imageimageimageimageimage

Nieuws (187)

vrijdag, 23 oktober 2015 22:31

Spelregel-bewijs KNVB

Geschreven door

 

KNVB: spelregelbewijs is vanaf seizoen 2015-2016 verplicht

 

De KNVB heeft het vanaf dit seizoen verplicht gesteld voor spelende leden om in het bezit te zijn van een spelregelbewijs. Spelers uit het geboortejaar 1999 moeten in het lopend seizoen hun spelregelbewijs halen. Spelers uit het geboortejaar 1998 hebben afgelopen seizoen de tijd gehad om het spelregelbewijs te halen en zijn in het seizoen 2015/’16 alleen nog speelgerechtigd als het bewijs is behaald, zo meldt de voetbalbond. 

 
Het initiatief om een spelregelbewijs in te voeren voor jeugdspelers in Nederland zorgt er volgens de KNVB voor dat voetballers van jongs af aan vertrouwd raken met de spelregels. "Kennis van de spelregels geeft hen meer inzicht in en begrip voor beslissingen van scheidsrechters. Door oefentoetsen aan te bieden op een gebruiksvriendelijke website en de inschrijving laagdrempelig te houden is het voor iedereen mogelijk om het spelregelbewijs te behalen. Spelers kunnen hun spelregelbewijs halen onder begeleiding van de voetbalverengingen waar de speler staat ingeschreven.".

 

Zie de speciale website van de KNVB over het behalen van je spelregelbewijs.

 

zondag, 18 oktober 2015 15:16

Nieuwe reserve-inloop shirts voor SVBS'77-1

Geschreven door

 

Zaterdag, 10 Oktober, voor de thuiswedstrijd tegen Blokzijl-1 hebben de heren van SVBS’77-1 nieuwe reserve/inloopshirts mogen ontvangen van Heutink & Heij en Flier-sport.  

Beide bedrijven hebben gezamenlijk de shirts aangeboden aan de spelers. Aan de voorkant zijn ze bedrukt met de naam van Heutink & Heij en het SVBS-logo. Aan de achterkant van het shirt staat de naam van Flier-sport boven het rugnummer. 

Twee sponsoren dus ……..Heutink & Heij doet vnl. in verzekeringen en hypotheken. http://www.heutinkenheij.nl/  Flier-sport is een sportwinkel die voornamelijk gespecialiseerd is in voetbalkleding maar ook voor andere sporten en vrijetijdskleding  kun je er terecht. http://fliersportenfashion.nl/ Beide bedrijven zijn gevestigd in Genemuiden.

De spelers van SVBS’77-1 zullen de shirts met trots dragen en willen bij deze de directies van beide bedrijven van harte bedanken .