imageimageimageimageimage
zaterdag, 09 januari 2016 09:38

Van de voorzitter

Geschreven door 

 

Beste voetbal vrienden,

 

     Gedurende het afgelopen jaar is er weer van alles gebeurd en ondernomen binnen onze vereniging. De MB is kampioen geworden. We zijn gestart met “onder de 23” om de doorstroming van onze jeugd naar de senioren teams zorgvuldig plaats te laten vinden. Er is gestart met kaboutervoetbal, om ook onze jongste generatie spelenderwijs kennis te laten maken met de voetbal. De nieuwe verlichting op het trainingsveld staat er en er is zelfs een deel van het hoofdveld voorzien van verlichting. De gemeenteraad heeft besloten dat onze bestaande kleedkamers worden gerenoveerd en we twee nieuwe kleedkamers, EHBO ruimte, externe berging krijgen, en …………………..mogelijk dat we ook nog een kunstgras trainingsveld kunnen verdienen.

     Gedurende 2015 hebben vele vrijwilligers zich weer belangeloos ingezet voor hun club. Voor deze inzet kan de club alleen maar weer dankbaar zijn.

     Een mooi moment was 23 Mei toen er weer een kampioenswedstrijd gespeeld werd tegen Veno MB1 in Vollenhove. Onze meiden moesten die wedstrijd minimaal gelijkspelen om kampioen te worden. De wedstrijd werd overtuigend gewonnen met 0-2 gewonnen. Kampioen en dus promotie een feit.  Super, nogmaals gefeliciteerd allen!

     Ons eerste elftal is afgelopen jaar in de vijfde klasse van start gegaan onder de bezielende leiding van Epke Brouwer.  De eerst wedstrijd van het seizoen was direct de kraker op “ de Baard”  tegen de door zich zelf uitgeroepen kampioen FDS. In deze heuse kraker werd met veel strijd en positieve inzet van FDS  gewonnen met 2-3 ! Op dit moment staan we in de middenmoot, maar ik ben ervan overtuigd dat we met het team en de juiste inzet de weg naar boven kunnen inzetten. Ik kan jullie ook melden dat Epke heeft aangegeven graag ook aankomend seizoen verder te willen bouwen aan onze vereniging. Met name zijn visie die wij delen over de toekomst van SVBS’77 heeft ons gebracht tot dit besluit.

     Wij als bestuur willen dan ook zorgdragen dat onze jeugd de toekomst heeft en is.

     Binnen de SJO zien we dat we op dit moment minder jeugd hebben en dat onze samenwerking met OZ leid dat onze jeugd toch kan blijven voetballen. Al blijft het steeds weer moeilijk om het iedere speler het naar zijn zin te maken. De mensen van de SJO proberen zo zorgvuldig mogelijk te werk te gaan in deze.

     Waar wij ons zorgen om maken is dat het steeds moeilijker is om elke zaterdag weer complete teams op het veld te krijgen. Realiseer goed dat je onderdeel uit maakt van een team.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRJLxQms4MecMqvylQD8y1SfvzfQDV1hT4W0A9UMhzideeO1l96

     Er is afgelopen jaar een bouwcommissie opgericht waarmee we in gesprek zijn met de gemeente. De nodige zaken worden nu op detailniveau uitgewerkt, zodat we binnenkort kunnen starten met de bouw en verbouw. Belangrijk wordt het om met zijn allen onze schouders er onder te zetten om datgenen te realiseren wat we voor ogen hebben. En ik wil een ieder daarom vragen zijn steentje bij te dragen in welke vorm dan ook.

     SVBS’77 is een club die altijd volop in beweging is, mede dankzij de vele trouwe vrijwilligers. Ik vertrouw er dan ook op dat we er met z’n allen weer een mooi sportief jaar van zullen maken!

     Voor nu wens ik jullie en jullie dierbaren, mede namens de rest van het bestuur, een goed, sportief en bovenal gezond 2016!

 

 Met sportieve groet,

 

Marck Freriksen

 

Lees 878 keer Laatst aangepast op zaterdag, 09 januari 2016 09:46
Log in om reacties te plaatsen
Accepteer cookies om deze inhoud te bekijken..Accepteer Cookies