imageimageimageimageimage
zaterdag, 15 december 2012 00:00

SVBS E1 - VHK E3 Kampioenswedstrijd

Geschreven door 

  SVBS E1 – VHK E3

   

  Het is een frisse zaterdagmorgen in december, om precies te zijn is 10.15u op zaterdag 15 december 2012. We verzamelen ons allemaal op het voetbalveld aan de Vaste Belterweg om ons op te maken voor de laatste wedstrijd, onze KAMPIOENSWEDSTRIJD.

  Na ons te hebben omgekleed, spelen we nog even in. Ondertussen zijn er al heel wat supporters verzameld op het voetbalveld. Om 10.45u beginnen we dan, na het fluitsignaal van scheidsrechter Kasper de Jonge.

  Ik had het idee dat we er allemaal weer wat in moesten komen, nu we vorige week niet hadden gevoetbald. Toch ruiken we onze kansen en al snel, na zo’n 10 minuten, weet Cas ons eerste doelpunt te maken. Die kansen kregen we omdat we onze achterhoede behoorlijk dicht wisten te houden. Ook op het middenveld werd er goed gejaagd en zo konden we heel wat ballen onderscheppen. In de achterhoede speelden Levi, Yorin, en Kevin (uiteraard elkaar afwisselend, want we waren met 8 spelers) en op het middenveld speelden Kasper, Ivar en Daan. In de voorhoede speelden Cas, Rick en Rubin en natuurlijk stond keeper Jur weer in het doel.

  Nu we inmiddels een doelpunt hadden wilden we er toch meer en zo gingen we op jacht. Met soms hele mooie overspeelballen, maar soms ging het ook wel eens mis. Gelukkig wisten we ons dan weer vaak te herstellen. En door dit zoeken naar kansen werd Cas heel mooi aangespeeld en wist hij zo 2 – 0 te maken.

  Bij weer een nieuwe aanval werd er wat gerommeld voor het doel van de tegenstander en daar wist Yorin goed gebruik van te maken, Yorin scoorde daarmee 3 – 0. De laatste 10 minuten van de eerste helft werden verder uitgespeeld, wel zoekend naar kansen maar we konden ze niet benutten.

  In de rust was er even tijd voor een snoepje, we namen alles nog even door en daarna begonnen we aan de tweede helft. We waren nog maar net begonnen toen Rubin z’n kans zag en 4 – 0 wist te scoren. Daarna maakte Cas nog 5 – 0 en Kasper wist de score uiteindelijk nog op 6 – 0 te zetten. Dit was ook de eind uitslag. En daarmee waren we dus KAMPIOEN!!!

  En nog wel ONGESLAGEN KAMPIOEN!!!!

  Na afloop van de wedstrijd werden er nog penalty’s genomen en daarna was het tijd voor feest. Van SVBS kregen alle spelers een trofee, namens de ouders kregen alle spelers een voetbal met hun eigen naam erop en de tekst “SVBS E1 Kampioen 2012”.

  Omdat dit mijn laatste wedstrijd als leider van dit team was, kreeg ik namens SVBS een bloemetje aangeboden en namens de kinderen een kadobon. Allemaal nog heel erg bedankt!

  En we mochten na het omkleden nog patat en een frikandel (of kroket) in de kantine eten, dat werd ons ook door SVBS aangeboden.

   

  Ik ben er erg trots op dat ik zoveel seizoenen met jullie als leider heb mogen optrekken.  Ik wens jullie heel veel succes met de komende competities, samen met jullie nieuwe leiders Jan Heutink en Geo Heetebrij.

   

   

  Groet,

  Henk

   

  Lees 1064 keer Laatst aangepast op dinsdag, 25 juni 2013 20:17
  Log in om reacties te plaatsen
  Accepteer cookies om deze inhoud te bekijken..Accepteer Cookies