imageimageimageimageimage
vrijdag, 02 januari 2015 15:28

Van de voorzitter

Geschreven door 

 

Beste voetbal vrienden,

 

Gedurende het afgelopen jaar is er nogal wat gebeurd binnen onze vereniging. Degradatie van SVBS’77-1, kampioenschap van SVBS’77-VR1, enkele jeugdteams die een kampioenschap mochten vieren, het BJA-project, enz.

In 2014 hebben vele vrijwilligers zich weer belangeloos ingezet voor hun club. Voor deze inzet kan de club alleen maar weer dankbaar zijn.

Een mooi moment was 31 Mei toen er weer een kampioens/promotiewedstrijd gespeeld werd op de Belt maar nu door SVBS-VR1. De tegenstander was Tonego. Onze dames moesten die wedstrijd winnen om kampioen te worden en te promoveren naar de vierde klasse, De wedstrijd werd met 3-2 gewonnen. Kampioen en dus promotie een feit.  Super, nogmaals gefeliciteerd allen!

Ons eerste elftal is afgelopen jaar na degradatie uit de vierde klasse in de vijfde klasse van start gegaan onder de bezielende leiding van Epke Brouwer.  Ik kan jullie dan ook melden dat Epke heeft aangegeven graag ook aankomend seizoen verder te willen bouwen aan onze vereniging. Met name zijn visie die wij delen over de toekomst van SVBS’77 heeft ons samen gebracht tot dit besluit. Wij en ook Epke zijn van mening dat we met de doorstroming vanuit onze jeugd zorgvuldig om moeten gaan. Wij, als bestuur, willen dan ook zorgdragen dat onze jeugd de toekomst heeft en is.

 

Ik vind het dan ook mooi om te zien hoe in alle teams veel plezier in het voetbal terug te zien is.

 

Binnen de SJO zien we ook dat onze samenwerking op gebied van de jeugd met Oranje Zwart leid tot datgene wij voor ogen hebben. “Alleen ga je hard maar samen kom je verder” !

 

Ook hebben wij als SVBS’77 de Gedragscode ingevoerd: Een gedragscode is een expliciete beschrijving van de normen en waarden voor het gedrag binnen een organisatie zoals een voetbalclub. Bij veel voetbalclubs is er, naar aanleiding van gebeurtenissen van de laatste tijd, gewerkt aan een gedragscode.Ook bij SVBS’77 hebben we, in het afgelopen seizoen, hier een concept voor gemaakt en deze is tijdens de ledenvergadering door de leden akkoord bevonden.

 

Een ander positief punt is de samenwerking met de gemeente. De verlichting is zoals jullie ook hebben kunnen zien aangebracht en functioneert naar tevredenheid. Verder gaan we ook dit jaar weer in gesprek met de gemeente over de kleedkamers en het trainingsveld. De signalen welke wij hebben ontvangen lijken positief. Hopelijk kunnen we daar aankomend jaar meer bereiken.

 

SVBS’77 is een club die altijd volop in beweging is, mede dankzij de vele trouwe vrijwilligers. Ik vertrouw er dan ook op dat we er met z’n allen weer een mooi sportief jaar van zullen maken! 

 

Voor nu wens ik jullie en jullie dierbaren, mede namens de rest van het bestuur, een goed, sportief en bovenal gezond 2015!

Met sportieve groet,

 

Marck Freriksen

Lees 640 keer Laatst aangepast op vrijdag, 02 januari 2015 15:57
Log in om reacties te plaatsen
Accepteer cookies om deze inhoud te bekijken..Accepteer Cookies