel goed samen.  Zij waren niet de enige die goed waren. het hele team was heel goed. we hebben goed in de eerste helft samen gespeeld. Maar na de 0-3 maakte Olympia een goal maar snel na de goal van Olympia scoorde MAIKEL!! Dus was het 1-4.


RUST

KLAAS!! Vond dat wij heel goed samen speelden.

2e helft

De tweede helft ging het wat minder dan de 1e helft. Maar we gaven nog niet op. WILLIAN!! paaste naar GLENN!! GLENN!! Gaf hem voor op WILLIAM!! en WILLIAM!! scoorde. Toen was het 1-5. Verder had SVBS!!!!!!!!D1 een penalty. WILLIAN!! mocht hem nemen  maar de keeper was heel goed.  Hij hield hem tegen. Het was dus geen goal.
SVBS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groeten Glenn Heuvelman

zaterdag, 24 maart 2012 01:00

Dwingeloo - SVBS MC1

Geschreven door

10:00 Begin van de wedstrijd. Dwingeloo trapt af maar verliest snel de bal. Daarna verliest svbs de bal ook, en er is een ingooi tegen. Kim krijgt de kans om raak te schieten, maar ze mist hem. Na wat overspel en gepruts heeft svbs weer een goede kans maar helaas. Mis. Daarna komt er nog weer een mooie kans voor SVBS om te scoren, maar er word gemist en er komt een corner. Corner mis. Alweer. Komop SVBS. Het lukt Dwingeloo niet om op de helft van SVBS te komen. Mooie verdediging van Aniek maar helaas komt Dwingeloo wel op onze helft. Overtreding van Dwingeloo. SVBS grijpt weer een kans en gaat snel naar voren. Eindelijk. Het is 1-0 voor SVBS. Dione heeft gescoord. Dwingeloo trapt af. Ze komen onze kant op, maar door de mooie redding van Cynthia is er geen doelpunt tegen. SVBS sprint weer naar voren, valt aan, maar de bal komt in de handen van de keeper terecht. Het word gevaarlijk voor Dwingeloo. Nog een kans voor SVBS, maar nu moeten ze nog scoren. Mooie voorzet van Chayenne, lijdt tot mooie kansen, en tot ingooi voor SVBS. Na de ingooi schiet Dione naast de goal, maar de keeper schiet uit dus er is weer ingooi voor SVBS. Sanne gooit naar Charlotte, Charlotte schiet naar Janice, 2-0. Direct na de afrap valt svbs weer aan en krijgt een corner. Mooie kans voor SVBS. Dwingeloo komt op onze helft maar Marielle zorgt dat de bal weer op de andere helft komt. Maar helaas volgt buitenspel voor SVBS. Dwingeloo schiet maar wat heen en weer, maar natuurlijk is de verdediging van SVBS veel beter. :D Dione sprint naar voren, en met een lobje speelt ze over de keeper heen, 3-0. Na de aftrap is er weer een kans, voor Charlotte deze keer. Kans mislukt. Dwingeloo verovert de bal maar Aniek pakt hem af en schiet naar voren. Dat leidde tot een corner voor Dwingeloo, maar Marielle pakt de bal af en schiet hem weer naar voren. Kansen zijn er zat. Als er nou nog maar een paar meer raak gingen. Deze keer een kans voor Sanne, eigenlijk twee. Aniek gaat het veld uit en Femke komt erin. Hoekschop voor svbs, mis.


RUST

Aftrap SVBS. Dione rent naar voren, maar de tegenpartij schiet uit. Kim neemt een corner, maar mist. De bal komt weer onze kant op maar Marielle schiet uit. Na dat Dwingeloo uit heeft gegooid schiet Marielle hem weer uit. Weer ingooi. Larissa schiet uit, maar tegen een meisje van de tegenpartij aan. Janice gooit in. Er komt een corner. Kim neemt de corner en schiet naar Chayenne, die de bal naar Dione schiet, mis. Er volgt nog een corner. Kim neemt. Ze schiet de bal naar Dione, maar de tegenpartij schiet uit. Larissa gooit in en Manouk pakt de bal en scoort. Een doelpunt voor SVBS. 4-0. SVBS verovert al snel de bal en er volgt een corner. Charlotte neemt. Kim pakt hem en probeert te scoren, maar de keeper vangt hem. De tegenpartij schiet uit. Charlotte gooit in, richting Femke, die vooruit kan sprinten en kan scoren. 5-0 Gaat goed, maar kan nog beter. Aftrap. Er word wat overgeschoten maar uiteindelijk krijgt Femke de bal, maar ze mist. De bal komt terug maar Marielle weet hem af te pakken. Helaas wel een corner voor de tegenpartij. Mis. Gelukkig. Marielle schiet naar Sanne, Sanne schiet naar Dione, Dione probeert te schieten maar mist. Femke krijgt de bal daarna, maar die mist ook. Corner. Kim neemt, Charlotte neemt hem maar schiet mis. De bal komt onze kant weer op. Chayenne loopt naar voren maar helaas, buitenspel. Even daarna gaat kim naar voren. De keeper vangt de bal maar laat los. 6-0 voor SVBS. Aftrap. Marielle speelt naar Charlotte, die naar Kim speelt, en kim speelt naar Femke. Femke schiet tegen de keeper aan, maar de keeper laat los en de tegenpartij maakt bijna een eigen doelpunt. De bal komt onze kant op maar Marielle weet hem weer te pakken en weg te spelen. Wat een topper :D. We spelen over, rennen weer naar voren, maar missen. Alweer. De bal gaat weer terug, maar Sanne schiet de bal weg. Met Marielle’s nek gaat het niet goed . Joke in actie! Ze rent het veld op en brengt de waterzak. Dwingeloo gooit in, Larissa probeert te pakken maar valt. Corner voor Dwingeloo. Kim pakt de bal en schiet naar Dione, die schiet naar Femke en Femke scoort. 7-0 voor SVBS. Dwingeloo trapt af en de bal gaat in een razend tempo weer naar voren. Een grote kans maar de keeper vangt hem. Het lijkt weer wat beter te gaan met Marielle’s nek.

VICTORY! :D

Einde wedstrijd.

Accepteer cookies om deze inhoud te bekijken..Accepteer Cookies