imageimageimageimageimage
woensdag, 30 december 2015 20:45

Uit-eten met het B-team…

Geschreven door 

 

Om het kampioenschap te vieren en dus een mooi najaarsseizoen af te sluiten zijn de spelers en leiding van het B-team op 30 december uit eten geweest bij “de wok” in Meppel.  

Vanuit Belt-Schutsloot en Wanneperveen vertrokken ze sportief op de fiets en waren ze mooi op tijd in Meppel waar Bart een grote tafel voor het hele team had besproken. Nadat de bediening had uitgelegd wat er allemaal zo al  “gewokt” kon worden lieten de spelers zich geen twee keer zeggen dat er gegeten kon worden. Onder genot van een drankje genoten ze van het lekkere eten en kon er worden teruggekeken op het behaalde kampioenschap……

Een kampioenschap wat op het laatst best nog wel spannend werd maar uiteindelijk in de allerlaatste wedstrijd zekerheid werd. In het begin van het seizoen leek er geen vuiltje aan de lucht en werden de wedstrijden met volle overtuiging gewonnen maar  halverwege sloegen de blessures toe. Tijdens een wedstrijd Friesland brak Willian zijn been en belande in het ziekenhuis (seizoen voorbij) en nog geen week later brak Sander zijn pols tijdens een thuiswedstrijd. Daarnaast nog een paar kleine andere blessures waardoor de groep snel kleiner werd en af en toe zelfs een beroep moest doen op jongens uit de C’s. Net voor de wedstrijd tegen de grootste concurrent  “Udiros” kreeg Marvin een oproep dat hij geopereerd kon worden en lag er dus ook uit. Met het uitgedunde team werd daar uiteindelijk gelijkgespeeld en dat was, bij nader inzien, nodig ook. Uiteindelijk is dat de wedstrijd geweest die ze zeker niet hadden mogen verliezen want dan had Udiros, op doelsaldo, de titel binnengehaald. De laatste wedstrijd in Belt Schutsloot tegen Read Swart werd gewonnen en daarmee was de titel dus voor “onze B’s”. Omdat het team daar niet helemaal compleet was en er spelers direct weg moesten hadden ze gezamenlijk besloten om het tijdens een etentje te gaan vieren.

Na het etentje in Meppel zijn de spelers (met Bart voorop) fietsend naar Wanneperveen gegaan waar bij hun sponsor (Sok houthandel) de avond werd afgesloten met een drankje. Al met al een geslaagde en gezellige avond !!

Het is nog even afwachten in welke competitie het team wordt ingedeeld maar in die competitie zullen ze zeker weer van zich laten horen. Zo het er nu uit ziet zal het team dan weer redelijk compleet zijn.

 

Tot volgend jaar !

 

De spelers en leiding van de B’s wensen u allemaal een fijn, sportief en blessurevrij 2016 toe ………