imageimageimageimageimage

Lid worden

Lid worden van SVBS’77                                                                                                              

Wil je lid worden van SVBS’77 ? Onderstaand vind je alle informatie over onze voetbalvereniging.

Het bestuur van SVBS’77 bestaat uit:

Voorzitter:                    Marck Freriksen

Secretaris:                    Anne Lok

Penningmeester:         Sanne Mondria

Wedstrijdsecretariaat: Jan de Goede

Jeugd:                          Arne de Jonge

Algemeen, P.R.:           Ronnie Klaver

Facilitair, commissies:  Jeanette van de Belt

SVBS’77 is een kleine vereniging met twee senioren elftallen en een dameselftal.

Verder zijn er diverse jeugdelftallen die in een samenwerkingsverband met voetbalvereniging Oranje Zwart uit Wanneperveen spelen onder de naam "SJO SVBS-Oranje Zwart". De jeugdleden zijn lid van hun eigen club maar zijn speelgerechtigd bij de SJO.

Iedere week wordt er getraind op een doordeweekse avond en op zaterdag worden de wedstrijden gespeeld op sportpark  “‘t Hooge laand” of voor de jeugd eventueel ook op het sportpark van Oranje Zwart “De Bovenboer” in Wanneperveen.

Het samenwerkingsverband SJO SVBS-Oranje Zwart heeft een commissie die zich bezig houdt met de jeugdzaken, het indelen van de teams, het bekijken van de wedstrijden, het oplossen van problemen enz. Ze overlegt met trainers en leiders en informeert de ouders, spelers, leiders en trainers. 

Bij wedstrijden van de jeugdteams zorgen de ouders voor het vervoer, zij helpen thuis en uit bij voorkomende zaken.  Ook het wassen van de kleding wordt door de ouders verzorgd. Hiervoor wordt een schema opgesteld.

SVBS’77 is een boeiende vereniging. Voor de heren seniorenelftallen is een trainer in loondienst.

Voor de jeugdelftallen wordt alle begeleiding en training op vrijwillige basis door veel vrijwilligers uitgevoerd, deze vrijwilligers zijn enkele uren per week belangeloos bezig om alles binnen de club draaiende te houden. Lijkt het je leuk om voor de club de handen uit de mouwen te steken, meld je dan aan bij het bestuur, er is altijd wel wat te doen. Op de zaterdag na de familiedag, dus de tweede zaterdag in juni houden we onze jaarlijkse klussendag. 

Een lidmaatschap wordt in principe aangegaan voor de duur van een volledig seizoen, maar in voorkomende gevallen is de opzegtermijn in ieder geval drie maanden. 

Opzegging van het lidmaatschap dient voor 15 mei bij de ledenadministratie te geschieden, dit in verband met de voorbereiding van de teamindeling voor het volgende seizoen. 

Je kunt je opgeven door bijgaand formulier in te vullen en bij de ledenadministratie in te leveren via email of in de brievenbus. 

Ledenadministratie :  Sanne Mondria, Noorderweg 51, tel. 06-50437817 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De contributie wordt zoveel mogelijk automatisch per kwartaal geïnd en is als volgt.

Volwassenen € 37,50 per kwartaal

Jeugd € 19,50 per kwartaal

Niet-spelende leden € 20,00 per jaar

Onze accommodatie is sportpark ”‘t Hooge laand”, we beschikken over één speelveld, één trainingsveld en 2 kleedkamers, op zaterdag wordt tevens uit noodzaak regelmatig gebruik gemaakt van de kleedkamers van het nabijgelegen dorpshuis “De Zandbelt”. 

Op het sportpark bevindt zich een gezellige sportkantine, deze is tijdens en na elke wedstrijd geopend en op donderdagavond na de training, hier kan iedereen terecht voor een hapje en/of een drankje. Ook de kantine wordt draaiende gehouden door vele vrijwilligers. 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe barmedewerkers, vele handen maken licht werk. 

We wensen je een fijne tijd toe bij SVBS’77 met veel voetbalplezier.

Indien je verder nog informatie wilt, dan horen wij dat graag via één van bovenstaande contactpersonen. De uitgebreide contactgegevens van bestuur en de SJO commissie zijn vermeld op de website www.svbs77.nl onder “club info”.

Verder vind je op de website actuele informatie o.a. wedstrijdverslagen, het wedstrijdprogramma en recente uitslagen.