imageimageimageimageimage
vrijdag, 02 februari 2018 20:30

Van de voorzitter - 2018

Geschreven door 

 

Beste voetbal vrienden,

Gedurende het afgelopen jaar is er nogal wat gebeurd binnen onze vereniging. Het 40 jarig jubileum, promotie van SVBS’77-1 naar de 4de klasse, kampioenschap van SJO SVBS/OZ JO13, de nieuwbouw en renovatie van de kleedkamers, opstarten van de dames 7x7, het kaboutervoetbal, de F-jes en niet onbelangrijk de samenwerking met VHK.

Gedurende 2018 hebben vele vrijwilligers zich weer met veel enthousiasme ingezet voor onze club. Voor deze inzet kan de club alleen maar weer dankbaar zijn.

De receptie voor het 40 jarig jubileum hebben we gevierd op zaterdag 18 maart met vele oud- spelers, -trainers, omliggende voetbalverenigingen, KNVB en ieder wie SVBS’77 een warm hard toedraagt.

De keuze om het echte jubileumfeest na het voetbalseizoen te plannen op 3 juni, de jaarlijkse familiedag, bleek achteraf een uitstekende keuze. Na een mooi voetbalseizoen bleek dat we op 27 mei en 3 juni de promotiewedstrijd mochten spelen tegen VV Oosterpark uut Grunn. 27 mei reisden we met twee volle bussen naar Groningen waar na een zenuwslopend duel de eindstand op 2-3 stond. En dan….. op zaterdag 3 juni, tevens onze jubileumdag, het beslissende duel voor promotie. Het werd een dag om niet snel te vergeten, rond het veld was het zwart van de mensen en de sfeer was gespannen maar goed. Het resultaat een dikke overwinning met 3-0 en promotie naar de 4de klasse.

Super gedaan, nogmaals gefeliciteerd allen!

Dit was uiteraard een prachtige uitgangspunt om de dag af te sluiten met een grandioos back to the 77’s jubileumfeest.

Ik wil hierbij de activiteitencommissie, sponsorcommissie, toernooicommissie, jeugdcommissie en in het bijzonder de Club van 100 bedanken voor hun bijdrage en inzet!

Wij als bestuur willen dan ook zorgdragen dat onze jeugd de toekomst heeft en is. Jammer is het dat we na 5 jaar de samenwerking niet konden voortzetten met Oranje Zwart.

Wij zijn van mening dat we met de samenwerking met VHK onze jeugdige spelers en speelsters de mogelijkheden bieden voor veel voetbalplezier en persoonlijke ontwikkeling.

Blij zijn we ook met de ontwikkeling van het kaboutervoetbal en de F-jes.

Ik vind het dan ook mooi om te zien hoe in alle teams veel plezier in het voetbal terug te zien is.

Langs deze weg wil ik een ieder die betrokken is geweest bij de SJO SVBS/OZ nogmaals danken voor haar of zijn inzet!

Afgelopen jaar zijn we ook met man en macht druk geweest om de kleedkamers te renoveren en nieuw te bouwen. Het eindresultaat mag er zijn.

Echter zijn we nog niet volledig klaar, namelijk in de kleedkamers zijn nog een aantal opleverpunten en de buitenberging moet nog gebouwd worden. Nadat deze laatste zaken afgehandeld zijn kunnen we de stand opmaken en gesprekken voeren met de Gemeente over het voetbalveld.

SVBS’77 is een club die altijd volop in beweging is, mede dankzij de vele trouwe vrijwilligers. Ik vertrouw er dan ook op dat we er met z’n allen weer een mooi sportief jaar van zullen maken!

Voor nu wens ik jullie en jullie dierbaren, mede namens de rest van het bestuur, een goed, sportief en bovenal gezond 2018!

Met sportieve groet,

Marck Freriksen

 

Lees 1772 keer Laatst aangepast op vrijdag, 02 februari 2018 20:31
Log in om reacties te plaatsen
Accepteer cookies om deze inhoud te bekijken..Accepteer Cookies