imageimageimageimageimage

Nieuws (187)

donderdag, 28 november 2013 22:20

Mededeling

Geschreven door

 

Dick Beens zal voorlopig als interim-trainer gaan fungeren bij SVBS’77. Dick is 45 jaar en komt uit Genemuiden. Dick heeft heel wat wedstrijden (250 a 300) gespeeld voor sc Genemuiden-1 (eerste klasse/hoofdklasse) en heeft meerdere teams van sc Genemuiden getraind/begeleid (senioren en jeugd).


De spelers en Dick hebben donderdagavond kennisgemaakt en ze hebben samen hun eerste training afgewerkt.  Zaterdag as zal Dick, samen met Herco, de wedstrijd tegen Haulerwijkse Boys al begeleiden.

 

Dick zal de voorlopig de begeleiding/trainingen op zich nemen tot aan de winterstop.

 

Wij willen Dick bedanken en wensen hem en de spelers heel veel succes in de komende weken.

 

Bestuur

SVBS’77

zondag, 24 november 2013 11:49

Kampioenschappen

Geschreven door

 

Zaterdag as zijn er twee Sjo-teams die het najaarskampioenschap binnen kunnen slepen.

 

De MD-1 van Sjo SVBS/Oranje Zwart zou misschien kampioen kunnen worden. Deze wedstrijd wordt om 10.45 uur gespeeld in Belt Schutsloot. De meiden van de MD-1 zijn tot nu toe ongeslagen en staan op 18 punten uit 6 wedstrijden. Ze hebben nog 4 wedstrijden te gaan. Indien ze Zaterdag as winnen van Dwingeloo en hun concurenten
(Espel>13 uit 7 en Go Ahead Kampen>12 uit7) zouden verliezen of spelen gelijk..... dan zijn ze officieel kampioen. Het is dus mogelijk .  Mocht dit scenario niet zo verlopen dan kunnen ze in de week erop alsnog definitief kampioen worden door thuis van Noordscheschut te winnen maar dan moeten ze wel eerst Zaterdag gewonnen hebben van Dwingeloo !!

 

>>> Pagina van de MD-1 > http://www.svbs77.nl/sjo-svbs-oranje-zwart-md1

 

Bij de D-1 van de Sjo was het in de afgelopen weken behoorlijk spannend. De directe concurenten, Bant en Blokzijl, werden door "onze jongens" maar nipt verslagen. De jongens van de D-1 hebben daarom nu uitzicht op het kampioenschap van hun najaarscompetitie. Zaterdag as spelen ze OP Urk om 08.45 uur hun kampioenswedstrijd. Bij winst zijn ze niet meer in te halen en mogen ze zich “najaarskampioen” noemen. Bij verlies krijgen ze in de week erop nog een herkansing tegen Ens D-1 in de laatste wedstrijd van deze competitie.

 
>>> Eigen site van D-1 >  http://svbs77-oranjezwart-d1.ditismijnteam.nl/

 

Ook de E-1 staat er goed voor maar daar zal het de komende weken spannend zijn. Zij doen nog steeds mee voor het kampioenschap. Ze staan op dit moment op een tweede plaatst.

 

Zaterdag zullen we het weten of we de eerste Sjo-kampioenen kunnen huldigen. Zou mooi zijn in het eerste officiële Sjo-jaar.

 

Meiden en jongens …..Succes !!!

vrijdag, 22 november 2013 10:20

Mededeling

Geschreven door


 

BELT-SCHUTSLOOT – Afgelopen Donderdagis besloten dat  trainer-coach Jaap Strik en SVBS’77 per direct uit elkaar gaan.  Eerder al was besloten om het contract niet te verlengen na afloop van het seizoen 2013/2014.

 

Bij nader inzien, door beide partijen, bleekt het beter te zijn om de samenwerking, met respect voor elkaar en het  contract,  per ingang van heden te beëindigen.

 

Spelers en andere betrokkenen zijn Donderdagavond ingelicht over de ontstane situatie en de voorlopige aanpassingen.

 

Bestuur SVBS’77

 

 

 

donderdag, 21 november 2013 14:15

RTV Oost

Geschreven door

RTV Oost zal Zaterdag as aanwezig zijn tijdens de wedstrijd van SVBS'77-1 tegen Sleen-1.

Zij zullen opnames gaan maken van de wedstrijd en van alles erom heen.

dinsdag, 19 november 2013 23:11

Het Otterswold is bord-sponsor

Geschreven door

Wij zijn blij te melden dat Café - Restaurant "Het Otterswold" bordsponsor is geworden bij SVBS’77. Het bord in inmiddels geplaatst aan het veld.  (Zie foto)

 

 

Café - Restaurant "Het Otterswold" staat in het centrum van Belt Schutsloot en is opgericht door Fred ten Wolde die tot op heden samen met zijn vrouw Wilma Otter de eigenaars zijn.

 

Restaurant "Het Otterswold", met een terras direct aan het water, is voor watersporters de plaats om 'even bij te tanken' met een heerlijk, drankje, ijsje, lunch of diner.

 

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar de website van “ Het Otterswold”. Hiervoor klikt u op de link hieronder.

 

http://www.beltschutsloot.info/adverteerders/hetotterswold/hetotterswold.html

 

Wij willen bij deze onze dank uitspreken naar de eigenaars van Café - Restaurant "Het Otterswold" voor hun steun aan SVBS’77

maandag, 16 december 2013 00:00

Vacature hoofd-trainer.

Geschreven door

 

SVBS'77 (Belt Schutsloot) zoekt per seizoen 2014/2015 een enthousiaste TRAINER voor het trainen van de senioren op de dinsdag- en donderdagavond en het begeleiden en coachen van het 1e elftal uitkomend in de 4e klasse zaterdag regio Noord. Het 1e elftal is een relatief jonge ploeg met mogelijkheden.

SVBS'77 is een club met een sterke sociale cultuur. Om die reden zijn we op zoek naar een trainer die zich thuis voelt bij een club in een kleiner dorp.

Voor informatie over bovenstaande functie kunt u telefonisch contact opnemen met Judith Stam (voorzitter SVBS). Haar telefoonnummer is 06-10703232.

Sollicitaties kunnen, per e-mail, gericht worden aan: Secretariaat SVBS'77, t.a.v. Klaas Snel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

zondag, 17 november 2013 12:39

Mededeling

Geschreven door

 

 

Vorige week is in goed overleg tussen trainer, spelers en bestuur besloten om het contact tussen Jaap Strik en SVBS’77 niet te verlengen na afloop van het seizoen 2013/2014.

 

SVBS’77 zal in de komende tijd op zoek gaan naar een trainer voor het seizoen 2014/2015.

woensdag, 30 oktober 2013 20:38

Uit de oude doos

Geschreven door

 

Op internet (you tube) kwamen we een filmpje tegen uit oude tijden.

 

Het is van een wedstrijd tussen Blokzijl en SVBS’77 waarbij TV Oost aanwezig was. Het meeste draait om het team van Blokzijl en hun voorbereiding op deze wedstrijd.....maar er wordt ook een deel van de wedstrijd getoond waarin oud-spelers als oa. Gert Huisman en Harry Stam nog een rol spelen. Filmpje moet dus al wel heeeeel erg oud zijn !

 

Misschien leuk om even te bekijken en waarschijnlijk ook om wat oude herinneringen op te halen...........

 

Klik op onderstaande link om het filmpje te starten >

 

 https://www.youtube.com/watch?v=FIZqaovGxLw

 

zondag, 27 oktober 2013 15:48

Slagerij Heetebrij is ook bordsponsor.

Geschreven door

 

Slagerij Heetebrij is bordsponsor geworden bij SVBS’77. Inmiddels hangt het, aan beide kanten bedrukte bord, langs het veld. (zie foto)

Slagerij Heetebrij is een “Gildeslager”. Dit betekend dat hij een ambachtelijk vakman is met een groot aanbod van eigengemaakte vleeswaren en worstensoorten. Met veel vakkennis en liefde voor het vak wil een “Gildeslager” u als klant voorzien van topkwaliteit vleeswaren, vlees en vleesspecialiteiten.

De mensen van Slagerij Heetebrij staat elke dag weer garant voor een goed stukje vlees, verse vleeswaren en de lekkerste worsten. Verder vindt u bij hem kant-en-klare maaltijden, salades en snacks.

Uitgebreide informatie kunt u vinden op de eigen site van slagerij Heetebrij en/of op de site van “de Gildeslager”.

http://www.heetebrij.gildeslager.nl/

http://www.worstmakersgilde.nl/home

Wij bedanken slagerij Heetebrij voor de steun aan SVBS’77 !!

SVBS’77

zondag, 20 oktober 2013 11:16

"Uitje' van de club van 100

Geschreven door

De Club van 100 is van plan om op 14 Juni 2014 met haar leden een dag naar de scheepswerf Meyer (Meyer Werft) in Duitsland (Papenburg) te gaan. Hier heeft men een rondleiding geregeld voor de deelnemers.

 

 

De scheepswerf “Meyer Werft” is een bedrijf met ee traditie van meer dan 200 jaar. Met meer dan 375 m lang, 75 m hoog en 125 m breed behoort het overdekte bouwdok van de werf tot de grootste ter wereld! Cruiseschepen als de „Homeric“, „Mercury“, „Aurora“ en „Radiance of the Seas“ zijn hier van stapel gelopen, en hebben de werf wereldberoemd gemaakt.

 

 http://www.meyerwerft.de/de/meyerwerft_de/index.jsp

 

Tijdens uw rondleiding hoort u van de deskundige Nederlandstalige gidsen alles over de werf, de schepen en de overtocht van de boten over de rivier de Ems. Ook wordt er verteld over de geschiedenis van de werf en zijn er talrijke informatiepunten waar van alles wordt uitgelegd. Vanuit 2 bezoekergalerijen kunt u de bouw van de cruiseschepen op afstand volgen.

 

De bijdrage in de kosten zijn 55 Euro per persoon. Opgave (informatie) kan bij Henk Stam (Noorderweg 35)  Mocht de bus niet vol zitten met leden dan kan er worden aangevuld met niet-leden. (Leden hebben wel voorrang)  

 

Het programma is als volgt >

 

09.00 uur  Vertrek vanaf het Dorpshuis.

11.00 uur  Aankomst Papenburg en bezichtiging van de “Meyer Werft”.

13.30 uur  Vertrek naar Leer.

14.00 uur  Aankomst in Leer en gelegenheid om centruk te besoeken, terrasje te pakken en wat te eten.

16.00 uur  Havenrondvaart in Leer.

17.00 uur  Terugreis naar Belt Schutsloot.

19.00 uur  Maaltijd in de kantine van SVBS’77

Pagina 9 van 14
Accepteer cookies om deze inhoud te bekijken..Accepteer Cookies